14 листопада 2000

Архів

Новини
20:45
Вяхирєв стверджує, що Україна бреше?
Скільки б представники України не стверджували, що припинили красти газ з транзитної труби ще в травні, російський "Газпром" продовжує гнути свою лінію.
Рем Вяхирєв знову звинуватив українську сторону у крадіжках і заявив, що Україна продовжує несанкціонований відбір російського газу.
20:31
МВФ – майже Дід Мороз
Усі йде до того, що Україна нарешті відновить кредитну програму МВФ через п'ятнадцять місяців після її призупинення. За зізнанням місії Фонду, залишилися тільки "технічні питання", які поки заважають Києву направити листа Раді директорів МВФ.
18:50
Політикам сподобався перший рік "нового" президента Кучми
Політики в Україні виявилися більш обережними і не стали "турбувати лева". Їх коментарі щодо першого року президентства за деяким виключенням можна назвати "все хорошо, прекрасная маркиза".
17:58
Призначення Ющенка прем'єром - одне з нечисленних досягнень Кучми за рік останнього президентства
Провідні українські політологи розходяться у думках відносно того, чи можна через рік після обрання Леоніда Кучми на другий президентський термін назвати його "новим президентом".
13:56
"Ітера" ще раз повірила Ющенку
Аврал в енергетиці ліквідований після переговорів Ющенка з президентом "Ітери" Ігорем Макаровим. Російська компанія передумала опускати перед Україною газову заслонку.
12:36
Чи скористається українське православ‘я з історичного шансу?
Чи буде знайдено формулу прийнятого компромісу між УПЦ КП та УАПЦ? Навряд чи хтось відповість із певністю. А тим часом унікальний шанс може бути безповоротно втраченим.
11:57
Кучма залишає жевріти суперечку в енергетиці
Президент України Леонід Кучма закликав, принаймні, до тимчасового перемир'я у спорі з приводу енергетичної політики уряду Ющенка, який загрожує своєю відставкою.
10:29
У Ющенка народилася донька. Справжня леді
Вітаємо прем'єра з донькою! Сьогодні у Віктора Ющенка народилася донька. Батьки мають намір назвати її Христинкою. Як виявилося, дочка Ющенка пішла в тата – струнка та висока. При вазі в 3,55 кг, її зріст становив 57 см!