15 жовтня 2001

Архів

Новини
22:56
Зростання ВВП за 9 місяців - найкращий в країнах СНД, але у вересні зростання різко скоротилося
Прем'єр-міністр Анатолій Кінах назвав досягнутий приріст ВВП за підсумками дев'яти місяців найкращим показником серед країн СНД і Східної Європи. Однак, за його словами, уряд стримується від ейфорії у зв'язку з цим, оскільки економіка України ще не подолала глибоку системну кризу.
22:55
Інфляція в цьому році прогнозується на рівні 6%
Відносна стабільність цін в Україні в IV кварталі збережеться, а рівень інфляції за підсумками 2001 року становитиме 6%, якщо вдасться уникнути непрогнозованих чинників інфляційного зростання, такий прогноз дав голова ради НБУ Анатолій Гальчинський.
19:48
Після того, як військові США "випустили" муллу Омара, Буш вирішив командувати загонами спецпризначення сам
18:43
Американські солдати всерйоз побили португальського колегу за те, що він жартома віддав честь бен Ладену
18:42
У будівлю відомства федерального канцлера Німеччини прийшла посилка з білим порошком
17:45
Про те, що насправді можна побачити у диму, і що сказав Буш Хіларі Клінтон, знають "Міські легенди"
За останній місяць Інтернет-ресурсу snopes.com, який спростовує чутки, доводиться возитися переважно з легендами, які присвячені подіям 11 вересня. Ось, наприклад, про обличчя Сатани, яке було видно у диму, коли горів ВТЦ, сайт повідомляє, що "швидше за все, мова йде про так звану парейдолію".
17:42
Безробітний Ющенко не соромиться контактів з Кучмою
"В Україні є президент - символ держави. І я його повинен як громадянин поважати. Якщо хтось від мене чекає чогось іншого, то вони самі винні. Як ви знаєте, більше критики, ніж на мій уряд, президент не виливав ні на кого. Але я не хотів би, щоб домінували якісь особисті образи..."
17:34
Заступник лідера "Батьківщини" не виключає передвиборчого союзу Тимошенко і Стецько
17:32
Дем'яненко про гру з "Ліверпулем"
На передматчевій прес-конференції, як і перед грою в Києві з "Боавіштою", зі сторони "Динамо" був присутній один з тренерів "Динамо" та запрошений гравець чемпіонів України, цього разу - Горан Гавранчіч.
16:28
Активісти "України без Кучми" вимагатимуть України без Кузьмука
15:58
"До" і "після"
Після американських вибухів сприйняття мистецтва змінилося
"Мистецтво "до того" - такий термін з'явився після подій у США 11 вересня. Тоді відбулася зміна у сприйнятті багато чого, і зокрема мистецтва. Експозиції деяких стендів берлінського "Арт-Форуму" були продумані ще "до", а на інших - вже відчувається пережитий досвід. Тепер одне перетворилося на декорацію, інше знайшло нове значення.
15:34
Варіанти для Кучми
Іван Плющ вважає, що парламент "приречений" проголосувати за прийнятний для Кучми закон про вибори. Роман Безсмертний переконаний, що депутати погодяться з президентом. А Віктор Медведчук прогнозує повний провал під час голосування про виборчий закон.
15:14
Київське "Динамо" уклало контракт з 18-річним югославом
"Ми придбали 18-річного захисника югославської "Младості" Ігоря Петковича, уклавши з парубком п'ятирічний контракт. Він тренувався на базі в Конча-Заспі, пройшов тестування і справив непогане враження. Діє на правому фланзі", - так прокоментував останні новини трансферної політики "Динамо" віце-президент Йожеф Сабо.
14:46
Формула 1. Шумахер перемогу в чемпіонаті закріпив виграшем Гран-прі Японії
Міхаель Шумахер, який отримав перемогу на заключному етапі чемпіонату світу на Гран-прі Японії, тим самим підтвердив своє звання чемпіона світу. В Японії Міхаель Шумахер переміг упевнено і завершив 52-й чемпіонат світу на мажорній ноті.
14:15
Футбол. Агент Реброва робить ультиматум "Тоттенхему"
Агент форварда збірної України Сергія Реброва висунув керівництву клубу "Тоттенхема" ультиматум. Він вимагає дозволити Сергію грати, чи продати його: "Сергій незадоволений ситуацією, що склалася. Гравці його рівня повинні грати. Думаю, що в наступному місяці повинно щось вирішитися".
14:10
США провели найінтенсивніший бомбовий удар по Афганістану, але для наземної операції не вистачає розвідданих
13:55
Пустовойтенко риє яму НДП
Лідер НДП Валерій Пустовойтенко став джерелом розколу в партії. Дискусія щодо місця народних демократів у майбутніх виборах стала публічною. Не останні члени партії Плющ та Безсмертний висловлюються за блокування та ставлять під сумнів керівництво партією міністра транспорта та єкс-прем'єра. Іван Плющ, наприклад, вважає "неминучим" розкол в НДП якщо партія відмовиться піти на вибори у блоці.
13:42
Футбол. "Шахтар" втрачає Прокопенка, а "Дніпро" залишив Федоренко
Тренерських перестановок на вихідні дні зазнали два провідні клуби України - донецький "Шахтар" та дніпропетровський "Дніпро". Віктор Прокопенко з другої спроби все ж-таки пішов у відставку, а Миколу Федоренка звільнили з його посади з формулюванням "тимчасово".
13:39
У Нью-Йорку ще троє заразилися сибірською виразкою
13:35
МОРОЗ НІКОЛИ НЕ ПІДТРИМУВАВ ЛАЗАРЕНКА І ГОТОВИЙ ДОВЕСТИ ЦЕ В СУДІ
12:56
Американська криза може перетворитися на глобальну економічну катастрофу
Криза економіки США - це криза всієї світової економіки. Для Південно-Східної Азії і Європи вона небезпечна зниженням експорту в США, який грає в їх економіці істотну роль. Для Латинської Америки і Росії - падінням долара, який практично дублює національні валюти.
12:56
У ПАКИСТАНІ УБИТО 6 ОСІБ У ХОДІ АНТИАМЕРИКАНСЬКОЇ ДЕМОНСТРАЦІЇ
12:53
Моє дзеркальце, скажи, хто найвпливовіша жінка у світі?
Журнал Forbes опублікував список 50 найвпливовіших ділових жінок світу. На першому місці - Марджорі Скардіно, президент компанії Pearson, друга - Анн Лаверджон, президент французької державної монополії Cogema, на третьому місці Мері Ма з Гонконгу, менеджер Legend - одного з найбільших постачальників комп'ютерів.
12:14
Кучма не збирається робити кадрові висновки з катастрофи ТУ-154
11:55
США контролюватимуть встановлення влади в Афганістані. Північний альянс поповнюється талібами
11:54
Британія закликає резервістів повернутися на службу і не виключає участі в наземній операції
11:53
За останній місяць врятовані від терактів Париж, Йемен, Туреччина і Брюссель
11:36
В Британії запроваджено цензуру
11:35
Захворювання сибіркою – наслідки теракту
11:07
Бен Ладен готує радіоактивну бомбу
11:06
Американці відмовилися вбити лідера талібів
10:58
"Емністі інтернешнл" закликала Верховного комісара ООН з прав людини посилити тиск на Україну