22 травня 2001

Архів

Новини
22:28
Вибач, Гію...
"Після Гії" країна стала іншою. Але не стійко. І багато які з тих, хто розуміє: народу потрібна правда, навіть якщо він цього не усвідомлює - зіткнувшись з тим, що влада оклемалася, стали відчайдушно боротися за самозбереження, а не за правду... (читайте мовою оригіналу)
20:42
Опозиція оскаржить рішення ЦВК у суді
19:38
Кучма знає чому у парламенті існують проблеми з прем'єром
16:16
ЦВК проти референдуму
15:51
Активісти УНА-УНСО прикували себе ланцюгами до залізничних шляхів
14:36
Кінах визначає рамки компромісу
Анатолій Кінах дізнався про те, що Кучма назвав саме його прізвище, від Української правди. В першому своєму інтерв'ю він заявив, що збирається "відстоювати принципи професіоналізму і моральності, співпраці виконавчої і законодавчої влади". А ще він хоче вивчити програми всіх партій у парламенті, особливо КПУ.
14:35
Якими є шанси Кінаха?
Претендент має вирішити, де він знайде п'ятдесят голосів, яких не вистачає для затвердження, вважає Роман Безсмертний. "Кінах не викликає алергію у багатьох депутатів у залі", - говорить Іван Попеску. Але Бродський, здається, скоротив шанси Кінаха стати прем'єром... Мороза ж узагалі прізвище не цікавить. А Симоненко готовий підтримати Кінаха тільки за однієї умови.
13:40
Кінах - перший претендент
Кучма пропонує Анатолія Кінаха на посаду прем'єра. Прізвище колишнього першого віце-прем'єра в кабінеті Пустовойтенка і віце-прем'єра з промислової політики в уряді Марчука президент назвав у Черкаській області.
13:31
Київські маріонетки
Для мільйонера Суркіса опікування над клубом не було актом добродійності. Він розглядає "Динамо" як інструмент в боротьбі за владу і вплив. Ця імперія конкурує з групою Віктора Пінчука і Андрія Деркача. Третій претендент на владу і вплив - Олександр Волков.
12:35
Пропрезидентські фракції поки що не можуть домовитися щодо кандидатури прем'єра
12:17
Опозиція в Україні знову може говорити
"Дзеркало тижня" схоже на вільного стрільця. "Підприємці, близькі до влади, намагалися нас купити, але ми їм пояснили, що вони куплять вітер, оскільки всі журналісти відразу ж підуть створювати новий журнал", - згадує головний редактор Володимир Мостовий.
12:12
"Антимафія" звинувачує оточення президента
11:31
Прогрес України повинен стати пріоритетом для всієї Європи
Кажуть, потрібна пара, щоб танцювати танго. Можна сказати, що Європейський союз і Україна вже вийшли на паркет танцювального залу, але партнерам необхідно знати, як треба рухатися. Однак ми усвідомлюємо, що ця підтримка буде мати всього лише маргінальний ефект.