23 січня 2001

Архів

Новини
20:38
Знову "Замковенщина"?
Печерський райсуд не прийняв скаргу Лесі Гонгадзе щодо дій Потебенько та порушення закону "Про інформацію". Адвокат мами Георгія пообіцяв наступного тижня подати нову скаргу - на те, що її не визнали потерпілою стороною.
17:34
Кучма хоче змін. У ПЕКу
Все, що робила Тимошенко у паливно-енергетичному комплексі країни - погано, але "змін радикального характеру в енергетичній політиці не буде". Приблизно так можна зрозуміти підсумки засідання під керівництвом Кучми з проблем галузі.
15:10
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
В Рівному побили учасників акції "Україна без Кучми". У Дніпропетровську – заборонили двохчасову демонстрацію, тому що влада пілкується про… "порушення теплообмінних процесів в організмі" пікетників. Інша причина заборони – відсутність туалетів, умивальника та пацюки...
14:09
Очиститись від скверни!
Системна затяжна криза, яка вразила всі суспільні сфери: соціально-економічну, духовно-культурну, політичну, поставила під загрозу існування держави навіть в юридичному вимірі.
13:17
Ющенко здав Тимошенко
Ющенко здався на милість президентові і тим самим здав Тимошенко. Прем'єр скріпив своїм підписом указ президента про звільнення Тимошенко з посади віце-прем'єра. І того ж дня приступив до переговорів про вакантні місця в уряді.
12:17
У Кучми з'явився легальний штаб порятунку
Політичний момент змушує через рік після смерті реанімувати роботу блоку партій "Наш вибір - Леонід Кучма". Рішення про це прийняла опора "гаранта" у понеділок на закритій нараді в Будинку вчителя.
11:35
Рада Європи взяла під свій захист Мельниченка
Країнам Ради Європи рекомендовано не видавати майора Миколу Мельниченко правоохоронним органам України. Навіть за наявності відповідного офіційного запиту. Така резолюція моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи.
11:10
Слідом за Тимошенко піде Ющенко
Звільнення Тимошенко знаменує початок нової бійки за владу в Україні. В остаточному підсумку звільнять Ющенка, а змінить його Тігіпко. На минулому тижні він їздив до Москви з приватним візитом і "зустрічався з багатьма російськими чиновниками і бізнесменами".