14 квітня 2001

Архів

Новини
21:13
"Я не буду виконувачем обов'язків прем'єра"
Останнє інтерв'ю Ющенка на посаді?
"Я вважаю, що уряд свої завдання виконав, і виконав достойно. Якщо є думки, що він їх не виконав, то треба це місце уступить достойному. Знаєте, рік назад, коли я йшов на прем'єр-міністра, черги не було..."
20:10
Ющенко покладається тільки на Кучму,
як "син на батька"
У політика Ющенка в цій країні є партнер, на якого він може покластися. Принаймні він на це сподівається і в нього вірить. Звати його Леонід Данилович, і свої відносини з ним прем'єр називає відносинами "батька з сином".
17:56
Опозиція розвалюється?
Учасник і натхненник Форуму нацпорятунку Юлія Тимошенко помітила ознаки "руйнації єдиного опозиційного руху" і "втрату мети". "Після повернення з в’язниці я для себе відкрила дуже багато нових рис роботи опозиції".
16:56
Кучма: "Або Ющенко знайде компроміс, або програє голосування"
Якщо Ющенко піде у відставку, говорить Кучма, для парламенту буде складно затвердити нового прем'єра у переддень парламентських виборів. "Один Бог знає, що може трапитися. Наступне, що я зроблю – піду в церкву, запалю свічку і спитаю Бога, що робити".
15:11
"Юлю надо унічтожить"
На нових плівках Мельниченка, оприлюднених на українській "Свободі", головний податківець Азаров доповідає Кучмі про фінансові зловживання тогочасного керівництва НАК "Нафтогаз України": "Значіт, нахімічіл Бакай нємало і Діденко…" Також співрозмовники вирішують, що "Юлю надо унічтожить".
14:32
Микола Мельниченко отримав політичний притулок у США
МЗС України "здивувалося" і порівняло Мельниченка з Хансеном
США задовольнили прохання про надання політичного притулку українському офіцеру охорони Миколі Мельниченку і дружині Георгія Гонгадзе Мирославі.