20 листопада 2000

Архів

Новини
21:29
Множиться плем'я українських "Медведей"
Поки що про шанси партій говорити рано. Якщо ці партії збережуть у своїй назві слово "Трудова", вони можуть потрапити під вплив іміджу інших партій з подібними назвами, в тому числі російських.
20:18
Тимошенко знає, скільки коштує свобода чоловіка
Юлія Тимошенко сьогодні прилюдно сказала те, що всі й так знали, проте не поширювали через відсутність посилання на достовірне джерело. За словами віце-прем‘єрки, ціною звільнення її чоловіка з-під варти є її відставка з уряду.
16:42
Війни олігархів: Суркіс - Медведчук проти Абрамовича - Деріпаски і ВАЗа
20 листопада о 17:00 фонд держмайна припинив приймати заявки на участь в приватизації Запорізького алюмінієвого комбінату. Як і у випадку з Миколаївським глиноземним, завод виявився в епіцентрі протистояння російських і українських олігархів.
15:43
Депутати про справу Гонгадзе
Депутат Олександр Жир, що входить до слідчої комісії парламенту з розслідування обставин зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, висловлюється за необхідність громадського контролю над ходом вивчення останків, що були знайдені у Таращі.
14:42
Москва повірила сльозам
Переговори Ющенка і Касьянова стали поступкою Києву. Ціною цього "непередбаченого повороту" стане збільшення держборгу України. "Непередбаченим поворотом" називає в понеділок московська газета "Ведомости" домовленості прем'єрів.
14:36
Кучма все-таки вирішив боротися з корупцією
Президент Кучма підписав указ з довгою назвою "Про додаткові заходи щодо посилення боротьби з корупцією, іншими протиправними діями в соціально-економічній сфері і забезпечення економного витрачання державних коштів".