20 жовтня 2003

Архів

Новини
20:16
Псевдо-"родич" Піскуна Юрій Триндюк буде судитися з Колінько
У понеділок до "Української правди" зателефонував Юрій Триндюк. Він заявив, що не є родичем Піскуна, однак підтвердив, що дочка Піскуна працює в його фірмі. "Вона є моїм помічником, топ-менеджером. Так, їй 20 років, але вона серйозна людина, одружена".
19:44
Перед від'їздом Кучма зібрав РНБО і затвердив план захисту Тузли
Президент України Леонід Кучма провів у понеділок засідання Ради національної безпеки й оборони країни, на якому розглядалася ситуація, що склалася в Керченській протоці.
18:18
Литвин не бачить необхідності проводити пленарні засідання
"Мені пече, болить, щоб працював парламент, щоб він не був заручником політичної домовленості", - підкреслив він, додавши, що всі домовленості повинні відбуватися всередині парламенту.
18:09
Реверс "Одеса-Броди" буде доводити Energy Solution
Тендерний комітет Міністерства палива та енергетики України в понеділок одностайно визнав переможцем тендеру американську компанію Energy Solution.
17:45
МЗС НОТОЮ ПОПЕРЕДИВ РОСІЮ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТУЗЛУ
Міністерство закордонних справ України попереджає, що відповідальність за негативні наслідки потенційного конфлікту цілком покладається виключно на російську сторону.
16:52
На Тузлі буде російська прикордонна застава, а в Києві збирають добровольців воювати
"Може відбутися будь-яка провокація", - сказав Осташ, додавши, що з будівництвом дамби виникає загроза реального конфлікту, "навіть збройного протистояння".
16:38
"КОНСТИТУЦІЙНІЙ РЕФОРМІ ПРИЙШОВ КІНЕЦЬ" - СИМОНЕНКО
За його словами, очевидним також стає і те, що "руками представників більшості буде вирішена проблема розігріву парламенту, громадської думки в частині відставки уряду Віктора Януковича".
16:12
Симоненко вимагає від Кучми-"зрадника" не кидати країну в "передвоєнний" час
"Інакше треба ставити питання руба: якщо він (Кучма) залишив країну в цей важкий час - судячи з повідомлень преси, передвоєнний, - значить, він зрадник", - заявив лідер комуністів.
15:59
Піскун порушив справу проти члена СДПУ(О)
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу у відношенні ялтинського міського голови за статтею 364 - зловживання владою або службовим становищем, що призвело до тяжких наслідків.
15:53
ЯНУКОВИЧ ТАКОЖ УТІК ІЗ КРАЇНИ. ЩОБ НЕ ВІДПОВІДАТИ ЗА ТУЗЛУ?
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович у середу відправиться з триденним візитом у республіки Балтії та відвідає Естонію і Латвію.
15:38
Тимошенко постійно думає, як народити єдиного кандидата, а Симоненко не думає
Лідер фракції Компартії України Петро Симоненко заперечує свою участь у переговорах про висунення єдиного кандидата від опозиції.
15:30
Литвин заспокоює Тимошенко, яка розхвилювалася через Януковича
Узгодження питання щодо ухвалення пропорційного закону про вибори народних депутатів знову закінчилося безрезультатно.
15:09
Ющенка виганяють на вулицю і не пускають на телебачення
У неділю в Луганську форум "Нашої України" відбувався на майдані біля Палацу культури імені Леніна.
14:58
Росія включила Україну в чорний список. Україна готується до заходів у відповідь
Російський уряд офіційно включив Україну до списку країн сумнівних юрисдикцій, що не протидіють відмиванню грошей.
13:51
ДО УКРАЇНИ ДАМБІ ЗАЛИШИЛОСЯ 400 МЕТРІВ
400 метрів залишається до українського кордону від споруджуваної дамби в Керченській протоці.
13:31
Росія здивована негативною реакцією України на дамбу
Спікер Ради Федерації РФ Сергій Миронов здивований негативною реакцією української сторони на будівництво дамби на острові Тузла.
13:26
Робертсон не знає про вступ України в НАТО , але забув і про приниження Кучми у Празі
Генеральний секретар НАТО Джордж Робертсон констатує потепління відносин між Північноатлантичним альянсом і Україною після Празького саміту 2002 року.
13:12
Омельченка не звільнять принаймні до листопада
Конституційний суд України планує почати розгляд справи про особливості функціонування виконавчої влади і місцевого самоврядування в Києві в листопаді 2003 року, повідомив голова КС Микола Селівон.
13:07
Кучма не просив НАТО про допомогу в конфлікті через Тузлу
Генеральний секретар НАТО Джордж Робертсон вважає, що ситуація навколо будівництва російською стороною дамби в Керченській протоці є питанням двосторонніх відносин України і Росії.
12:57
Соратниця Пінчука вважає Медведчука екстремістом і провокатором
Голова Держкомітету з підприємництва і регуляторної політики Інна Богословська засуджує діяльність голови АП Віктора Медведчука через провокаційний характер.
12:48
КУЧМА ПООБІЦЯВ РОБЕРТСОНУ НЕ ЙТИ В ПРЕЗИДЕНТИ
"Президент Кучма сьогодні чітко говорив мені про те, що я (Робертсон) піду зі своєї посади в грудні, а він (Кучма) з посади президента - у наступному році".
12:33
Медведчук підводить риску під кар`єрою Піскуна?
Зараз Піскун шукає підтримки у фракцій парламенту. Минулого тижня протягом 2-ох годин Піскун "брав на олівець" усі скарги "Нашої України", а потім ще хвилин 20 пошепки спілкувався з Ющенком. У тому, що Порошенко досі не став Лазаренко-2, Медведчук бачить змову генпрокурора і частини опозиції.
11:58
Питання третього терміну Кучми пройде в усному режимі
Конституційний суд України, можливо, до кінця цього року почне розгляд справи за поданням групи депутатів про можливість участі Леоніда Кучми в президентських виборах 2004 року.
11:46
Радник АП думає, що у Медведчука немає можливості звільнити Януковича
Водночас він відзначив, що "можливо, треба звільнити когось" з міністрів або керівників Держкомітетів, "які не відповідають посаді".
11:29
Доля Конституції вирішиться через 10 днів
Голова Конституційного суду Микола Селівон повідомив, що висновки щодо двох законопроектів про зміни до Конституції України буде оприлюднено через 10-14 днів.
11:05
Ігор Осташ: "Прикордонники готові дати відсіч порушникам кордону"
Емісари Росії запитували місцевих мешканців, чи не хотіли б вони мати російське громадянство. За інформацією росіян, на острові планують розмістити 24-й Новоросійський прикордонний загін.
10:42
"Родич" Піскуна каже, що він не родич і поведе Колінько в суд
Голова Наглядової ради ВАТ "Одеський портовий холодильник" Юрій Триндюк спростовує інформацію про родинні зв’язки з генпрокурором.
00:00
Квартирка для Лазаренка за $ 86 мільйонів
Лазаренко повинен залишитися у своїй квартирі і носити електронний контрольний браслет, цілодобово залишаючись під наглядом ФБР. Його можуть відвідувати тільки його адвокати, перекладачі, що працюють по його справі, і близькі родичі. Продукти можуть привозитися тільки один раз на день - його сином... І ніякої випивки, боже збав.