22 грудня 2004

Архів

Публікації

Політичний терорист №1: "Кучма п'ять років тримав мене в заручниках і шантажував Мороза"

"Приходить офіцер і каже: "Вас президент помилував, Ви вільні". Вся колонія була в шоці. Я прийшов збирати речі, прощаюся, а мені не вірять. Я думаю, Вітренко пішла на повідку в спецслужб. Їй відомо, що я до теракту не причетний. Але стояло завдання: не допустити Мороза в другий тур.

Квасневский: На даче я сказал Кучме: раз ты сидишь в этой деревне – власти у тебя нет

"Первая встреча с Кучмой была драматичной. Можно себе представить - в той деревне, с президентом большой страны! У него претензии ко всему миру. Я предложил, чтобы мы поехали в Мариинский дворец, в противном случае станет ясно, что есть только странная страна с тремя президентами.

Американцям не все рівно, пане Мішура!

Я бажала б, щоб Кучма доживав свій вік у селі Грушківці в Хмельницькій області. Cільрада виділила б йому одну з глинянок на околиці села й дала б ділянку городу, яку він міг би із задоволенням обробляти сапкою й лопатою. Леонід Данилович отримував би пенсію, а коли вечорами є світло, - дивився б по телевізору записи засідання Верховної Ради.

Кандидат від КПҐБ не буде капітулювати

Не можна розслаблено чекати результатів голосування, де, за даними соціологів, Ющенко мусить перемогти Януковича. Фахівці зі спецоперацій проти опозиції ніколи не складуть зброю добровільно. І тому помилкою є висновок аналітиків, мовляв, Янукович на теледебатах готовий був викинути білий прапор. Ні – він говорив про інше...

Помилка резидентів, або прощай СРСР

Найсмішніше, що російські натхненники українського сепаратизму не можуть повірити, що їх кадебістські методики не працюють в Україні. Напевно, образливо, що величезні фінансові витрати, захоплення національного інформаційного простору у результаті забезпечили безумовну підтримку лише пенсіонерів та криміналітету.

Україні потрібна свідома одностайність

Після виборів Ющенко повинен буде швидко і гранично наглядно для суспільства вирішити низку позитивних завдань. Усі вони задекларовані в його програмі, однак їхня сила губиться в бурхливих дискусіях з опонентами, які стосуються деталей. Вже сьогодні ми повинні говорити про суть змін. Громадяни мають негайно відчути, що чиновники почали обслуговувати народ, а не керувати ним. Повинні бути запроваджені чесні й розумні закони для всіх.

Александр Третяков: У нас не было американских денег. На революцию перечислили 20 миллионов гривен

Вариант штурма был реален? Я в том числе выступал за штурм. Но затем я согласился с мнением Виктора Андреевича. В ночь на 22 ноября было совещание – мы думали, что делать. В районе двух–трех часов ночи Ющенко сказал: "Ребята, в обсуждении мы уже пошли по кругу, начали повторяться. Поехали спать". Мы больше всего боялись, что могут ввести чрезвычайное положение, чего требовали Медведчук и Янукович.
Новини
21:55
Екс-заступник Медведчука хоче, щоб Ющенко дав інтерв'ю в Кремлі
Колишній заступник голови адміністрації президента Василь Базів вважає, що його звільнено з посади через інтерв’ю закордонним ЗМІ, в яких його особиста позиція "не співпала з позицією адміністрації президента".
21:14
СБУ говорить, що не причетна до отруєння Ющенка
Служба безпеки заявляє, що не має жодного відношення до погіршення стану здоров'я кандидата в президенти України Віктора Ющенка
21:03
Мороз кличе знайомих і зачитав вірш про Майдан
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, настрої виборців східних і південних областей схиляються на користь Ющенка.
20:45
Тимошенко бачить спільне між Януковичем і крокодилом
Тимошенко також порівняла дебати Ющенка і Януковича з боєм Віталія Кличка і Денні Вільямсом. „Кожна відповідь Віктора Андрійовича була нокдауном! Якби був
19:40
Базів: Янукович примушував Кучму передати повноваження
Заступник Медведчука Василь Базів стверджує, що кандидат Віктор Янукович тиснув на на президента Кучму, щоб той передав владні повноваження.
19:38
Ющенко попереджає про бригади, сотників, але обіцяє перемогу
Віктор Ющенко обіцяє перемогу "помаранчевої революції" на виборах президента 26 грудня
19:18
Пінчук каже, що він "не повія", але переможе Ющенко
Український бізнесмен, зять президента Леоніда Кучми Віктор Пінчук у середу в Тбілісі був прийнятий президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.
19:17
Кузьмук вирішив, що його обвинуватили в державній зраді
Міністр оборони України Олександр Кузьмук обурений заявами про те, що в українських військових частинах переховуються російські спецназівці, а курсантів переодягають у міліцейську форму.
18:37
Колишній заступник Медведчука прогнозує варіант Кучми - 3
Колишній заступник голови адміністрації Василь Базів стверджує, що після третього туру виборів планується зіткнення між прихильниками кандидатів Віктора Ющенка та Віктора Януковича.
18:11
Кучма відмовився міняти дніпропетровського губернатора
Президент України Леонід Кучма не прийняв відставки глави Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимира Яцуби
16:38
Нацрада заборонила відключати "5 канал" у Донецьку
Нацрада з питань телебачення й радіомовлення офіційно попередила організації кабельного телебачення Донецької області "Центр супутникового телебачення "ДОНСАН ТВ", "Надєжда", "Горізонт", СКТел", "Донбасстелеспутник" і ряд інших про неприпустимість
16:37
Квасьнєвський: Я сказав Кучмі - раз сидиш у цьому селі, виходить, влади в тебе немає
На початку "круглого стола" після фальсифікації другого туру виборів президента "помаранчеві" не хотіли розмовляти з "бандитами", а Янукович утримав 40 тисяч шахтарів від поїздки в Київ і пропонував Ющенкові пост прем'єра.
16:36
Ющенко обігнав Януковича в телевізорі
Головними подіями минулого тижня у телевізійних новинах стали виборча кампанія Віктора Януковича, акції "жовтогарячої опозиції" і загроза економічної кризи
16:13
Янукович говорить про кров і збирається поставити Кучмі питання
Кандидат у президенти України Віктор Янукович побоюється кровопролиття на виборах 26 грудня.
16:01
Чорновіл замінить темники на світовики. На підприємстві Порошенка забирають паспорти?
Керівник штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл заявляє, що на підприємствах Харківщини у працівників вимагають віддавати керівництву невикористані
15:17
За три дні до виборів суд почне вирішувати, чи легітимним буде обраний президент
Конституційний суд у четвер почне розгляд справи про конституційність закону "Про особливості застосування закону "Про вибори президента України" при повторному голосуванні 26 грудня 2004 року".
14:34
Кучма хотів зробити з Януковича предмет рибалки, а "Сєвєрсталь" дала 70 мільйонів Ющенку
Керівник виборчого штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл вже не позиціонує його як опозиціонера.
14:25
Депутатці з Донбасу терористи в Київміськадміністрації "привиділися"
КМДА називає "провокаційною і такою, що лежить за межами здорового глузду" заяву народного депутата Людмили Кириченко про формування в столичній міськадміністрації збройних загонів
14:20
Чорновіл забув, про що йшлося на плівках Мельниченка
Керівник штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл не чув про те, що його викликають до суду у Стразбург, щоб свідчити у справі Салова
14:14
Піскун зруйнував плани фальсифікацій
Генеральна прокуратура України опротестувала розпорядження про введення в Україні вкладишів у паспорти, які свідчать про реєстрацію місця проживання.
13:58
ЮЩЕНКО КАЖЕ, ЩО БАКАЄМ ЗАЙМЕТЬСЯ КОМІСІЯ. Він поставив Пінчука на рівень прибиральниці
На питання, чи буде бюджет повертати Пінчуку гроші, які він 2004 року заплатив як переможець приватизаційного конкурсу, Ющенко сказав: "Ми будемо повертати
13:50
"Пора" подасть до суду на міліцію, яка не хоче розблокувати адміністрацію президента
Нічим закінчилася спроба представників громадянської кампанії "Пора" демонтувати конструкції, які блокують під'їзд до будинку адміністрації президента
13:36
Ющенко каже, що не дозволить "лєшему" розсварити його з Путіним
"Чому у Донецькій області немає жодного спільного підприємства з Росією? Тому що там, де іде мова про клан Януковича – там нічого не проростає!"
13:13
Ющенко не візьме Януковича і просить його бути чоловіком
"Это не по-мужски", - сказав Ющенко російською.
13:13
Наслухавшись Симоненка, Янукович поскаржився в ЦВК на Ющенка. Безуспішно
ЦВК залишила без розгляду дві скарги Віктора Януковича, які стосувались порушення порядку формування виборчого фонду Віктора Ющенка та використання ним коштів на передвиборчу агітацію.

13:08
"ПРОСЛУШКУ" МЕДВЕДЧУКА, КЛЮЄВА І КІВАЛОВА ОРГАНІЗУВАЛО ФБР - джерело штабу Януковича
Штаб Януковича вважає, що записи розмов Ківалова, Медведчука, Левенця, Клюєва й інших про фальсифікації виборів були зроблені не СБУ й МВС, а стаціонарними групами людей з оточення Ющенка на американському обладнанні.
12:44
Ющенко каже, що його отруїли миттєво
Віктор Ющенко говорить, що проти нього було застосовано отруту миттєвої дії і сталося це саме 5 вересня, коли він вечеряв з керівництвом СБУ.
12:35
Янукович уже визнав себе переможеним - Тимошенко
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає неприйнятними пропозиції кандидата в президенти України Віктора Януковича про введення в дію змін до Конституції з 1 січня 2005 року.
12:24
Чорновіл боїться Кучми-3 на білому коні, бо Громницька вже не шукає роботу
Керівник штабу Віктора Януковича Тарас Чорновіл не виключає сценарію невизнання виборів недійсними, після чого до влади на третій строк прийде президент Кучма
12:22
Донецьким і київським виборцям допоможуть проголосувати автобуси
Київський міський голова Олександр Омельченко доручив ряду міських управлінь забезпечити транспортом столичні держадміністрації для перевезення важкохворих виборців Києва до виборчих дільниць із 8 до 20 годин 26 грудня.
10:38
Телеканали стали об'єктивнішими. Найкращий - "Тоніс", найгірший - "Україна"
Комiтет "Рiвнiсть можливостей" констатує переважно об'єктивне висвiтлення дiяльностi кандидатiв у президенти на центральних телеканалах.
10:31
Фракція Януковича погрожує Омельченку кримінальною справою
Фракція Регіони України вимагає порушити кримінальну справу проти депутата, члена фракції БЮТ Григорія Омельченка у випадку, якщо інформація про покупку зброї у російського Чорноморського флоту для зриву виборів, яку він оприлюднив, виявиться недостовірною.
10:16
Янукович оцінив переконання прихильників Ющенка у три копійки
У Кіровограді кандидат у президенти Віктор Янукович виступив на мітингу, на який прийшли його прихильники і прихильники кандидата у президенти Віктора Ющенка.
09:57
Проти Медведчука, Клюєва і Левенця просять порушити кримінальну справу
Генпрокуратуру просять порушити кримінальну справу за статтею 157 проти голови АП Віктора Медведчука, віце-прем'єра Клюєва та Юрія Левенця
08:58
60 авто за Януковича "затисли" в Києві маршрутку
Увечері у вівторок колона автомобілів із символікою Януковича спровокувала ДТП.
08:43
Ющенко готує свою політреформу
Обрання голів місцевих державних адміністрацій стане можливим у 2007-2008 роках, заявив кандидат у президенти України Віктор Ющенко в ефірі ТРК "Ера" у середу зранку.
08:41
Лазаренко повернеться в Україну, щоб довести свою правоту
Екс-прем'єр України Павло Лазаренко, який перебуває під домашнім арештом у Сан-Франциско, чекаючи продовження судового засідання в справі про відмивання засобів, обіцяє повернутися в Україну й довести свою невинність.
01:00
Ющенко сам поїде до Путіна, а з Януковичем хоче на Захід
У випадку перемоги на президентських виборах Віктор Ющенко має намір зробити перший візит як глава держави до Москви.