15 січня 2001

Архів

Новини
19:49
Тимошенко залишається на свободі. Поки що
Юлія Тимошенко залишається на свободі. Мірою запобігання для неї поки що обрали підписку про невиїзд – тепер без дозволу слідчого вона не має права залишати Київ. Сама ж Тимошенко говорить, що нічого подібного в генпрокуратурі не підписувала. Зате подала в Київський міськсуд на Потебенька.
19:22
Геть цензуру, Кучму та кримінальні клани. Хай живе свобода слова
В Україні є політична цензура, щоб не казав про наявність свободи слова президент. Більш того, якщо журналісту пощастить "протягнути" свій критичний матеріал, його чекають важкі наслідки. Особливо тяжкі наслідки можуть викликати статті про Кучму та кримінальні клани.
18:20
Птічку жалко
Країна, я плачу. Я знала, що ти в мене не зовсім повноцінна - в загальнодемократичному розумінні, але вірила, що припарки, щеплення, вітамінізація імпортними коштами, курси голодування і профілактика духовного СНІДу, поставлять тебе на ноги. А ти, рідна, виявилася просто сліпоглухонема.
15:47
Хто стежив за Гонгадзе?
За Гонгадзе стежили працівники Управління кримінального пошуку. При чому двічі. Першого разу Гонгадзе повідомив про це Генпрокурора, тоді стеження було зняте, але за місяць поновлене. Такі дані власного журналістського розслідування наводить Олег Єльцов.
14:38
СБУ розбереться з тими, хто зводить наклеп на службу
Служба безпеки України ніколи не чинила тиск на співробітників радіо "Свобода", щоб змусити їх "змінити тональність висвітлення подій в українській політиці".
З такою заявою в понеділок виступив прес-центр СБУ.
13:52
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У Києві наметове містечко на площі Незалежності буде відновлено, можливо, вже 6 лютого. До цього, 21 січня в столиці пройде з'їзд представників всіх наметових містечок, де буде прийняте рішення про подальшу тактику, зокрема про дату і "форми переміщення" акції "Україна без Кучми" з регіонів до Києва.
13:28
Чи потисне Шредер руку диктатору?
Кучмі у Німеччині доведеться розповідати про те, як в нас все добре зі свободою слова. Можливо, сам Шредер цього і не планував, але німецьку сторону змусили більше за півсотні пікетників, учасників акції "Україна без Кучми".
11:36
Деркача - під суд
Ще одна "жертва" судових позовів – голова СБУ Леонід Деркач. Його викликають до Дніпропетровського суду на справу Іванченка в якості свідка, але в нього, зрозуміло, часу немає. Тепер його має "затаскати по судах" емоційний лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський.