17 лютого 2001

Архів

Новини
22:39
Кучма: тіло – Гонгадзе, Тимошенко – винувата
Кучма нарешті назвав касу, яка фінансує антикучмівську кампанію. "За цим стоять гроші, величезні гроші: Лазаренко, Тимошенко. Ця моя особиста думка". Зізнався Кучма в інтерв'ю державному російському каналу РТР.
21:29
Уточнена ймовірність - 99,9%
Таращанське тіло належіть Георгію Гонгадзе з ймовірністю 99,9%. Це стверджують російські спеціалісти, які проводили експертизу на замовлення генпрокуратури. Вони готові підписати офіційні документи, якщо відомство Потебенька ще раз зверниться до них.
17:27
Гість Кучми не відчув смороду
У той час як лідери західних держав тримаються осторонь пана Кучми через його негідні вчинки, пан Путін знехтував суперечностями, які оточують Президента України.
15:49
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Наметове містечко на Хрещатику добралося до рівня магазину "Фарфор-Фаянс". Тепер "Зона, вільна від Кучми", нараховує 44 намети. А в ніч з суботи на неділю невідомі кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю у вікно редакції газети "Товариш". Офіс видання знаходиться в центрі міста на Печерську.
13:48
Повна потебень
Ось сиджу я в своєму далекому від Києва Криму, дивлюся в ящик і нічого не розумію, що відбувається в цій самій матері міст руських. З одного боку, бачу: щось не так. Президент практично пішов з паркету, і перестало звучати живе його слово, що періодично вселяло в мене надію, що якщо навіть його життя примусило, то і я коли-небудь заговорю українською.(читай мовою оригіналу)
00:23
Втрачена країна
Якщо президент говорить про можливість коллапсу своєї власної країни, наступила криза. Якраз такий випадок зараз має місце в Україні. Кучма, швидше за все збереже свою посаду. Але його проблеми перевершують його здатність керувати країною.
23:32
Слабкий український президент
З першого погляду шанси на зміщення президента Кучми, його олігархічного оточення і силовиків здаються неймовірно очевидними. Скандал з приводу причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе і загадкове прослуховування приватних бесід здорово пошкодив українському лідеру.