22 листопада 2001

Архів

Публікації

День Подяки або 45 мільйонів індичок

В Америці, в передостанній четвер листопада святкують День Подяки. З огляду на осінні події, США у цьому році майже зі святістю ставляться до цього свята. Як показують у всіх американських фільмах, на це свято вся американська сім'я збирається разом.

Хто такі вегетаріанці, і що вони їдять

Вегетаріанство - це стиль життя, а не обмеження у їжі. І саме до такого стилю життя схиляються все більше і більше людей у світі. До десятків мільйонів вегетаріанців по всьому світі приєднуються майже кожного дня ще мільйони тих, які віддають перевагу у їжі овочам та фруктам.
Новини
21:03
Тимошенко попереджає Ющенка про провокації
19:30
Бен Ладен переховується на базі, створеній американцями
19:13
В грі на снігу перемогло "Динамо"
В Харкові на засніженому стадіоні київське "Динамо" з мінімальним рахунком 1:0 в матчі чемпіонату України переграло харківський "Металіст", і тим самим ще ближче наблизилося до донецького "Шахтаря" в турнірній таблиці.
19:01
Кучмі думка читачів УП не указ
Наші читачі, як завжди, дуже полюбляють рідного президента. Здавалося б, на вулиці мерзенна погода, сніг з дощем - але і в цьому точно винен Кучма. Це, звичайно, жарт, але більшість тих, що брали участь в опитуванні, переконані, що відповідальність за смерть людей лежить на Головнокомандуючому - в нашому випадку це Кучма.
18:20
Демсоюз піде на вибори у блоці
17:57
Завершене розслідування справи Александрова
17:48
"Укртелеком" пропонує Кабміну продовжити пільгову приватизацію підприємства до 1 лютого
Керівництво ВАТ "Укртелеком" звернулося з пропозицією до Кабінету Міністрів України про продовження терміну пільгової приватизації підприємства до 1 лютого 2002 року. Причиною такого звернення стали апеляції пенсіонерів та співробітників підприємства, які не встигають акумулювати кошти для придбання пакету акцій.
16:45
Бондаренко став керівником київського штабу "Нашої України", а Давимука – Львівського
16:25
Томенко пропонує дружині президента стати депутатом
15:49
Молодь ТУНДРИ-івської Партії регіонів рветься у "Нашу Україну" Ющенка
15:49
Медведчук: "Вся країна воює з ес-деками. Мені це не подобається"
"Мені не зрозуміла реакція Віктора Андрійовича, коли я його за три місяці до відставки попередив - або він буде співпрацювати з парламентом, або парламент відправить його у відставку. Але йому не сподобалося - ультиматум. Навпаки, треба було зняти трубку і сказати: Вікторе Володимировичу, спасибі за попередження, я подумаю, послати тебе чи скористатися порадою".
15:33
СДПУ(О) і Демсоюз рапортують про формування виборчих штабів
15:06
"Шахтар" грає внічию в Києві
В останньому для себе матчі першого кола донецький "Шахтар" традиційно для нового чемпіонату втратив два очки в грі з не найсильнішим суперником. Цього разу нічия в Києві з ЦСКА може коштувати не лише лідерства в чемпіонаті України, а й традиційно недорахованих очок на фініші першості.
15:03
Головним митником країни став держсекретар мінфіну
14:26
Лідерство Литвина у ТУНДРі позитивно позначиться на політичному житті всієї країни – Шаров
14:12
Україна - корумпована, погано організована, злочинна, але має значення для Європи. Так вважає пересічний поляк
Соціологічні дослідження підтвердили те, що і так було відомо – образ України у свідомості поляків не став позитивним, незважаючи на те, що зникли старі стереотипи, що все менше поляків згадують тяжкі сторінки спільної історії.
13:24
Шкидченко буде боротися з тероризмом всіма засобами, якими тільки зможе
13:09
У США від сибірської виразки померла п'ята людина
13:08
Таліби не мають наміру здавати Кундуз
13:08
Міністр оборони США бачить бен Ладена кожного ранку у печері
13:07
Пакистан повністю розірвав дипстосунки з талібами
13:02
До "Єдності" Омельченка увійшли голови районних держадміністрацій Києва
11:45
"Донецькі "претендують на більше ніж 25% місць в ТУНДРІ
Mер Донецька Володимир Рибак, заступник голови Партії регіонів стверджує, що ТУНДРА набере не менше ніж 10% на майбутніх виборах. Кожна з партій блоку отримає приблизно по 25%. "Партія регіонів може виставити більше ніж 25% списку, тому що в нас є багато гідних людей".
10:56
ТУНДРА зробить офіційну пропозицію Литвину 1 грудня
08:53
Іспанські команди перемагають
В матчах за середу другого раунду Ліги Чемпіонів, відбулися лише три зустрічі, через те що гра "Ювентус"-"Байер" перенесена через негоду. В черговий день турніру святкували перемогу дві іспанські команди.