16 січня 2001

Архів

Новини
20:32
Обурений український народ вимагає відставки свого президента
Опозиція все частіше проводить публічні заходи і заявляє про те, що "до кінця березня" вона покінчить з президентом, який, за їх словами, є замовником вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Ця колишня радянська республіка, що страждає від хронічної корупції, за всі десять років після проголошення незалежності у вересні 1991 року так і не просунулася шляхом реальних реформ.
19:07
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Дивні речі відбуваються в Дніпропетровську – місці здійснення трудових подвигів Кучми. Центр міста з понеділка оточений міліцією і людьми в штатському. Спеціальними стрічками огорожені площі перед мерією, облдержадміністрацією, ЦУМом і пам'ятником Шевченку. На повну здійснюється face control.
18:16
"Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила"
Здавалося, що парламентські слухання з проблеми свободи слова закінчаться виходом пару в тих, хто дійсно страждає від її відсутності. Але все було набагато гірше - скучне дійство, корисне тільки для тих, хто мав можливість виступити.
17:43
Потебенько просить звільнити Тимошенко.
Турчинов знає правду
Потебенько виніс дивну постанову – про відсторонення Юлії Тимошенко з посади віце-прем'єра. Документ генпрокурор відправив прямо Кучмі. Потебенко пояснив "гаранту", що Тимошенко-чиновник може негативно впливати на попереднє слідство.
17:17
Виступ Лесі ГОНГАДЗЕ
16:47
Глядачі не довіряють УТ-1
Інтернет поки що не став повноцінним джерелом інформації для громадськості. Тільки 2,8 % населення країни користується мережею для того, щоб дізнатися про останні події. Проте, Інтернету довіряють більше, аніж одіозному Першому національному.
15:06
Сльози матері
Ніколи раніше на обличчях депутатів я не бачила такого виразу. У всіх, звичайно, різне, але загалом депутатські обличчя виражало страх і співчуття, в деяких - біль, а в очах - сльози. Коли на трибуну Верховної Ради вийшла мама Георгія Гонгадзе, зал і трибуни у повній тиші встали.
12:03
Діагноз: Роздвоєння політичної особистості
Зінченко, який окрім комітету Ради зі свободи слова очолює найбільш пропрезидентську фракцію СДПУ(о) і контролює відданий Кучмі канал "Інтер", свідомо чи ні, встав в опозицію до режиму "гаранта". Він не залишив живого місця на твердженнях про досягнення України на шляху демократизації.