20 травня 2004

Архів

Новини
21:17
Всі запаси "Wild Dances" Руслани в інтернеті розкупили за три дні
20:12
Медведчук став удруге батьком
Голова адміністрації президента та СДПУ(о) Віктор Медведчук удруге став батьком.

19:52
Симоненко назвав Пінчука "головним модератором американського плану для України"
Лідер Компартії Петро Симоненко переконаний, що візити американських політиків у Київ переслідують головну мету "забезпечити стабільність американських
19:01
Кучма вимагає погасити заборгованість із зарплати. А від Януковича - конкретно питати з підлеглих
Президент України Леонід Кучма вимагає від міністерств, відомств, керівників областей ліквідувати заборгованості по зарплаті за попередні роки і попереджає
18:10
Томенко попросив Ківалова та Холода розібратись, чому Бродського не пускають в ефір в Одесі
Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернувся до голови ЦВК Сергія Ківалова та до голови Нацради з питань телебачення та радіомовлення Бориса Холода з проханням невідкладно провести перевірку фактів порушення прав кандидата у народні депутати України
17:56
Віктор Ющенко: "ПРОСЬБА ИГНОРИРОВАТЬ"
"Відбулась зустріч прем'єра Нідерландів Балкененде з Ющенком. Коментар. Відсутній до всієї інформації з даної теми". Але водночас Гельман визнає, що політика інформблокування Ющенка не є ефективною. Цю ж думку поділяє абсолютна більшість штабістів Медведчука. Виняток складають лише двоє "яструбів" – сам глава АП і Васильєв.
17:27
Яворівський згадав, як Кучма обіцяв знищити фірми Бакая і Медведчука
Депутат з "Нашої України", голова Спілки письменників Володимир Яворівський написав відкритого листа президенту Леоніду Кучмі, в якому підбиває підсумки його президентства та рекомендує списати на керівника АП Медведчука "всі диявольські гріхи режиму".
16:44
У депутатів не вистачило голосів на листа до Кучми щодо Іраку
В парламенті не набралося достатньої кількості голосів, аби підтримати звернення парламенту до президента з рекомендацією
15:20
Мельниченко, Лазаренко, шпигуни і п'ятниця
Адвокат згадав про невідому плівку, яка підтверджує, що якийсь американський високопосадовець поставляє інформацію Кучмі "у тому числі і про справу Лазаренка". Ця інформація надавалася Кучмі "в обхід ФБР, американської прокуратури". У Мельниченка все було готове до свідчень: "З кожним днем все більше людей, у тому числі в США, працюють на мафію".
15:12
Найкращим подарунком для Георгія Гонгадзе був би імпічмент Кучми і справедливий суд
Таку думку висловив автор книги про Георгія, американський журналіст Ярослав Кошів під час презентації у четвер у парламенті книжки "Обезголовлений
14:41
ГЕНПРОКУРАТУРА ПОРУШИЛА СПРАВУ ПРОТИ ТИМОШЕНКО, ЯКА ХОТІЛА ДАТИ ХАБАР СУДДІ
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу відносно Юлії Тимошенко, розглянувши заяву Володимира Боровка.
14:30
Щоб прибрати намет "Нашої України" з-під вікон губернатора Волині, його облили смердючою речовиною
Щоб припинити акцію "Нашої України" "Так - добробуту! Ні - диктатурі!" на Волині, зловмисники облили намет активістів "речовиною з відразливим запахом".
14:09
Литвин продовжує хворіти
Сторожук нагадав, що лікарі з самого початку говорили про те, що для лікування застуди знадобиться мінімум тиждень, але Литвин намагається закінчити курс лікування раніше.
13:31
Фракція Гапочки стане базою партії Миримського?
У п'ятницю, як очікується, у парламенті буде офіційно оголошено про створення депутатської групи "Союз", у котру увійдуть усі члени групи "Народний вибір",
13:25
Тимошенко вимагає порушити кримінальну справу проти керівництва 1+1
За скаргою Юлії Тимошенко прокуратурою міста Києва скасована постанова про відмову в порушенні кримінальної справи проти генерального директора "Студії "1+1" Володимира Оселедчика.
13:25
Що з допінгом Віти Павлиш?
13:24
Ахметов проти Суркіса
13:22
Ера Єлисєєва в українському боксі підходить до завершення
13:20
"Валенсія" виграє Кубок УЄФА
13:14
Задорожній підтверджує, що більшість існує. Хоча залишається проблема групи "Центр"
У парламентську більшість на сьогоднішній день входить 236 народних депутатів, повідомив постійний представник президента України в парламенті Олександр
13:12
Абрамович поїхав за Шевченком
Новою придбанням Романа Абрамовича повинний стати форвард італійського "Мілана" та національної збірної України Андрій Шевченко. У середу ввечері Абрамович вилетів у Мілан, щоб почати переговори про купівлю кращого бомбардира нинішнього італійського сезону Андрія Шевченка. Губернатор Чукотки пропонує за Шевченка 20 мільйонів євро.
12:17
"Буш на баш", або чому Буш-старший їде в Україну?
Сорос приїздить до України на власні кошти. Бжезинський на кошти фундації "Мот". На які кошти приїздить Буш? Дійсною причиною поїздки Буша до України є банальне збирання коштів на бібліотеку в Техасі. "Я не фінансую жодних бібліотек Буша ні в Техасі, ні десь в іншому місці", - сказав Пінчук "УП".
12:06
Через Ірак комуністи почали ламати мікрофон навіть своєму віце-спікеру Мартинюку
Віце-спікер Адам Мартинюк закрив ранкове засідання Верховної Ради у зв'язку неможливістю продовжити роботу парламенту
12:00
З ЛІКАРНІ ВИВЕЗЛИ ДО СІЗО ЕКС-БУХГАЛТЕРА "ЄЕСУ"
У середу, 19 травня близько 21 години з Інституту кардіології імені Стражеско співробітниками міліції було взято під варту та направлено до слідчого ізолятора №13 міста Києва колишнього головного бухгалтера корпорації "Єдині енергетичні системи України" Антоніну Балюру.
11:43
Янукович призначив співачку Руслану своїм радником
Прем'єр-міністр Віктор Янукович призначив співачку Руслану Лижичко своїм радником на громадських засадах
11:09
Пінчук заведе Буша до Кучми
Джордж Герберт Вокер Буш, 41-й президент США, який прибуде до Києва з неофіційним візитом на запрошення Віктора Пінчука, зустрінеться з президентом Леонідом Кучмою.
11:05
Верховна Рада позбавила мандата члена СДПУ(о)
Верховна Рада підтримала постанову про складення депутатських повноважень народним депутатом від СДПУ(о) Миколою Злочевським.
10:29
Верховна Рада вшанувала пам`ять Георгія Гонгадзе хвилиною мовчання
Верховна Рада України вшанувала хвилиною мовчання пам'ять засновника і редактора інтернет-видання "Українська правда" Георгія Гонгадзе, який загинув у 2000 році.
01:15
СУДДЯ У СПРАВІ ЛАЗАРЕНКА ВІДМОВИВСЯ ПРИЙНЯТИ ПЛІВКИ МЕЛЬНИЧЕНКА
У ремарках суддя заявив, що захист не довів, що ці плівки мають відношення до справи Лазаренка: "Неможливо визначити, хто саме говорив на цих записах, а також, наскільки вони автентичні".
00:00
Агітатора за відставку Різака арештували. Активісту, що роздавав листівки, погрожувала СБУ
В Ужгороді заарештували активіста громадської акції "ПОРА" Андрія Фленька під час пікетування міської ради з вимогою відставки голови облдержадміністрації