17 червня 2004

Архів

Новини
23:46
Народний варіант Ющенка
"Бандити" – одне із найбільш уживаних слів у лексиконі Ющенка. Із почутого можна зробити висновок – Ющенко більше критикує і значно менше пропонує свій шлях. "У нас прем'єр-міністри діляться на тих, хто сидів у тюрмі, і тих, хто не сидів. Так от, я прем'єр-міністр, який не сидів у тюрмі", - каже Ющенко.
21:53
Передвиборчі бали Янукович буде заробляти на Олімпіаді?
Прем'єр-міністр, президент Національного олімпійського комітету Віктор Янукович заявив, що збільшено вдвічі винагороди українським спортсменам, які стануть призерами Олімпійських ігор.
18:46
Уряд Януковича тихо "позичив" ідеї Ющенка, Пинзеника й Терьохіна
Верховна Рада прийняла у четвер урядовий Закон "Про внесення змін у державний бюджет на 2004 рік", яким
18:25
Ціна виборів президента підвищилася майже до півмільярда гривень
Фінансування проведення виборів президента України в 2004 році збільшено майже в 2,5 рази, згідно з ухваленими у четвер парламентаріями змінами у держбюджет-2004.
18:02
Київські школярі одержали збірку з віршами "Щоб збулась мрія – Л. Кучму знову обирай!!!"
У шкільні бібліотеки Києва надійшла поетична збірка, що прославляє мера Олександра Омельченка й інших діячів української сучасності
17:21
Литвин шукає шляхи боротьби з плагіатом
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин обговорив з президентом Міжнародної інформгрупи "Інтерфакс" Михайлом Комісаром проблему захисту авторських прав.
17:01
В Австрії заснували нагороду для українських журналістів
Австрійське представництво міжнародної журналістської організації "Репортерів без кордонів" встановило нагороду "Свобода слова-2004 -
16:39
Головний податківець погодився не чипати братів Ярославських і Губського
Депутатська група "Демініціативи – Народовладдя" улагодила претензії з керівником Державної податкової адміністрації Федором Ярошенком.
16:13
Кучмісти забули порадитися, арештовувати Тимошенко чи ні
На координаційній раді більшості не узгоджувалися позиції фракцій щодо голосування за притягнення Юлії Тимошенко до кримінальної відповідальності.
16:08
Зарубінський: "90% НДП на своїх зборах висунули ідею балотування Пустовойтенка"
10-го липня це буде вирішувати з’їзд. Я не можу зараз, якщо би був політичний тоталізатор, поставити на це 100%, бодай 70% не поставив би". Готується формат коаліції з групою "Центр". І ми шукаємо партнерів, хочемо, щоб спільний кандидат був не тільки кандидат від якоїсь замкненої структури
15:14
Інтерпол шукає екс-керівників ЄЕСУ з "червоною карткою"
Розшук колишніх керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) Лідії Сокольченко, Євгена Шаго і Олександра Тимошенка по каналах Інтерполу не має політичного підтексту.
15:06
Гапочка не дасть відправити Тимошенко до тюрми, а комуністи ще не визначилися
Ряд фракцій більшості не будуть голосувати за питання про дачу згоди на притягнення до кримінальної
14:32
Кучмі знову хочуть оголосити імпічмент
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України в справі про убивство журналіста Георгія Гонгадзе має намір повторно вимагати від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу у відношенні президента Леоніда Кучми.
14:11
МЕЛЬНИЧЕНКО ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПОЯВУ ФАЛЬШИВИХ ПЛІВОК. Він нічого не передавав Цвілю
Екс-майор держохорони Микола Мельниченко заявляє, що не передавав жодних записів колишньому українському консулу в Мюнхені, а нині бізнесмену
13:33
Віталій Кличко про розвал WBC
13:32
Португалія ставить хрест на планах Росії
13:28
Суркіс готується до виборів і говорить, що проти "Карпат" змови не було
13:27
Заварова занесло в Казахстан
13:25
Ахметов крутіше за Суркіса
Те, що в президента донецького "Шахтаря" Ріната Ахметова найбільше грошей серед усіх "смертних" українців відомо всім. Черговим визнанням потужності донецького "Монте-Крісто" вже на теренах колишнього СРСР стали результати опитування проведеного інтернет-виданням "Газетаснг.ru" разом з журналом "Євразія Сьогодні".
13:06
Зінченка може врятувати на посаді віце-спікера політреформа?
Політбюро СДПУ(О) в суботу, 19 червня, визначиться щодо доцільності порушувати питання відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера.
13:02
Ахметов обігнав Пінчука і Тимошенко серед олігархів СНД
Президент футбольного клуба "Шахтар" Ринат Ахметов названий найбільш впливовим представником ділової еліти України на пострадянському просторі.
12:48
Порошенко не знає про розподіл посад у Ющенка. Сам він готовий пожертвувати життям
Зняття Юрія Кравченка з посади керівника ДПАУ є "дуже великим позитивом", бо під його керівництвом податкова адміністрація перетворилася на один із найкорумпованіших органів державної влади.
12:40
Українських моряків витягли з іракської тюрми
Капітан і старший помічник судна "Навстар-1" Микола Мазуренко й Іван Сощенко, що знаходилися в іракській в'язниці "Абу-Грейб
12:08
Кучма поїхав до Баден-Бадену після звернень "провідних вітчизняних та іноземних діячів"
До з'ясування, на чиї гроші Кучма провів 3 тижні в клініці "Макс Грюндіг" долучився Медведчук. Випливає, що Кучма – добропорядний платник податків. По друге, виявляється, після операції у Феофанії Кучму завалили листами. По-третє, запрошення в Україні сприйнялося як прояв гуманізму, а не як загроза її нацбезпеці.
11:18
Мукачівського сержанта-героя Джумелю викинуто з гуртожитку. Тепер він в горах
Мукачівського міліціонера Миколу Джумелю, який свідчив у Верховній Раді про викрадення бюлетенів в Мукачевому, виселено з гуртожитку та не допущено до складання іспитів у Академії внутрішніх справ.
11:18
Сталеливарна угода України
Україна близька до того, щоб здійснити дуже велику помилку - продати контрольний пакет свого найбільшого сталеливарного комбінату за 800 млн. дол. вітчизняному консорціуму, один з керівників якого, Віктор Пінчук, - зять президента. Київ повинен переглянути рішення, інакше він поставить під загрозу економічний розвиток країни
11:04
У комітеті, який може дати добро на арешт Тимошенко, утворилася рівновага
Верховна Рада обрала члена СДПУ(о) Єфіма Фікса членом комітету парламенту з питань регламенту
10:43
Центр Разумкова не фінансуватиме Ющенка
Керівник інформ-аналітичного забезпечення виборчої кампанії Віктора Ющенка Анатолій Гриценко не використовуватиме
00:00
"Центр" не зникне – в ньому знову 14 депутатів
Народний депутат Сергій Слабенко перейшов до групи "Центр". Про це повідомив після відкриття ранкового засідання парламенту спікер Володимир Литвин.