18 січня 2003

Архів

Новини
16:29
Сергій Набока
Тіло журналіста Сергія Набоки було знайдено у суботу у Вінниці. У дитинстві Набока з цікавості прочитав працю Леніна "Держава і революція" і став антирадянщиком і антикомуністом. Потім прочитав підручник "Історія Української РСР" - як наслідок Набока став "буржуазним націоналістом".
14:39
Вашингтон стурбований падінням України в обійми Росії
США, ймовірно, завершать перегляд американської політики стосовно України й президента Леоніда Кучми до кінця січня. Про це з посиланням
14:22
ЗНАЙДЕНО МЕРТВИМ ЖУРНАЛІСТА СЕРГІЯ НАБОКУ
У Вінниці знайдено мертвим відомого київського журналіста Сергія Набоку. Як повідомили "Українській правді" в обласному управлінні МВС, "раптова смерть сталася близько 1 години ночі" в суботу.
13:46
СДПУ(О) готує гарантії пенсіонеру Кучмі
"Мені відомо, що проект вже готується, ми будемо його вносити. Тому що такий закон потрібен. І мова не йде про гарантії президенту Кучмі, мова йде про гарантії главі держави, хто б ним не був".
12:50
Люди Кравченка прийдуть до "Дзеркала тижня"
У список також включені телеканали "Студія 1+1", "Інтер", "Нарт", кабельний канал "Інтервідео-Київ", телерадіокомпанія "Експрес-інформ", а також радіо "Гала".
12:43
МЕДВЕДЧУК МОЖЕ ПІДТРИМАТИ ЯНУКОВИЧА НА ПОСАДУ ПРЕЗИДЕНТА?
У той же час Кравчук сказав, що Медведчук і Янукович гідні зайняти найвищу посаду держави. "Я знаю і того Віктора і того, вони мають і практичний, і політичний досвід",