21 жовтня 2000

Архів

Новини
19:05
Нацрада - граблі ефіру
Телебачення і радіо стане менше. Тепер отримати ліцензію стане "значно складніше", і, видаючи її, Нацрада більше не буде вірити обіцянкам.
17:30
Ющенку знову дали всі карти у руки
Український президент знову дистанціюється від того, що відбувається у паливно-енергетичному комплексі України. Він заявив у понеділок, що рішення із кадрових питань у керівництві НАК "Нафтогаз України" має приймати прем'єр-міністр Віктор Ющенко, оскільки він відповідатиме за ситуацію у ПЕКу.
17:29
Лазаренко признався. Але лише в маленькому
Відомий цілій Україні громадянин Панами, що знаходиться зараз під слідством у США, колишній прем'єр-міністр Павло Лазаренко передав через своїх адвокатів визнання.
17:24
"И вновь продолжается бой"
З'їзд Комуністичної партії України - подія, від якої не чекали сенсацій і новин. Традиційна ще з радянських часів атрибутика, символіка і риторика виступів супроводжувала перший день з'їзду.
17:15
Україна та МВФ: є проблеми
Український уряд визнав, що існують проблеми для поновлення фінансування від МВФ. Ці проблеми вимагають ретельного відпрацювання і подальшого обговорення з місією Фонду, яка працює в Україні. У цьому зізнався перший віце-прем'єр Юрій Єхануров, що відповідає в уряді за переговори з МВФ.
16:34
Здійснення бажань
10 травня Верховній Раді належить проголосувати 226 голосами за включення в порядок денний поточної п'ятої сесії проекту президентських конституційних ініціатив за результатами так званого всенародного волевиявлення.
16:31
Кримський полігон приручених комуністів, Або політична "Камасутра"
Люба країна ще раз підтвердила свою абсолютну унікальність. Немислиму в центрі Європи, але цілком поясниму з точки зору афроазіатської недорозвиненості.
14:31
Доля Жердицького вирішена
Жердицького буде судити український суд. Верховна Рада дасть згоду на притягнення колишнього шефа "Градобанку" до кримінальної відповідальності.
14:22
США мають надавати більшу допомогу Україні, вважають експерти
Якщо брати до уваги всі можливі форми американської закордонної допомоги, Україна знаходиться не на початку списку американської міжнародної милості, а на кінці.