20 грудня 2000

Архів

Новини
22:42
Гонгадзе у списку IFJ
№18. Ім'я: Георгій Гонгадзе. Професія: Журналіст. ЗМІ: Українська правда. Гонгадзе представляє Україну в списку убитих журналістів у 2000 році, оприлюдненому Міжнародною федерацією журналістів.
22:36
Гонгадзе у списку замордованих журналістів
№18. Ім'я: Георгій Гонгадзе. Професія: Журналіст. ЗМІ: Українська правда. Гонгадзе представляє Україну в списку убитих журналістів у 2000 році, оприлюдненому Міжнародною федерацією журналістів.
17:16
Уряд переживає про долю країни і мало турбується про долю Гонгадзе
Кабінет міністрів зробить все те, що від нього залежить для продовження реформаторського курсу президента Кучми, збереження і зміцнення в Україні внутрішньополітичної стабільності, що є основою реалізації програми діяльності уряду, забезпечення добробуту і прав людини в нашій країні.
16:55
Долю силовиков вирішує Ющенко
Кучма боїться ухвалювати рішення по силовикам і "переводить стрілки" на прем'єра. Приблизно так розтлумачив готовність Кучми розглянути рекомендацію парламенту про звільнення силовиків за наявності відповідного представлення Ющенка лідер соцпартії Олександр Мороз.
15:20
Нова акція "Замов Кучму"
"Матеріали, оприлюднені мною під час виступу у Верховній Раді і в заяві до Генеральної прокуратури з цього питання, - це абсурд", - зізнається Мороз. Фальсифікований запис журналістам продемонстрували депутати "Трудової України", яка об'єднує найбільш послідовних симпатиків Кучми.
14:00
Криве дзеркало українського телебачення
Стало соромно дивитися українське телебачення. У вівторок практично по всім каналам можна було спостерігати силу влади в повному її цинізмі. Як завжди відзначились УТ-1 і ICTV.
13:21
Криза завершилася.
Кучма пішов назустріч учасникам антипрезидентської акції
Президент вирішив, що може пожертвувати силовиками. Більш того, він готовий дати доручення про проведення незалежної експертизи у справі Гонгадзе. Такі підсумки переговорів представників акції "Україна без Кучми" з президентом. Але прес-секретар Кучми каже, що не все так просто...
12:54
Уряд закликає до спокою
Кабінет міністрів України закликав всі сторони конфлікту з розслідуванню причин зникнення Гонгадзе стриматися від яких-небудь акцій протесту і інших дестабілізуючих кроків, які можуть загострити ситуацію в країні.
12:07
Людей підштовхують до громадянської війни
...Олігархи, "прикинувши", мабуть, дещо до носа, з'ясували, що Кучма їм сьогодні ще вигідний на своїй посаді, бо його відставка означає тимчасовий прихід до влади прем'єра Віктора Ющенка.
11:38
"Репортери без кордонів" підтримують акції протесту в Києві
Mіжнародна організація захисту свободи слова "Репортери без кордонів" звертаються до всіх західноєвропейських журналістів із закликом не бути байдужими до того, що відбувається в Україні навколо пошуків Гонгадзе.
11:00
ХРОНІКА МІТИНГУ
Читайте про події з майдану на офіціальному сайті акції

"Кучма знову збрехав, бо звільнити силовиків він міг просто своїм указом", - проголосив на Майдані Чемерис. У середу представники пікетувальників зустрілися з Кучмою та Ющенком. Завтра о 9:30 має відбутися мітинг під Верховною Радою.
23:17
Вашингтон підтвержує довіру Ющенку
Незважаючи на завивання завірюхи політичної кризи і компроментацію офіційного Києва МВФ поновив програму розширеного фінансування України.
23:14
Групове згвалтування ефіру
Вечір вівторка приніс свіжі враження від взаємовідносин між Банківською і людьми, які претендують на титул телемагнатів. Володарів українського медіа-простору просто використовують, при цьому вибору ним не залишають аніякого.