19 грудня 2000

Архів

Новини
17:52
"Любителі" Кучми вимагають крові?
"Любителі" Кучми організувалися у Громадянський комітет захисту Конституції. Учасники мітингу, на який партійці з СДПУ(о) і "Відродження регіонів" зібрали студентів, сплативши їм простій у навчанні в розмірі 10 гривень, вирішили, що країна в небезпеці.
17:23
Кучма готовий захистити конституційний лад
Президент Кучма готовий вжити всі передбачені законом заходи для збереження конституційного ладу, політичної стабільності і громадянського спокою, недопущення протистояння у суспільстві, силових сценаріїв розвитку подій в країні.
16:01
Кучма не коментує, а Ющенко негативно ставиться до акцій
Президент Кучма в Закарпатської області поки що не коментує мітинг протесту проти його правління. "Коментарі Кучма не давав, а чому він власне повинен коментувати?", каже прес-секретар Мартиненко.
14:34
Із-за океану вимагають, щоб Кучма пішов у відставку
Представники української інтелігенції Канади закликають Кучму добровільно піти у відставку і звільнити з посад Кравченка, Деркача, Потебенька, Литвина та Азарова.
09:44
Дві країни – дві "розчистки"
Як би не кепкували недоброзичливці щодо "мавпування" офіційним Києвом політичних кроків Москви, але доводиться визнавати, що це правда. Але процес цей - не односторонній. Київ теж може не тільки вчитися, а й учити самому.