15 вересня 2000

Архів

Новини
18:36
Євросоюз визначає політичне майбутнє Ющенка?
Керівник Європейської комісії Романо Проді висловився на користь того, аби "Леонід Кучма і Віктор Ющенка пройшли складний шлях реформ разом до кінця". Заява прозвучала в рамках самміту "України-ЄС", що проходив у понеділок в Парижі, передає УФС.
16:25
Перше фіаско Копилова
З Ашгабату делегація "Нафтогазу України", яку очолював сам Вадим Копилов, повернулася з пустими руками. Україні не вдалось домовитись із Туркменістаном про закупівлю необхідних на четвертий квартал обсягів природного газу.
16:11
Горбулін не збирається робити Тарасюка безробітним
Володимир Горбулін категорично заперечує можливість свого призначення на посаду міністра закордонних справ. Він додав, що посаду міністра йому не пропонували, але навіть, якщо подібна пропозиція надійде, Горбулін не погодиться.
14:15
До Лазаренка вилетів десант
У Генеральній прокуратурі України досі немає жодних звісток із Сан-Францисько, де позавчора проходило судове засідання у справі Лазаренка. А тим часом з Києва до екс-прем'єра вилетіла людина, від якої він навряд чи очікуватиме на підтримку.
14:05
У листопаді до Києва прибуває новий посол США
Сенат США затвердив Карлоса Паскуале новим американським послом в Україні. Він замінить на цій почесній посаді нинішнього посла Стівена Пайфера. У посольстві США повідомляють, що Пайфер покине Україну в другій декаді жовтня.
12:56
У українському парламенті з'явилися послідовники Григорія Явлінського?
У Верховній Раді створена нова фракція - "Яблуко", до якої увійшли 14 депутатів. Ось тільки цікаво, хто буде грати роль Явлінського у компанії Михайла Бродського, Віктора Суслова та одіозного Олександра Чародеєва?
12:34
Росія "настучала" на Україну
"Дискримінація російськомовних ніде не сягає таких масштабів, як в Україні". Так Олександр Блохин, російський міністр у справах федерації, національностей і міграційної політики, поскаржився на Україну Верховному комісару ОБСЄ у справах національних меншин Максу ван дер Стулу.