23 липня 2001

Архів

Новини
21:11
УНСО — до суду! УНА — до страти!
Раніше казали: "УНСО — до штурму!" Сьогодні так не скажеш. УНА-УНСО готується до суду. Слідство за фактом масових заворушень 9-го березня цього року завершено. Унсовці наразі ознайомлюються зі справами. У слідчому ізоляторі Служби безпеки зараз утримується 15 осіб.
21:01
Голова парламентського комітету вимагає відставки міністра екології
20:36
Непільгові видання - запорука чесних виборів
18:15
Шевчука звільнили через (не)приватизацію "Укртелекому"
У понеділок стало зрозуміло, де саме звільнений Олег Шевчук допускав "серйозні недоліки в роботі", через які він втратив посаду глави Комітету зі зв'язку та інформатизації. Прем'єр Кінах зобов'язав нового головного зв'язківця країни провести ефективну приватизацію "Укртелекому".
17:43
Обстріляли двері квартири депутата-комуніста
15:36
У Діденка був з собою звичайний закордонний паспорт. Зараз він готується до зустрічі з консулом
15:27
Кому "Укртелеком" - швидко-швидко?
В питаннях темпів приватизації "Укртелекому" пан Шевчук в червні 2000 року займав досить помірковану позицію, властиву багатьом іншим чиновникам, яка простою мовою перекладалася "і так, і ні". Тобто і приватизувати, начебто, треба швидко, але, з іншого боку, і поспішати не варто.
13:03
Нові викриття від Мельниченка будуть у середу
12:42
Новим прем'єром Криму буде Горбатов
Деякі подробиці з життя претендента
Валерій Горбатов відомий тим, що був призначений Кучмою першим його представником в Криму після відомого "мєшковського періоду". До обрання до українського парламенту Горбатов очолював кримський Фонд Держмайна. Між тим, сам Куніцин спокійно сприйняв повідомлення про рішення президента.
11:58
Оголошений приїзд Алексія II до України викликав протести серед українських віруючих
11:14
Кучма назавжди запам'ятав касетний скандал