21 лютого 2003

Архів

Публікації

"Була зигзицею. Ладою..."

З майбутнім чоловіком, Іваном Світличним, познайомилась у бібліотеці ім. Вернадського. У 1956 році вони одружилися. Жили тяжко, бо зарплати були мізерні, а потрібно було допомагати матерям. Леоніда забезпечувала сім’ї надійні тили, була "ґарантом будем-перебудем".
Новини
19:02
Ющенко сходив до Кучми із листом проти СДПУ(О)
"Іде есдепізація всієї країни", - прокоментував Ющенко дане кадрове призначення, додавши, що раніше ця особа вже звільнялася з посади після звернення місцевої ради.
17:42
Мельниченко обіцяє, що скоро його диктофон буде в Мін'юсті США
"Моїм адвокатом Скотом Хортоном зроблені відповідні юридичні кроки, які забезпечуватимуть передачу диктофону і оригіналу записів", - сказав Мельниченко
17:34
Ми їх – рейтингом, а вони нас – по пиці
Нещодавно Микола Томенко вже прогнозував сценарії протидії обранню Ющенка. Справді, Віктора Андрійовича можуть зняти з реєстрації. І це - тут Микола "недооцінює" владу - далеко не самий крайній метод нейтралізації Ющенка. Навіть якщо він виграє вибори, йому можуть не передати владу – така небезпека вважається цілком реальною.
17:30
СБУ говорить, що не "зливає" журналістам компромат
У публікації на сайті під назвою "СБУ звинувачує Швеця в підготовці вбивства Мельниченка" говориться: "Знайомий київський журналіст, який
16:27
Для чого Україні іноземні банки
Експерти відзначають неоднозначність питання "відкриття дверей" для іноземних банків. Проте Україна поступово інтегрується у світову економічну систему, саме тому прихід іноземців у вітчизняну банківську систему неминучий. Однак діяльність "прибульців" повинна бути регламентована відповідними нормативними актами.
15:26
Ющенко звинувачує кучмістів у розсилці підробних листівок?
Він також зазначив, що поширення провокативних листівок здійснюють "брудні сили, які роблять брудну політику брудними засобами".
14:15
Шовкова завіса для "нових-близьких" сусідів ЄС
У польських пропозиціях викладені майбутні стосунки із Україною: "Наше завдання, в інтересах розширеного ЄС, визнати європейський вибір цієї країни, яка дуже важлива для стабілізації і безпеки у східній частині континенту".
13:37
У ЛЬВОВІ ПОЧАЛИ НОВУ АКЦІЮ ПРОТИ ЮЩЕНКА
Як стало відомо УП, на плакаті Кучма зображений в одязі князя, а перед ним на колінах стоїть Ющенко. Плакат супроводжується текстом "Благословіть, батьку, на антикучмівську резолюцію".
13:36
Ще, як мінімум, тиждень українські солдати побудуть вдома
Швидше за все, парламент розгляне питання про відправку українського батальйону у район Перської затоки на пленарному
12:33
"Сусіди" Іраку поки не вирішили, хто прийме в гості український батальйон
Посол США в Україні Карлос Паскуаль повідомляє, що "скоро" стане відома назва країни-сусідки Іраку, яка звернеться
10:35
З 50 тисяч опозиціонерів, намети на Банковій ставили тільки 87 чоловік
Розслідування у справі про блокування транспортних комунікацій біля адміністрації президента України
10:00
Рада Європи знову моніторить українські ЗМІ
У наступну середу Комітет міністрів Ради Європи обговорить ситуацію з мас-медіа в Україні
09:39
На третій термін Кучму запросить сам народ
В одному з райцентрів Дніпропетровської області керівництвом було роздано розпорядження керівникам районного
09:21
Що спільного у Березовського з Мельниченком, Кучмою та Ющенком?
Березовський "зустрічається" з лідерами української опозиції. "Я не хочу називати їхні імена, не хочу ніяким чином брати участь у внутрішньополітичному процесі в Україні. Це не виключає, що є українські політики, які пропонують зустрічі, і я від них не відмовляюсь".