17 липня 2001

Архів

Новини
21:08
Євгена Марчука прийме Володимир Путін?
18:51
Блок Ющенка випереджає комуністів
Завдання найближчих виборів суттєво відрізняється від усіх попередніх, оскільки вони напряму пов'язані з президентськими. Їхній характер, за словами директора Інституту політики Миколи Томенка, визначить термін перебування Кучми при владі.
18:34
Азаров не чув про можливий вихід "Солідарності" Порошенка до коаліції Ющенка
18:04
З Мельниченком в США зустрівся депутат Олександр Жир
17:32
У списках СДПУ(О) не буде футболістів
17:09
Україна – Росія: борг відбили, кордон здали
За останні дні у відносинах між Україною та Росією – ігрова нічия. Спецпредставник України при Раді Європи Олександр Чалий повідомив, що під час переговорів з Паризьким клубом кредиторів країни-члени ухвалили спеціальну заяву про те, що борг Києва за газ перед російським "Газпромом" не є "суверенним, тобто не належить Україні".
16:41
МВФ вказав на помилку Ющенка
Ще один пункт спадщини ери Ющенка дратує Кінаха. Прем'єр повідомив у вівторок, що на ім'я керівництва Кабміну від МВФ надійшов лист, із змістом якого він повністю згоден. Фонд визнав помилковість включення в прибуткову частину бюджету на 2001 рік прибутків від приватизації в 5,9 мільярда гривень. Зі слів Кінаха, за сім місяців ці надходження будуть виконані з "відставанням" на 1,6 мільярда.
15:18
Суд залишив в силі арешт Вадима Агафонова
14:57
Чотири мушкетери, соратники Ришельє
Користуючись термінологією пересічних футбольних коментаторів, у вівторок чотири запеклих прокучмівських партії зробили "серйозну заявку на перемогу". У іншому місці, крім п'єдесталу виборів-2002, Аграрна партія, НДП, "Регіони" і "Трудова Україна" бачити себе не хочуть.
14:06
"Клани" перемогли в боротьбі за Чорноморнафтогаз. Кучма може бути спокійним
Голова правління Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" Микола Ільніцький звільнений зі своєї посади. Таке рішення було прийняте 16 липня на зборах акціонерів "НАК Нафтогаз", воно стосується і членів правління ДАТ.
13:17
Кінах очолить список АПУ, НДП, Регіонів та Трудової Україні?
13:07
КВУ закликає Кучму не підтримувати Лукашенка
12:24
Київ - одне з найдорожчих міст у світі
У 2001 році Київ зайняв 21 позицію в переліку найдорожчих міст світу. Виявляється, що вартість життя у Києві можна порівняти з Чікаго, який випередив столицю України лише на одну позицію.
11:42
Міліція не бачить професійних мотивів у побитті волинського журналіста
11:38
В Луганську висадився журналістський десант