18 вересня 2000

Архів

Новини
20:48
Україна не може вважатися демократичною, якщо журналіст повинен боятися виходити на вулицю
Ми вважаємо, що те, що трапилося з Гонгадзе, стало останнім дзвінком, який має примусити політиків, журналістів і громадськість загалом задуматися про те, в якій країні ми живемо. Ця країна не може вважатися демократичною, якщо журналіст, що пише правду про владу, повинен боятися виходити на вулицю.
19:40
Президент стурбований долею Гонгадзе
Президент України, якого УП неодноразово жорстко критикувала, доручив керівникам правоохоронних органів "взяти під особливий контроль" розслідування обставин зникнення Георгія Гонгадзе - керівника проекту інтернет-видання "Українська правда".
19:24
Зінченко і Головатий не виключають політичного підґрунтя у зникненні Гонгадзе
"До появи офіційної версії, яка спирається на серйозні факти і підтверджує, що зникнення Гонгадзе не пов'язане з його журналістською діяльністю, відкидати цю версію недоцільно", - вважає Зінченко.
18:39
Дякуємо за підтримку!
Сьогодні для "Української Правди" настав дійсно важкий час. Не тільки для "УП" та друзів Георгія. Ця подія показує, який час настав в цій країні. Георгій ніколи не бажав комусь подобатись, за це, мабуть, і подобається, за це його люблять та поважають, принаймні ті, для кого він працює, – його читачі. І, як виявилось, цей його друг виявився "справжнім".
18:04
Оголошення
У вівторок, 19 вересня, о 10:30 відбудеться прес-конференція з приводу зникнення Георгія Гонгадзе за участі провідних журналістів України. Місце проведення - IREX ProMedia, Печерський спуск, 3
12:45
Новин поки немає
Новин поки немає. Ані хороших, ані, слава Богу, поганих.
Як повідомило нам міліцейське начальство Печерського району, протягом всієї ночі їх співробітники працювали над пошуком додаткових фактів, які моуть допомогти в розшуку Георгія. Поки міліції не вдалося знайти нічого нового.