21 серпня 2000

Архів

Новини
18:57
Черга за Юлією Тимошенко?
Юлія Тимошенко розцінює арешт свого чоловіка Олександра Тимошенко як акт "політичної розправи" над нею. В понеділок пізно увечері вона вперше відреагувала на акції Генпрокуратури.
18:56
Заарештовано чоловіка віце-прем'єра Юлії Тимошенко
Чоловік віце-прем'єра Юлії Тимошенко - Олександр Тимошенко затриманий за обвинуваченням в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах.
18:55
Україна робить спроби тиснути на Росію в газових питаннях
Україна зайняла досить жорстку позицію у газових питаннях. Це дав зрозуміти прем'єр Віктор Ющенко, який заявив на прес-конференції у вівторок, що Україна наполягає на розрахунках за транзит російського газу грошима. Він назвав це "офіційною позицією" української сторони.
18:54
Газ - черговий удар "нижче поясу"
Якщо ви слідкуєте за появою у російських ЗМІ матеріалів, присвячених України, то маєте можливість помітити певну закономірність. Цікавість росіян до української тематики - це або "жовтизна", або "політична доцільність". Під другу категорію підпадає більшість матеріалів, присвячених газовим боргам України.
18:53
Продається "Студія 1+1"?
Частина акцій найвідомішої української телекомпанії "Студія 1+1" найближчим часом може поступити в продаж у зв'язку з банкрутством, що загрожує її партнеру Central Media Enterprises (CME).
18:52
ФБР "розкручує" Лазаренко
У російських ЗМІ з'явилась інформація про "російський слід" у справі колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка. З посиланням на такого собі "представника американського посольства у Москві", преса повідомила про те, що він у Києві отримав "неспростовні докази тісного корумпованого зв'язку Павла Лазаренка з посадовими особами в Росії".