21 серпня 2001

Архів

Новини
20:13
Агітаційну акцію комітету опору "За правду!" поновлено
19:58
Віце-президент банку "Слов'янський" має вийти на волю
19:38
Кучма – герой і антигерой десятиліття
Український "гарант" серед лідерів опитування 30 провідних українських журналістів, які визначали найбільш вдалих і невдалих політиків років незалежності. А подією останньої декади став сам факт існування України як незалежної держави.
17:40
Німеччина, Франція і Польща зробили спільний подарунок Україні
17:25
Мороз вірить, що вибори-2002 пройдуть без адмінресурсу
16:08
Валерій Івасюк: "Щоб поставити крапку в справі таращанського тіла, треба провести четверту ДНК-експретизу"
"Іванов фактично провів дві експертизи. Що таке лабораторія Іванова? Це - структура, підпорядкована МВС Росії, яке, в свою чергу, повністю контролює Путін. А справа - політична, відбувається у країні, яка надто цікавить Росію".
15:35
У Львові суд заборонив опозиції проводити мітинг на День незалежності
15:23
Путін буде глядачем на українському військовому параді
14:59
Перекуємо мечі у… слова
Уперше з часів відпливу хвилі політичної кризи три гілки опозиції, що так і не стала єдиною, виступили зі спільною заявою. Документ називається "Маніфест демократичних сил України", однак високі слова не повідомляють нічого нового – традиційні загальні констатації і обіцянки змін.
13:55
Імігрант з України шокував Америку
Іміджу багатостраждальної держави нанесено ще один удар. У понеділок 27-річний імігрант з України Микола Солтис здійснив одне з найжорстокіших убивств за останні декілька років в США: жертвами стала дружина і ще четверо родичів. Після цього він забрав трирічного сина і зник.
12:22
Число жертв вибуху на шахті ім.Засядька сягнуло 37
12:08
"Мисливці за привидами": укр-рімейк
Кучма уперше завів мову про інтер'єр, в якому будуть проходити майбутні вибори до парламенту. Публічна версія "гаранта" виглядає так: всупереч пропаганді вони будуть демократичними. А головне смислове навантаження: після виборів треба припинити боротися з привидами.