21 березня 2001

Архів

Новини
21:25
Правові та політичні аспекти обставин загибелі Георгія Гонгадзе
Друга частина
Правоохоронні органи мають достатній привід до порушення кримінальної справи за фактом організації Леонідом Кучмою стійкого злочинного угрупування з метою "захоплення та тримання як заложника" журналіста Георгія Гонгадзе.
15:40
Група каналу ICTV контролює роботу Нацради
Лист члена Нацради до сумління її керівника
Зима цього року позначилася для Нацради з питань телебачення та радіомовлення підвищенням ділової активності. Для того, щоб отримати нову ліцензію, необхідно довести свою лояльність до влади. "Гонгадзегейт" найкращий лакмус у цьому питанні...
15:07
Андрій Шкіль: "Я не виключаю свого повторного арешту"(Останнє інтерв'ю)
У Києві СБУ затримала лідера УНА-УНСО Андрія Шкіля, коли він виходив з будинку. Не повідомивши причини, люди у формі СБУ заштовхали його у фургон і відвезли в невідомому напрямку. Це не стало несподіваним для Шкіля. Тепер відомо, що він - підозрюваний у злочині проти держави.
14:23
Випробування України
Вашингтон мав би зробити більше, щоб підштовхнути Кучму для проведення повного розслідування вбивства Гонгадзе. Формально Кучма вважається прозахідним. Але внаслідок авторитаризму країна так і не стала сучасною Європейською державою.
13:37
0:3. Кучма програє Ющенку
Українці роблять висновки з того, що відбувається в країні: рівень довіри до Ющенка майже в три рази вище довіри до Кучми. Однак на парламентських виборах кожен п’ятий, як і раніше, готовий голосувати за комуністів. А кожний десятий боїться громадянської війни.
11:59
Україна знову звертається за допомогою до ФБР
"Ми звернулися повторно з таким проханням, щоб ФБР приїхали, і все таки, якщо це необхідно, разом з німцями і росіянами провели комплексну експертизу", - сказав президент, і вже який раз додав: "Я як ніхто інший зацікавлений в тому, щоб якнайшвидше поставити точку в цій справі".
11:10
Кучма наказав "стежити за пресою"
Президент Кучма говорить, що поки не підписав указ про звільнення від посади міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка. Журналісти спитали, чи збирається він це робити. Кучма порадив допитливим писакам "стежити за пресою".