19 січня 2001

Архів

Новини
18:41
Інакше і бути не могло.
Запізніле зізнання Кучми
Юлія Тимошенко "вже давно" мала б "з моральних міркувань" написати заяву про відставку. Така думка президента, гаранта Конституції і арбітра нації в одній особі - Леоніда Даниловича Кучми.
18:05
"Про відставку Тимошенко дізналася з Інтерфаксу…"
"Батьківщина" підтримає кабінет Ющенка, якщо той продовжить реформи у стилі Тимошенко. Також фракція залишиться в більшості, поки вона буде орієнтуватися на уряд. Сам же Ющенко не знав про звільнення віце-прем'єра принаймні до вчорашнього дня і подання Кучмі не писав. Ясність вносить Олександр Турчинов.
17:02
Політики коментують відставку Тимошенко
Українська політична еліта із задоволенням обговорює звільнення віце-прем'єра. Петро Симоненко з самого початку не вірив у чесність Тимошенко, Роман Безсмертний впевнений, що Ющенко робив подання на звільнення віце-прем'єра, а Степан Гавриш не виключає, що "Батьківщина" не витримає у складі більшості.
16:25
Великий містифікатор
Потебенько вирішив розгадати всі таємниці і знайти всіх винних відразу. Звільнена Тимошенко може бути причетною до касетного скандалу. Генпрокурор не заявляв це в категоричній формі, але прозоро натякнув на "тузи з великими грошима".
16:10
Погребинський і Томенко коментують відставку Тимошенко
"Це рішення було заздалегідь вирішено. Президента просто загнали у кут різними обставинами - в нього не залишилося шансів не підписати цю відставку", - говорить Погребинський.
14:17
Тимошенко звільнено
Ось і сталося те, чого всі так чекали. Кучма звільнив Тимошенко з посади віце-прем'єра з формулюванням "у зв'язку із притягненням її до карної відповідальності". Сама Тимошенко у п'ятницю була в генпрокуратурі, а прес-секретар Ющенка заявляє, що прем'єр не підписував подання про її звільнення.
13:41
Компромату вистачить усім
Головатий має в своєму розпорядженні свіжі матеріали, які можуть пролити світло на зникнення Гонгадзе. Це "нові аудіозаписи – 30 або 60 годин, які, вважає депутат, можуть "повернути слідство абсолютно в інший бік".
13:32
Реформи і Кучма - близнюки-брати
Кучмі все ж таки довелося виправдовуватися у Німеччині. Після переговорів з канцлером ФРН Герхардом Шредером він навіть виступив із короткою заявою для преси щодо справи Гонгадзе.
11:44
Українські геббельси з вулиці Володимирської
Брехливу інформацію про те, що Гонгадзе брав візу до Чехії, розповсюдила прес-служба СБУ. Саме їх номер факсу стояв на повідомленні, яке у четвер розіслали у ЗМІ.
11:00
Бенефіс визнання зі стратегічним приховуванням
...найбільша неправда пана Зінченка та йому подібних на цих і на всіх інших слуханнях – вони говорили правдиві слова про те, що влада тисне на ЗМІ, що запроваджує цензуру, що знищує журналістів, тощо. Але не сказали, хто є цією владою, її уособленням та серцевиною.