14 лютого 2001

Архів

Новини
22:22
Український Дон Кіхот в панчохах
Вона "безстрашно відбирала тіньові кошти у оточення президента" і направляла їх на зарплати і пенсії", вона "ліквідувала корупцію і злочинність в енергетиці, проводила реформи у вугільному секторі". Нарешті вона стала першою жінкою-політиком, яку посадили за історію незалежної України.
20:43
На Кучму, Ющенка та Плюща подадуть до суду
Засновники "Форуму національного порятунку" готують судові позови проти Кучми, Плюща та Ющенка про захист честі та гідності. Позови будуть окремо проти кожного можновладця, і подаватимуть за місцем юрисдикції того суда, "де вони проживають". Про це заявив Сергій Головатий в інтерв'ю журналістам.
18:50
Тимошенко не нарікає...
Тимошенко утримується у 2-во місній камері. Почуває себе "не дуже добре", страждає від простуди і загострення виразки. Але тримається мужньо, не скаржиться. Умови утримування - звичайні для СІЗО. "Самі розумієте, це не санаторій", говорить адвокат.
17:06
Ющенко не цікавиться долею Тимошенко
Ющенко продовжує розчаровувати. Справа навіть не тому, який він політик. У прем'єра поки що руки не дійшли спитати "А як там Тимошенко?", яку він так люто захищав в уряді. І майже без бою здав.
16:28
Невиправні нереформатори
Ющенко нарешті назвав прізвища людей, яких не хоче бачити в своїй команді реформаторів. Як і очікувалося, це міністр палива і енергетики Єрмілов і голова комісії з регулювання електроенергетики Грідасов.
16:26
Ющенка закликають "залишатися людиною"
Підпис Ющенка під заявою "трьох" викликав шок у багатьох. У середу свою думку з цього приводу висловили активісти Форуму національного порятунку. Ющенку направили відкритий лист, де називають позицію прем'єра "неприйнятною". Судячи за все, в опозиції ще жевріє надія на те, що Ющенко може проявити себе чоловіком, людиною, справжнім політиком.
14:12
Як починався "український фашизм"
Антикучмівський протест очима влади називається "українським різновидом націонал-соціалізму". Під цією характеристикою разом із Кучмою та Плющом поставив свій підпис Ющенко. Читайте повний текст звернення трьох достойників, щоб знати, що вони думають про поточний момент.
13:51
Що пишуть в Британії про Україну
14 лютого у британській пресі з'явилося як мінімум 3 статті у провідних газетах, присвячені Україні. Дві з них з'явилися у Financial Times. Одна, коротенька, про арешт Тимошенко, яку автор статті Чарльз Кловер називає "яскравим" екс-віце-прем'єром.
12:51
В обхід Замковенка - за свободою "Юлі"
Юлія Тимошенко зараз знаходиться в Лук'яновському СІЗО. А в останній день на свободі екс-віце-прем'єр хворіла і "її фактично насильно привезли з дому", заявив адвокат Тимошенко, який збирається у голови Верховного суду Бойка оскаржити санкцію Обіхода на арешт.
11:18
Кінець "Міфу про Ющенка"
Міф про Ющенка" вже віддавна жив власним життям, цілком окремим від життя реального Віктора Андрійовича. У по-європейському елегантній постаті прем‘єра ладні були вбачати нового Мойсея. Після 13 лютого навіть адепти переконалися: його роль - це справді роль сумлінного господарника, безсловесної тіні Леоніда Кучми та Івана Плюща.
10:54
Ось стою я перед вами, немов "голенький"...
Страждання головного митаря
Плачте, хто не бачив 11 лютого "семиденну" телелабуду, щонедільну програму "пам'яті Геббельса-Суслова". Плачте – і заздріть тим, хто бачив голого пана Азарова. Ну, не то, щоб без штанів, але досить роздягнутого своїми власними руками. Точніше, словами...(читайте мовою оригіналу)