15 лютого 2001

Архів

Новини
22:00
Криза в розпалі. Президент накидається на опозицію
Президент Кучма різко застеріг політичні сили, які згрупувалися проти нього, що він буде використовувати всю силу своїх повноважень для власного захисту в кризі, яка розгортається у зв'язку з корупцією і вбивством провідного журналіста.
20:33
Ющенко знову лицар?
Ющенко вирішив замовити слово за Тимошенко. Прем'єр, з його ж слів, поговорив з Потебеньком та "рядом осіб", але результатів поки що немає. Та Ющенко сподівається на наступні "раунди" переговорів.
18:59
Чіп і Дейл в одній особі
Рятівником іміджу України на Заході зголосився бути спікер парламенту Плющ. Після бесіди з кореспондентом американського журналу Time світ повинен знати, що батьківщина демократії - Україна, а Клінтон зі своєї Монікою і поряд не стояв з Кучмою. Спікер також твердо сказав, що імпічменту Кучмі не буде ніколи.
16:59
"Кишеньковому" інспектору-самовбивці не дали згоріти на роботі
У четвер засідання сесії міської ради Сімферополя було перерване через безпрецедентну подію - начальник інспекції архітектурно-будівельного контролю Володимир Александренко облив себе гасом і намагався звести рахунки з життям шляхом самосожжения. Самовбивцю-невдаху швидко залили мінеральною водою.(читай мовою оригіналу)
16:27
Єрмілов не потрібен Ющенку
Ющенко наголосив, що буде домагатися відставки міністра палива та енергетики Єрмілова та що його різкі слова не були "емоціями". Сам Єрмілов напередодні заявив, що поговорив з Ющенком, і у прем'єра зникли претензії до нього. Дії голови уряду він назвав "емоційним випадом".
15:32
"Репортери без кордонів" знову застерігають українську владу
"Вбивством журналіста Гонгадзе не можна далі нехтувати. Це ваша відповідальність - зробити все необхідне задля того, щоб задовольнити всі ті вимоги щодо правди, які проявляються, а не приборкувати їх".
15:09
Уряд і президент прислухалися до народу
Уряд дійсно стає політичним гравцем. Тепер Кабінет міністрів непокоять не тільки не вчасно виплачені зарплати і пенсії, приватизація і ПЕК. Не подобається Кабінету міністрів закон про вибори на пропорційній системі.
14:22
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Країна, ура! В п'ятницю у Потебенька день народження. Цю знаменну подію активісти акції "Україна без Кучми" не можуть пропустити повз своєї уваги. Біля будівлі генпрокуратури 16 лютого о 12 годині буде урочисто встановлена "Тріумфальна арка генерального потебенька України".
13:18
У України новий "гарант" - Потебенько
Потебенько тепер генпрокурор і Конституційний суд в одній особі. Додаткові повноваження Потебенько підтвердив вердиктом, який він виніс "Форуму національного порятунку" - об'єднання створене "в антиконституційному порядку".