21 червня 2001

Архів

Новини
19:51
Кучму запросили свідчити слідчій комісії парламенту
18:57
"Синдром Кучми" виявився заразливим
Православні Московського патріархату перехопили ініціативу у вітчизняної опозиції. Тепер головне - не сплутати Божий дар з яєчнею, тобто главу Ватикану - з Кучмою. Хоч Леонід Данилович у нас також "папа", 10 тисяч віруючих мітинговали в четвер у Києві через приїзд глави Римсько-Католицької церкви.
16:48
Без Тимошенко - краще, вважає Кучма
15:53
Чим більше Кучма говорить про те, що Україна не краде російського газу, тим більше в це віриться
14:55
Кучма не відпускає Потебенька
Кучма ставиться до Потебенька з повагою і бажає, щоб він пропрацював, принаймні, до парламентських виборів 2002 року. Однак він не виключає, що відставка все-таки трапиться, якщо генпрокурор його "додавить".
14:49
Кучмагейт триває
Федеральне бюро розслідувань США проводить експертизу записів майора Мельниченка. Про це в інтерв'ю УП у четвер повідомив лідер СПУ Олександр Мороз. За його словами, вже на цьому тижні ФБР "має наближатися до результату". Однако у четвер увечері цю інформацію спростував Олександр Лавринович.
14:31
КУЧМА НЕ ПІДПИШЕ ЗАЯВУ ПОТЕБЕНЬКА ПРО ВІДСТАВКУ
14:14
"Україна без Кучми" переносить всі акції на день Конституції
14:12
"По справі Іванченка, все там іде соглано плану"
Олександр Мороз на прес-конференції у Києві оприлюднив новий епізод записів майора Мельниченка. Запис тривалістю близько трьох хвилин, зі слів Мороза, зроблено в середині літа 2000 року і на ній Кучма обговорює з Деркачем і Кравченком справу про замах на Вітренко.
13:26
ФБР ПРАКТИЧНО ЗАКІНЧИЛО ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛІВОК МЕЛЬНИЧЕНКА
12:31
Остання надія на "Репортерів"
"Репортери без кордонів" пропонують створити міжнародну комісію з розслідування справи Гонгадзе. Керівник цієї організації Робер Менар вважає, що в таку комісію повинні увійти українські слідчі, представники суспільства України, працівники закордонних правоохоронних органів, члени міжнародних організацій.
12:23
Кучма - про все
"Совість треба мати, щоб в гарячий час займатися перетягуванням канату! Вони штани протирають, і жодної кнопки не натиснули", - каже президент про депутатів. Зрештою, він прийшов до висновку, що депутати "просто хочуть, щоб було погано".
11:56
Парламент затвердив "трудовика" Костусєва антимонополістом
11:48
Парламент ухвалив Бюджетну резолюцію на 2002 рік
11:39
Фракція Волкова втратила ще одного депутата. Партія Азарова - знайшла
11:31
Кінах зробив з прес-служби Кабміну прес-службу прем'єра