20 серпня 2001

Архів

Новини
21:29
Всесвітній форум українців: влада в руках кланів і олігархів
20:35
Лавринович має намір відмовитися від депутатства і партдіяльності
19:31
Корпорація "ЄЕСУ" програла суд Міністерству оборони Росії
17:54
"Все погано", - думають українці і голосують за Ющенка
Не зважаючи на безпрецедентну пасивність лідера, віртуальний блок Ющенка "Наша Україна" напередодні початку нового політичного сезону залишається лідером опитувань громадської думка. Другі – комуністи. Позитивну оцінку останнім десяти роками життя України поставили тільки 6,6% українців.
17:19
Вибух на шахті ім. Засядька стався через самозагорання вугілля
16:52
21 серпня проголошено днем трауру в Україні
15:20
"Я не маю жодного відношення до вбивства Є.Щербаня та В. Гетьмана"
"Шановний пане Потебенько, Ваше інтерв‘ю від 18 серпня 2001 р. газеті "Зеркало недели" змусило мене зробити дану заяву, оскільки Вами грубо порушені мої конституційні права, зокрема, конституційна норма про презумпцію невинуватості. Ваша заява – це чергова груба фальсифікація, яка викликана активізацією дій моїх американських адвокатів".
14:59
Росія готує Україні капкан
Росія практично домовилася з Україною про новий і, схоже, вельми ефективний метод боротьби з неплатежами Києва за газ. Стратегічний партнер пропонує поставити в залежність: а) свої виплати за транзит палива через Україну до Європи до того, б) як Київ буде розраховуватися за спожиту російську сировину..
11:56
Валерій Івасюк: "Займатися пошуком істини в державі Кравчука-Кучми неможливо. Той, хто підходить дуже близько до істини, наражається на небезпеку"
"Я знаходжуся під захистом Британії. Тамтешня влада ретельно перевіряла наведені мною дані - і моє прохання задовольнили. Цим опосередковано визначається ставлення до України, або, як мінімум, до її керівників з боку Британії..."
11:32
О 15:11 ЗА КИЄВОМ ЕНЕРГОСИСТЕМИ УКРАЇНИ ТА РОСІЇ ПОЧАЛИ ПАРАЛЕЛЬНУ РОБОТУ
11:21
Через кондиціонер згоріла апаратна телеканалу СТБ. Телекомпанія не збирається зменшувати мовлення
11:06
Кравчук вважає, що під час ГКЧП діяв вірно
00:00
36 ОСІБ ЗАГИНУЛИ ВНАСЛІДОК ВИБУХУ НА ШАХТІ ІМ. ЗАСЯДЬКА