15 грудня 2000

Архів

Новини
19:26
Азаров проти...
В публікації УП "Деркач і Азаров виступили із зверненнями до народу" Голову державної податкової адміністрації України було названо "подельником" (контекстуально) у "справі Гонгадзе". Азаров не погодився.
17:20
CPJ - за незалежне розслідування справи Гонгадзе
У світлі обвинувачень, зв'язуючих президента Кучму і його двох високопосадових помічників до зникнення незалежного журналіста Гонгадзе, Комітет закликає президента і його уряд уникнути неприємної ситуації, призначивши незалежного прокурора по справі.
16:48
Кінець епохи
Восьмирічне правління демократів закінчено: відголосся для України
Коли Ел Гор зрікався подальшої боротьби за Білий Дім, він виглядав як завжди спокійно, впевнено і, як завжди, трошки походив на рептилію...
15:25
Вечори на хуторі близ Таращі
У Таращанскому районі готується провокація. Група російських технологів пропаганди і знімальна команда одного з телеканалів готують містичну легенду, згідно з якою "ледве не Мороз убив Гонгадзе".
13:28
Кучма переплутав радіо "Свобода" з "Урядовим кур'єром"
"Народ" України починає проявляти нову ініціативу. У Донецькій, Рівненській та Черкаській областях довірені особи Кучми на президентських виборах 1999 року заявили, що зараз постала необхідність запровадити в країні пряме президентське правління й обмежити діяльність політичних партій.
13:20
Плівки "Київгейту" додають загадковості у справі з обезголовленим тілом
Обезголовлене тіло, продажний охоронець та низка інкримінуючих плівок знаходяться у центрі скандалу, який зворушив Україну та ставить під загрозу можливості Президента Леоніда Кучми уціліти у цій ситуації.
13:14
Таємний запис пов’язує лідерів країни з обезголовленим тілом
Українського президента звинувачено у замовленні вбивства журналіста
Український уряд здригається під вагою зростаючого корупційного скандалу за участю Президента Леоніда Кучми, низки таємно записаних плівок лайливих розмов та обезголовленого тіла, яке вважається тілом зниклого журналіста.
12:44
Міліція і особи в штатському склали компанію акції "Три місяці без Правди"
На акцію протесту з нагоди 3 місяців з дня зникнення Георгія Гонгадзе зібралися близько 100 чоловік. Участники мітингу потім перейшли до Майдану Незалежності, де у 1990 году голодували студенти. На 19 годину призначено головну дію акції. Приєднуйтесь!!!
00:29
Справа Гонгадзе наближається до розв‘язки
Цього або наступного тижня стануть відомі результати судово-медичної експертизи щодо таращанського небіжчика. Про це заявив заступник генерального прокурора Олексій Баганець, на якого покладений контроль розслідування справи Гонгадзе.