13 грудня 2000

Архів

Новини
22:28
Стенограма "допиту" силовиків у Верховній Раді
Із залу - Голос вам належить чи ні?
Кравченко Ю.Ф. - По голосу я вже відповідав. Експертиза.
19:53
"Ніякої свободи преси не може бути в атмосфері терору та страху..."
Справа Гонгадзе дійшла до Європи. У Парижі та Брюселі стурбованість ситуацією зі свободою слова в Україні висловили Парламентська асамблея Ради Європи та Європейський союз.
18:53
Президент не здав силовиків
Більше трьох годин представники фракцій парламентської більшості вели переговори, відстоюючи необхідність звільнення силовиків.
17:44
Генпрокуратура продовжує приховувати інформацію
Генеральна прокуратура продовжує вести політику крайньої закритості у справі Гонгадзе, не дивлячись на декларації про максимальну відвертість. Прес-конференція Генпрокурора Михайла Потебенька та його заступника Олексія Баганця не дала відповіді на жодне з запитань.
16:12
Безсмертний у ролі Касандри: чекайте на розвал більшості
У середу ще один глашатай волі "гаранта" Роман Безсмертний охарактеризував ситуацію в парламенті психозом. Тому, щоб вона остаточно не вийшла з-під контролю Банкової, парламентська більшість зграйкою відправляється на килим до Кучми.
14:41
Серіал продовжується
В четвер народ в особі депутатів отримає можливість побачити другу частину антикучмівського серіалу. Таємничий відеозапис покажуть на спеціальному засіданні парламенту, повідомив журналістам Сергій Головатий.
13:54
Друге пришестя Кучми в Інтернет
Тепер Кучма буде ближче до інтернетівського народу й абсолютно прозорим. Для цього він знову вийшов в Інтернет, а перший раз йому знадобився сайт під час виборчої компанії.
13:49
Відеозапис свідчень Мельниченка
Як свідчить офіцер президентської охорони, він проводив записи в кабінеті президента протягом тривалого часу за допомогою цифрового диктофону.
12:32
Механізм придушення "Свободи"
Плівки Мороза, щоб не говорили політики типу Гавриша, стали початком політичної кризи в Україні. Як би не розгорталися події далі, все це вже призвело до відторження влади простими людьми. Кучмі ніколи більше не будуть довіряти так, як це було до скандалу.
11:35
Кучма уникає прямих відповідей. І кризи в державі немає
Кучма не давав "ніяких протиправних доручень правоохоронним органам щодо Георгія Гонгадзе та інших журналістів". Саме в такому формулюванні "гарант" знову робить виправдовувальну заяву за допомогою свого прес-секретаря Мартиненка.
11:01
Кучму запрошують на спецзасідання по справі Гонгадзе
Парламент обговорює порядок спеціального засідання по справі Гонгадзе за участю президента і силовиків. Комісія Лавриновича пропонує провести засідання у четвер, о 16.00.