20 вересня 2000

Архів

Новини
22:04
Знайдіть журналіста!
Журналісти України починають акцію "Знайдіть журналіста", яка буде продовжуватись доти, поки не буде знайдено Георгія Гонгадзе.

Служби новин провідних телаканалів "1+1", "Інтер", "Новий канал", "СТБ", "ТЕТ", газети "День", "Дзеркало тижня", "Київські відомості", "Факти", "Сегодня", "Сільскі вісті" будуть надавати всю інформацію про хід розслідування під цим логотипом.
21:44
"Amnesty International" заявляє протест у зв'язку із зникненням Гонгадзе
"Amnesty International" не виключає, що Георгій Гонгадзе міг бути таємно затриманий владою або однією із владних структур, яку він зачепив, займаючись журналістською діяльністю, і що йому загрожують тортури, погане ставлення або "зникнення".
20:11
The Embassy of the United States of America is disturbed by the fate of Gongadze
19:24
Волков і його "Відродження регіонів" обіцяють знайти тих, хто стоїть за викраденням Гонгадзе
Лідер парламентської групи "Відродження регіонів" Олександр Волков наполягає на політичній версії зникнення Георгія Гонгадзе. Нагадаємо, що відразу після того, що трапилося з Гонгадзе, ми фактично назвали прізвище Волкова серед тих, хто може бути зацікавлений у його зникненні. Його прізвище в зв'язку з цим випадком звучало на всіх прес-конфренціях, майже на всіх каналах.
16:30
Прем'єр вимагає інформувати його про справу Гонгадзе кожного дня
Прем'єр-міністр Віктор Ющенко доручив регулярно інформувати його про хід розслідування справи Гонгадзе і вжити всіх необхідних заходів, щоб правоохоронні органи, зокрема, СБУ, Генпрокуратура та МВС, об'єднавши зусилля, роз'яснили цю ситуацію.
16:21
Поки немає нічого нового про Гонгадзе
Поки немає нічого нового про Гонгадзе. В міліції кажуть, що поступає багато зачіпок, кожна з них перевіряється, відмітається, потім знову поступають якісь нові відомості.
15:53
Посольство США занепокоєно долею Гонгадзе
Посольство США дуже стурбоване повідомленням про зникнення незалежного журналіста Георгія Гонгадзе.
12:57
Репутація України залежатиме від того, як вирішиться справа Георгія Гонгадзе
Базована у Парижі Міжнародна організація захисту свободи слова - "Репортери без кордонів" - висловила стурбованість повідомленнями про зникнення Георгія Гонгадзе і надсилає звернення до офіційних кіл у Києві.