17 жовтня 2000

Архів

Новини
22:04
Що приховує СБУ і міліція?
Минув місяць з дня зникнення Гонгадзе
Голова Служби безпеки України Леонід Деркач має знати все. Робота в нього така. У середу він заявив, що Георгій Гонгадзе, що зник місяць тому, живий. Думку свою він аргументував тим, що Гію бачили 17 вересня.
20:55
"Газпром" все одно збирається йти в обхід України
Сочинські домовленості так і не вирішили одну з головних проблем - "Газпром" все одно буде будувати трубопровід в обхід України, про що заявив у вівторок один із заступників Вяхірева.
19:33
Жердицький ділився награбованим з Діденком?
Генпрокуратура вже домовилася з німецькими колегами, що Жердицького передадуть Україні. Крім народного депутата, відомству Потебенька у розкраданні грошей остарбайтерів зізнався Діденко.
19:01
НБУ будуть "тримати на гачку" ще пару місяців
Результати розслідування карної справи, порушеної прокуратурою Києва з вивчення діяльності Національного банку України, будуть відомі через 1-2 місяці, оскільки справа "складна", заявив прокурор Києва Юрій Гайсинський.
18:20
Революція Україні не загрожує
Революціонерів в Україні стає все менше. За даними соціологічних опитів соціальна напруженість в Україні за останні 3 роки дещо зменшилася, а число прихильників перетворень суспільства шляхом реформ значно перевищує число тих, хто ратує за революційні перетворення.
16:22
Сочинське похмілля
Як після гучної гулянки, ранок після переговорів у Сочі приніс багатенько запитань. В кінцевому підсумку Росія ще може опинитися в програші.
13:08
Коротка історія створення більшості за Карповим
Парламентська більшість росте день за днем і невблаганно наближається до 300. Сьогодні до більшовиків залучилося 283 депутати з 11 фракцій. Раніше, як відомо називалися різні цифри - від 241 до більше ніж 270. Зрозуміло, що досі поіменно ніхто списків більшості не бачив.
12:35
Депутати також здатні на акції на захист свободи слова
Протягом цілих 5 хвилин у залі парламенту у вівторок сиділи тільки вороги свободи слова. Всі інші, а це - фракції Компартії, соціалістів "Лівий центр", велика частина фракції "Батькивщина", і представники низки центристських фракцій покинули сесійну залу на знак підтримки колективу газети "Сільські вісті".
11:51
Bullshit у Відні
На міжнародній конференції Україну Європа вислухала дуже уважно. Але все одно буде робити по-своєму.