15 серпня 2005

Архів

Публікації

Юлія Тимошенко – жінка на мільйон доларів?

Юлія Тимошенко – напевно, "найбідніша" людина в світі серед тих, хто у повсякденному житті носить одяг "Луї Віттон". 31 620 доларів – це одяг, взуття і сумки Тимошенко лише фірми "Луї Віттон" і лише в тій частині, яка була помічена на українському прем’єр-міністрі під час публічних заходів. Версія, що все це Тимошенко накупила собі під час візиту до Парижу, є сумнівною.

Угоди по Чорноморському флоту мають бути переглянутими

Пропонується стратегія "повільного виходу ЧФ РФ" з України. Для цього необхідно запобігти оновлення кораблів і суден ЧФ РФ, що базуються на території України. Поки що зв'язок між ЧФ РФ і Севастополем залишається і виглядає складним через відсутність стратегії подальшого розвитку міста. Ставлячи питання про безумовний вивід ЧФ РФ із Севастополя в 2017 році, ми маємо запропонувати міській громаді стратегію їх подальшого розвитку.

Ющенко в гостях у Міхо

У неділю президент України завершив робочий візит у Грузію і повернувся в Крим. Три дні, проведені Віктором Ющенком в компанії Михайла Саакашвілі, більше нагадували відпустку, ніж робочу поїздку. Президенти відкрили парк, відвідали концерт, подивилися історичні місця. Як це було можна подивитися на фото.

Скандал на митниці: "корупціонер" Салагор проти "контрабандиста" Скомаровського

Президент же, напевно, не знав, хто такий Скомаровський. Він у своїй біографії не писав, що сидів за контрабанду і в 1999 році був випущений... Салагор прикривався деякими вождями, яких я не можу назвати, тому що я їх дуже поважаю. І цим він залякував керівників митниць. Якби він не був таким жадним і не піднімав так високо планку, а просто – "хто скільки може принести" – ця корупція існувала б і досі.
Новини
18:35
Баранівський зізнався, що порушував Конституцію?
Міністр агропромислового комплексу Олександр Баранівський не знає, чи голосував він у складі фракції СПУ за ввезення цукру-сирцю останні два роки.
17:54
"Тимошенко" і "охоронців" не пустили до Кабміну
Знімальна група телеканалу "К1" зробила спробу проникнути до будинку Кабінету Міністрів України, щоб перевірити реакцію охорони.
17:46
Адвокати вже почали вивчати справу Гонгадзе
Нові адвокати мами загиблого журналіста Георгія Гонгадзе, Лесі Гонгадзе, приступили до ознайомлення з матеріалами справи про убивство її сина, журналіста Георгія
17:24
оновлено"Приват" зробив "1+1" "цікаву" пропозицію
Структура власників каналу "1+1" не змінилася і залишається такою, якою була останні 9-10 років.
16:43
Сацюк, який втік за кордон, прийде до суду?
У вівторок колишній перший заступник голови СБУ Володимир Сацюк може з’явитися у Печерському районному суді м. Києва на судовому засіданні.
16:36
Кабмін знайшов зменшення цін на цукор
В Україні станом на 10 серпня порівняно з 30 липня, знизились ціни на цукор.
15:09
Ющенко підсилить Тарасюка
Найближчим часом президент Віктор Ющенко підпише указ про посилення координуючої
14:17
За перемогу Януковича на виборах у Сумах давали 13 тисяч
Прокуратура Тростянецького району Сумської області завершила розслідування кримінальної справи у відношенні глави ВАТ "Спартак", який обвинувачується в грубому
14:02
"Кохаймося!" несумлінно використовують
Асоціація зовнішньої реклами заявляє про випадки несумлінного використання ідеї акції "Кохаймося!" у зовнішній комерційній рекламі і закликає учасників ринку утриматися від
14:01
Давидович вибив в ОБСЄ 2 млн. євро на сервери
ОБСЄ надасть допомогу Україні на 2 млн. 240 тисяч доларів для придбання 27 серверів для областей і 2 для Центральної виборчої комісії, на яких будуть розміщатися узагальнені списки виборців на парламентських виборах 2006 року.
13:41
Ющенко в Грузії пив вино і "рахи", танцював і катався із Саакашвілі на джипі
Президент Грузії Михайло Саакашвілі підготував для президента Віктора Ющенка з дружиною культурну програму на час їхнього перебування в Грузії.
13:16
Партія Тарасюка вимагає відставки харківського губернатора
Харківська обласна організація Народного Руху України вимагає від президента Віктора Ющенка звільнення керівництва Харківської облдержадміністрації на чолі з губернатором Артемом Араковим.
12:44
Ющенка на ярмарку охоронятимуть камерами від терористів
Під час проведення Сорочинской ярмарку по всій території будуть виставлені відеокамери для забезпечення безпеки.
12:34
Янукович обіцяв підняти Ківалову зарплату, але не зробив
І повірте, зарплата члена ЦВКа була не вище зарплати відповідного працівника РП, і він у нього учився, як її підвищити
12:25
У відповідь на "Юлію" українці знімуть порнофільм про Путіна і Януковича?
У відповідь на зйомки еротичного фільму "Юлія", прототипами героїв якого є прем'єр Юлія Тимошенко і президент Грузії Михайло Саакашвілі, в Україні знімуть порнофільм про "гомоеротичні зустрічі" російського президента Володимира Путіна та екс-прем'єра Віктора Януковича.
12:14
ЧЕРВОНЕНКО БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ ГОТУВАТИ "ЕКЗОТІК"
ЗАТ "Орлан-Бевериджиз" і затвердження терміну для прийняття претензій кредиторів.

"Орлан-Бевериджиз" виготовляє безалкогольні напої "Прем'єра" ("Дюшес", "Лимонад

12:03
Обшук у "Нафтогазі" улаштували, щоб домовиться з Росією про газ?
Видання нагадує, що в понеділок українська делегація в складі міністра палива й енергетики України Івана Плачкова, радника державного секретаря Віталія Гайдука
11:23
Тимошенко просять стати регулювальницею цукру
цукрової галузі прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко прогнозувала зниження ціни на цукор до 3,1 -3,2 гривень (близько $0,6) за кілограм протягом
10:33
Партія Ющенка просить пропустити його на ярмарок
Президія ради Миргородської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" закликала координаційну раду партій і громадських організацій
10:25
Ахметов не піде до Луценка, не знаючи яка в нього заварка
Український бізнесмен Ринат Ахметов заявляє, що не має жодного відношення до замаху на Сергія Чернишова, через який його