20 лютого 2006

Архів

Публікації

Ринат Ахметов, выступление в Донецке: Я из бедной семьи, спали мы на полу, на раскладушке...

"Мы жили в домике большой семьей… Если пьяный идет по улице и так ударит ногой по забору – то дом развалится. Я женат, двое детей. Старшему Дамиру – 17 лет, а Алмиру – 8. Старший сын хотел заняться футболом. Когда было восемь лет, записался в школу "Шахтер". Я, когда узнал, сразу запретил ему туда ходить".

Новая жизнь Рината Ахметова

"Ринат, конечно, волнуется. Давайте поддержим его", - призвала она зал к аплодисментам. В итоге Ахметов оказался намного более сильным оратором, чем Янукович в расцвете своей безуспешной карьеры. Если раньше о политтехнологах Ахметова из США приходилось только слышать, то теперь их можно было даже сфотографировать. Живет эта группа в "Донбасс-паласе".

Вітренко нічого не запалює і скаржиться на цензуру

У Блоці Наталії Вітренко "Народна опозиція" називають політичною цензурою наміри заборонити два агітаційних ролики блоку, що демонструються по телебаченню.

Наша відповідь Черномирдіну

"Україна і Росія ніколи не жили як дві суверенні держави. Україна взагалі ніколи не була суверенною державою. Зараз нам треба вчитися сприймати її як таку". Схоже, дана ідея переслідує Черномирдіна – її він публічно озвучує регулярно. За три тижні до помаранчевої революції він заявляв таке: "Росія завжди була самостійною державою. Україна нею ніколи не була. Не існувало такої країни ніколи".

Богословська хоче побудувати міст

Лідер партії "Віче" Інна Богословська прогнозує, що очолювана нею політична сила в майбутньому парламенті створить більшість з "Партією регіонів" і "Нашою Україною".

Вітренко можуть прибрати з телевізора

Незалежна експертна рада з питань діяльності ЗМІ під час виборів рекомендуватиме Нараді заборонити рекламу блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" на телеканалах.

В афері "Еліта-Центру" звинуватили чемпіона світу

Депутат Михайло Поживанов підозрює в причетності до скандалу з групою "Еліта-Центр" виборчий штаб кандидата на посаду мера Віталія Кличка.

Запорізькі кандидати не шкодують державний папір

На одне депутатське місце в Запорізькій обласній раді будуть претендувати 8 чоловік.

Представниця Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко: "Мельниченко був небагатослівним на допитах. Навіть занадто..."

– Як проходили допити Миколи? Допити ніколи не проходять легко, це завжди складний процес. Будь-яка людина, яка переступає поріг прокуратури, хвилюється. Мельниченко дійсно захворів, перебуваючи в Києві. Його самопочуття справді викликало занепокоєння. Сподіваюсь, він уже отримав кваліфіковану медичну допомогу в США.

Тимошенко в провінції: "Коли з одного боку Янукович, а з іншого – Порошенко, то хочеться в космос злетіти"

Як би не лютували морози, Тимошенко не пішла б у зали, а виступала б на відкритому повітрі. Це створює атмосферу Майдану, який став її ідеологічним кодексом. Наявність великих грошей у штабі Тимошенко відчувається за організацією процесу. Тепер у неї є фірмовий стиль – "серце" – який застосовується за тією ж схемою, як і під час виборів Ющенка.
Новини
20:26
Друг Жванії заплатить Березовському для початку $50 мільйонів
Оцінна компанія "2К Аудит - Ділові консультації" попередньо оцінила частку підприємця Бориса Березовського в ЗАТ "Комерсант. Видавничий Дім" у $30-50 мільйонів.
19:11
Кравчук і Кличко передумали напрошуватися в Європарламент?
Лідер "Опозиційного блоку "Не Так!" Леонід Кравчук і лідер блоку "Пора-ПРП" Віталій Кличко перенесли свої візити до Європарламенту.
18:53
У PR-війнах почали використовувати соціологів
Науковий керівник Фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна заявляє, що від її імені в ЗМІ розповсюджено фальшиве інтерв’ю.
18:12
Україну з м’ясом буйвола підставили януковичі?
Парламентська фракція "Наша Україна" обвинувачує Партію регіонів і ряд інших політичних сил у причетності до заборони Росії на ввіз на свою територію українських сільськогосподарських
17:16
У Кінаха займуться стратегією
Президент Віктор Ющенко створив робочу групу з розроблення проекту Стратегії національної безпеки України.
16:46
оновлено 17:55Адмінресурс очікують від Януковича
Представник блоку "Наша Україна" Давид Жванія заявляє, що адмінресурс на цих виборах знаходиться в руках опозиції.
16:09
Лазаренку знову не пощастило
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію 2 кандидатів у депутати Верховної Ради від блоку Лазаренка через наявність у них судимостей, не знятих і не погашених у встановленому законом порядку.
15:54
У екс-політтехнолога Януковича Росію не підтримали
Більше половини (59%) українських громадян вважають несправедливим рішення Росії про підвищення ціни на газ для України.
15:47
"Наша Україна" обійдеться і без Тимошенко
Заяви лідерки БЮТ Юлії Тимошенко стосовно підписання угоди про коаліцію в майбутньому парламенті лише за умови денонсації газових угод з Росією може бути "елементарним піар-ходом".
15:09
Тимошенко думає, що Луценко з Ахметовим обпилися чаєм
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко необґрунтовано включив до списку осіб, які були раніше засуджені і є кандидатами у депутати, її соратників.
14:31
додано ФОТОТимошенко не встигає заплітати косу і купувати подарунки донці
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прийшла на прес-конференцію без коси, в джинсах та у білому светрі з червоним серцем, що є символом цієї політичної сили.
14:03
"Наша Україна" готує Януковичу інтелектуальний подарунок
Блок "Наша Україна" має намір провести всеукраїнський конкурс "Подаруй Януковичу книгу"
13:57
оновлено 15:17Тимошенко не подобається, що "друзі" Ющенка "срібні ложки тирять"
Блок Юлії Тимошенко підпише угоду про створення коаліції помаранчевих сил у майбутньому парламенті лише за умови денонсації газових угод з Росією
13:10
Тимошенко обізвала Єханурова учнем, що не знає фігур
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко висловлюється за прийняття нової Конституції.
13:10
Порошенко любить номер 33 і вважає Тимошенко акторкою Голівудського масштабу
Лідер опозиційних сил Віктор Ющенко погодився на Конституційну реформу, щоб помаранчева революція закінчилася мирно.
13:02
Литвин не хоче провокувати суперечки
Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає, що парламент цього тижня взагалі не розглядатиме питання про призначення суддів Конституційного Суду
12:20
В Україні діють нові сто гривень. Зображення дивіться тут
З понеділка введено в обіг нову банкноту номіналом 100 гривень зразка 2005 року.
12:11
Тимошенко готова розігнати наступний парламент
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що, якщо після виборів "Наша Україна" створить коаліцію з Партією регіонів, її політична сила може ініціювати розпуск парламенту.
11:37
У Тимошенко думають, що Литвин хоче розпустити парламент
З боку керівництва Верховної Ради і парламентських фракцій звучать погрози про дострокове закриття поточної сесії парламенту у випадку, якщо БЮТ буде продовжувати наполягати на розгляді законопроектів про скасування недоторканності для депутатів місцевих рад.
11:11
Журналісти постраждали через Януковича і власників
Асоціація вільних журналістів Криму і Кримський Інформаційний прес-центр висловлюють стурбованість можливістю припинення мовлення найбільшої недержавної телерадіокомпанії Криму
11:08
Туркменбаши нацькував на Україну ще і своє МЗС
Туркменістан звинувачує Україну в "неконструктивному підході" до рішення проблеми погашення заборгованості за поставлений газ.
11:07
Янукович витратив на рекламу у 25 разів більше, ніж Тимошенко
До першої п’ятірки, за витратами на політичну рекламу у період з 26 листопада 2005 року до 17 лютого 2006 року, увійшли Партія регіонів, Народний блок Литвина, Партія екологічного порятунку "Еко+25%", блок "Наша Україна" і партія "Віче".
10:49
США допоможуть Україні одержати 300 мільйонів доларів
Надання Сполученими Штатами Америки ринкового статусу Україні принесе країні близько 300 мільйонів доларів.
10:42
За правду "постраждає" мільйон виборців?
Близько 1 мільйона виборців не зможуть проголосувати 26 березня, непокоїться Комітет виборців України.
10:16
Росія навіть не думає забиратися "восвояси"
Росія не проробляє питання про виведення Чорноморського флоту з території України.
09:43
Людина Литвина і Коломойський перед виборами вирішили продати завод
Співвласник групи "Приват" Ігор Коломойський і співвласник групи "Континіум" Ігор Єремєєв почали переговори про об'єднання своїх пакетів НПЗ "Галичина" для спільного продажу.
09:13
Ще 20 років Україна чекатиме "в пусту"
Україна, скоріш за все, не стане членом Європейського союзу в найближчі 20 років.