22 вересня 2005

Архів

Публікації

Майдан вимагає служіння

Отже, шановні герої нашого часу, ви на державній службі, але серця ваші заховані не тут, а приховані там, де й скарби. І діти будуть розгадувати: хто більший – "Рошен" чи Порошенко. - Рошен, звичайно. - А чому? - Бо Рошен – це фірма. А як дітям розгадати загадку, чому Юлію Тимошенко на Заході називають мільярдеркою, а у нас – держслужбовцем з доходом 60 тис. гривень?

"... у Радянському Союзі Київ був центром діоксинової науки"

Перепрошую, а як же колишній всесоюзний діоксиновий центр? – хочеться задатися питанням людині невтаємниченій. Адже будь-якому патріоту не хочеться підозрювати сам цей центр. І просто дивно, як це до цього часу не зробили журналісти від ФСБ Россії, на яку впала підозра багатьох українських робітників пера і мікрофона. Хіба не було б їх симетричною відповіддю розповсюдження по всіх можливих ЗМІ інформації про підступних українців.

Меморандум порозуміння між владою та опозицією

Усвідомлюючи відповідальність перед Українським народом у час небезпечної для майбутнього країни політичної кризи, ми вважаємо своїм патріотичним обов'язком розпочати нині конструктивний діалог між опозицією та владою. Змістом цього діалогу є спільне вироблення стратегії подолання кризи і виведення України на шлях розбудови благополучного суспільства, на шлях громадянського примирення, і консолідації державницьких політичних сил.

Як я душив свободу слова в Інтернеті

Якби у Віктора Ющенка виникло бажання позиватися до власників сайту temnik.com.ua, в позовній заяві фігурували б понад двісті епізодів поширення недостовірної інформації. Ще близько 40-50 позовів могли б подати його соратники та прихильники. Шевченківський районний суд м. Києва зрештою задовольнив позов про спростування недостовірної інформації

Єхануров – прем'єр. Людина президента, любитель лекцій і Чехова

Про Єханурова добре відгукуються навіть опоненти. "Він один із найбільш позитивних героїв у провладному таборі. І якщо він буде прем'єр-міністром, це, я вважаю, повинно піти на користь країні", - каже про нового прем'єра "регіонал" Віталій Хомутинник. Нестор Шуфрич каже, що його почуття до Єханурова навіть "товариські".
Новини
21:15
Костенко може стати Червоненком, а Тарасюк піде на "Нафтогаз"?
Шуфрич також сказав, що УНП пропонувала Юрія Костенка на міністра транспорту, а Валерія Асадчева – на міністра економіки
18:47
Медведчук радіє за Ющенка, але нагадує про вимоги
Голова СДПУ(о) Віктор Медведчук підтримує кроки президента Віктора Ющенка по ліквідації посади держсекретаря та свого першого помічника, а також зміни до указу про організацію діяльності РНБО.
18:22
Суд визнав, що Ющенко не правий
Президент Віктор Ющенко має скасувати свій указ про звільнення генерал-майора управління державної охорони Сергія Кислова
18:04
Єхануров осилить те, чого не зробила Тимошенко
Новообраний прем'єр-міністр Юрій Єхануров має намір найближчим часом відвідати Росію з візитом.
17:39
Для Росії прем'єра, краще Януковича, немає
Призначення Юрія Єханурова прем'єром є "тимчасовим розв’язанням політичної кризи" у цій країні, вважає спікер російської Держдуми Борис Гризлов.
17:27
доповненоКучма давно підозрював про Тимошенко і шкодує про Мельниченка
Екс-президент Леонід Кучма був упевнений, що рано чи пізно між Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко відбудеться конфлікт
17:16
Ющенко показав, що він адекватний. А з Януковичем більше зближатися не буде
Директор Центра політичних досліджень і конфликтологии Михайло Погребинський уважає, що призначення прем'єром Юрія Єханурова може стабілізувати політичну ситуацію в країні.
17:15
Місця для паління "урізали" на половину
Верховна Рада України прийняла закон, відповідно до якого власники громадських місць повинні відводити для тих, хто палить не більше 50% їхньої площі.
17:12
Пінчук віддав Семенюк акції НЗФ
Рішення суду щодо повернення у власність держави в особі Фонду державного майна 50% плюс 1 акція ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" на сьогодні виконано.
16:34
ЄХАНУРОВ БАГАТШИЙ ЗА "ГАЗОВУ ПРИНЦЕСУ" ТИМОШЕНКО
Юрій Єхануров, чию кандидатуру Верховна Рада 22 вересня затвердила на пост прем'єр-міністра, задекларував доходи в 2004 році в розмірі
16:25
Ющенко підписав меморандум з Януковичем, бо Тимошенко не захотіла?
Лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко обурений заявами окремих представників оточення Юлії Тимошенко про нібито зраду ідеалів Майдану через
16:18
КВУ обурився, що Ющенко відпускає злочинців, які фальсифікували вибори
Комітет виборців України закликає президента Віктора Ющенка відмовитись від пункту в меморандумі з опозицією, де йдеться про амністію людей, обвинувачених у фальсифікації виборів
15:40
оновленоНацрада не видавала ліцензії 5 каналу під вибори і "апетити" політиків
Господарський суд міста Києва своєю ухвалою призупинив дію рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо видачі ліцензій на підставі конкурсу, де частоти виставлялись на конкурс групами.
15:04
оновленоВід Ющенка пішов постпред через союзи з тими, хто стріляв у спину
Президент Віктор Ющенко відсторонив Сергія Соболєва від виконання обов'язків постійного представника президента у Верховній Раді
14:57
Піскун не зміг переконати, що Порошенко - не корупціонер
Три чверті киян вірять інформації екс-держсекретаря Олександра Зінченка про корупцію й зловживання високопоставлених чиновників.
14:40
Депутати обляпають один одного фарбою
Найближчим часом клуб депутатський клуб "Парламент" планує організувати серед депутатів Верховної Ради турнір з пейтболу.
14:34
Ющенку слід забути Майдан, бо він проміняв Тимошенко на Януковича?
Екс-віце-прем'єр Микола Томенко заявляє, що етап, пов’язаний з вимогами і цінностями Майдану нинішня влада завершила.
14:27
Мартиненко пропонує забути про квоти
Лідер парламентської фракції партії "Народний союз "Наша Україна" Микола Мартиненко прогнозує відмову президента Віктора Ющенка й прем'єр-міністра Юрія Єханурова від формування складу нового уряду за квотами політичних партій.
14:06
Кравчук зустрівся з Януковичем і зрозумів, що не піде в БлЯ
Партія СДПУ(о) не буде блокуватися з Партією регіонів.
13:46
У Тимошенко невдоволені, де опинилась її рука, а Шуфрича стримує його чоловіче начало
Представник БЮТ Андрій Шкіль прогнозує виключення з фракції депутатів, які проголосували за підтримку Юлія Єханурова на посаду прем’єр-міністра.
13:14
Литвин думає, що Єхануров зупинив сценарії дестабілізації України
Спікер парламенту Володимир Литвин вважає, що після затвердження Юрія Єханурова прем’єр-міністром буде зупинено сценарії по дестабілізації України.
13:13
На форумі у Кравчука – Скорик, Кушнарьов і Кужель. Вони створять блок?
Установчі збори Київської міської організації громадянського форуму "Об'єднаємо Україну" може очолити голова Всеукраїнського громадського об'єднання міжнаціонального взаєморозуміння "Новий світ" Лариса Скорик.
12:58
ЮЩЕНКО ЗІЗНАВСЯ, ЩО ВІДДАВ ПЕРЕВАГУ УКРАЇНІ, А НЕ ДРУЗЯМ
Президент Віктор Ющенко вважає останні 12 днів найскладнішими в своєму житті, але переконаний у правильності свого вибору
12:50
Єхануров набере в Кабмін неполітиків і пошле сигнал з Дніпропетровська
Прем’єр-міністр Юрій Єхануров оголосить про принципи роботи свого уряду наступного тижня в Дніпропетровську
12:45
Валідол і анальгін можна купити так, а контрацептиви – тільки за рецептом
У новому списку ліків, які Мінохорони здоров'я дозволило відпускати без рецепта, змінили статус 4 препарати
12:30
Хорошковський купив "Інтер" за $200 мільйонів?
Один з акціонерів російської компанії "Євраз" бізнесмен Валерій Хорошковський став власником українського телеканалу “Інтер”.
12:13
БЮТ кажуть про цвинтар, а Ющенко знову про сокиру
Президент Віктор Ющенко перед голосуванням кандидатури Єханурова на посаду прем'єра заявив, що якщо політичні сили хочуть стабільності, вони мають його підтримати.

Про це він заявив, виступаючи в парламенті в четвер

12:02
доданоЮЩЕНКО ОБМІНЯВ ЄХАНУРОВА НА МЕМОРАНДУМ З ЯНУКОВИЧЕМ
Президент Віктор Ющенко підписав з Віктором Януковичем політичний меморандум, який дозволив залишити "Партії регіонів" за Юрія Єханурова.
11:40
остаточна версіяЮщенко ліквідував держсекретаря і першого помічника заради Єханурова
Президент Віктор Ющенко своїм указом ліквідував посаду державного секретаря та першого помічника президента України
11:40
ЄХАНУРОВ - ПРЕМ'ЄР. Результати поіменного голосування
Верховна Рада затвердила Юрія Єханурова прем'єр-міністром України. За проголосувало 289 депутатів. Утримались - 1, проти - 0
11:18
оновленоЯнуковичі домовляються про "серйозні речі", а голоси купують за 300 тисяч?
Лідер фракції СДПУ(о) у парламенті Леонід Кравчук виключає можливість голосування по кандидатурі прем'єр-міністра членами фракції у вільному режимі.
11:13
Ющенка перевірять парламентськими виборами
Парламентська асамблея Ради Європи вважає, що вибори в Україні 2006 року будуть головною перевіркою для нової влади.
11:01
Тимошенко буде вінчатися в Лаврі
Наступного тижня, 2 жовтня відбудеться весілля дочки екс-прем'єра Юлії Тимошенко із британським рокером Шоном Карром.
10:59
Багатоповерховий будинок, через який влетіло Порошенку, чекає на суд
Конфліктну ситуацію навколо поверхів житлового будинку на Грушевського, 9 повинен вирішити суд.
10:42
МВФ прогнозує Україні інфляцію в 12,1% і ріст економіки в 5,4%
Міжнародний валютний фонд поліпшив прогноз росту української економіки в 2006 році з 5% до 5,4%, зберігши його на нинішній рік на рівні 5,5%.
10:32
Єханурова чекає "проста" процедура. Голос Тимошенко нарахував йому 232 голоси
Питання про дачу згоди про призначення Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра, як очікується, буде розглянуте парламентом у четвер об 11.00
10:30
Ющенко буде реформувати ООН
Президент Віктор Ющенко включений до робочої групи по реформуванню Організації об’єднаних націй.
10:12
Березовський допоможе з'ясувати, хто фінансував Ющенка
Російський олігарх Борис Березовський привітав рішення українського парламенту розслідувати звинувачення щодо фінансування ним передвиборчої кампанії президента Віктора Ющенка.