23 жовтня 2003

Архів

Новини
19:56
Американці не обіцяли використовувати "Одеса-Броди"
Дипломати посольства США в Україні не виступали з заявами про можливі угоди по використанню нафтопроводу "Одеса-Броди".
19:47
Кучма на Тузлі та після Тузли
Леонід Кучма: В Україні достатньо політиканів, які на цьому хочуть погріти руки... Ви знаєте, що мені вчора вдалося порозумітися з Президентом Російської Федерації. На великий жаль, це сталося трохи із запізненням. Але і він був далеко, і я далеко, але вчора ми домовилися, що припиняємо цей конфлікт.
19:04
Дмитро Рогозін: "Тузла – наша. І Севастополь – наш"
"Але для України це зараз казкова історія. Нарешті Кучма, що уже програв навіть самому непопулярному кандидатові в президенти, тепер буде виявляти чудеса свого патріотизму, стягає туди війська. Під вагою цих військ острів просто піде під воду разом із усім цим українським військом". (рос.)
18:11
Самовідновна політтехнологія "Російський брєд"
Мені здається сумнівною поширена думка, що криза, пов'язана з Тузлою, є результатом змови політичних сил високого рівня. Ця операція, безумовно, - ворожий акт стосовно України. Але я не думаю, що це заздалегідь сплановане рішення Кремля, і тим більше не думаю, що це рішення Кремля і Кучми. Насправді – це подарунок Ющенку від Путіна.
17:48
Кваснєвський не полізе у сварку старого подружжя Кучми і Путіна
Президент Польщі Олександр Кваснєвський заявляє, що Польща не буде втручатися в російсько-український конфлікт навколо Тузли.
17:16
РОСІЯНИ УКРІПЛЮЮТЬ ДАМБУ
Російські будівельники ведуть роботи зі зміцнення дамби, що зводилася з російського боку до українського острова Тузла.
16:38
Опозиція повернеться до закону про вибори тільки в лютому 2004
Верховна Рада України знову відхилила три законопроекти про вибори народних депутатів на пропорційній основі.
16:15
Волошина сварять за жарт про бомбардування України
У самому центрі скандалу між Москвою і Києвом опинився голова адміністрації Путіна Олександр Волошин, який припустив, що Росія може піддати бомбардуванню Україну. Суперечка йде фактично за 100 метрів піску. Москва стверджує, що дамба захистить прибережні селища.
14:59
КУЧМА ПРИГРОЗИВ ВИЙТИ З ЄЕП
У підписаному 21 жовтня президентом України Леонідом Кучмою Указі міститься положення про те, що Україна, у випадку будівництва на її території Росією дамби, призупинить свою участь у ЄЕП.
14:26
БУДІВНИЦТВО ДАМБИ ПРИПИНЕНО. Там мітингують козаки
Росіяни припинили будівництво дамби в Керченській протоці в напрямку до острова Тузла.
14:23
У справі Лазаренка з'явиться добровільний свідок
Колишній керівник банку "Слов'янський" Борис Фельдман буде давати свідчення у рамках американського процесу "США проти Лазаренка".
13:51
Омельченка зможуть звільнити за "регулювання" цін на хліб?
Київська міська рада рекомендувала столичній міськадміністрації переглянути з 1 листопада ціни на хліб і хлібобулочні вироби з урахуванням реальних цін, що склалися на ринку зерна і борошна.
13:44
СЕЛЕЗНЬОВ НАЗИВАЄ КУЧМУ ЦИРКАЧЕМ
Члени комітету Держдуми з міжнародних справах вважають, що глава МЗС Ігор Іванов повинен перервати перебування в Сінгапурі і повернутися до Росії в зв'язку з загостренням конфлікту з Україною.
13:42
Литвина заблокували. Опозиція просила підтримати Кучму, кучмісти – розпустити парламент
Серед пропозицій з боку більшовиків лунало розпустити парламент або поставити в залі другу трибуну. Опозиція закликала опонентів підтримати президента.
13:34
КУЧМА ПООБІЦЯВ НЕ ВВОДИТИ НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН
Ми нікому, я повторюю нікому, не дозволимо ставити під сумнів кордони своєї держави", - заявив президент.
13:00
Литвин умовив "донецьких" працювати пальцями двічі на тиждень
Верховна Рада України підтримала пропозиції про зміну режиму голосування в парламенті.
12:57
Кучма сподівається, що Путін не збреше
Україна продовжує залишатися на позиції, відповідно до якої державний кордон в Азовському морі повинен проходити по водній поверхні, заявив президент України.
12:38
Губернатор Краснодару може поновити битву за Тузлу через 5 днів
"І ми будемо, безумовно, відстоювати інтереси краю. І, безумовно, просити й уряд РФ, просити президента, про те, щоб питання було урегульовано саме на користь Краснодарського краю".
12:25
Кучма на Тузлі проводить інспекцію. А Росія готується святкувати перемогу?
Кучма не дав Януковичу зібрати лаври рятівника Тузли. Замість поїздки на острів прем'єр поїде в п'ятницю до російського прем'єра Касьянова на переговори. Тим часом, на самій Тузлі на воду поклали понтони на лінії кордону України, а зверху на них встановили стаціонарний прикордонний пост.
12:23
Тимошенко пробилася до законодавчого органу Європи
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко у середу виступила в Європейському парламенті на засіданні комітету з парламентської співпраці "ЄС - Україна".
12:22
Кучма вигадав Тузлу, щоб розколоти опозицію - СПУ
На думку соціалістів, це потрібно олігархічним кланам, які намагаються досягти остаточного контролю над економіками і природними багатствами наших країн.
12:00
Канада захищає Україну від Росії, а Німеччина радить більше працювати головою
"Якщо якійсь із країн не подобаються ці межі, вона може звертатися для рішення своїх претензій у міжнародні організації", - відзначив посол.
11:28
Ситуацію на Тузлі проконтролюють депутати "Нашої України" і СДПУ(О)
Верховна Рада в четвер створила тимчасову спеціальну комісію з забезпечення парламентського контролю за режимом державного кордону України в районі острова Коса Тузла.
11:17
ВЕРХОВНА РАДА ВИЗНАЄ ЗАГРОЗУ УКРАЇНІ І ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ООН І ОБСЄ
Парламент україни прийняв постанову про усунення загрози територіальній цілісності країни, що виникла в результаті будівництва дамби в Керченській протоці.
11:17
Михайло Погребинський: "Все це на користь ворогам Росії! Вони мусять зрозуміти, що вони не США"
"Відомо, що НАТО не допускає до себе вступ країн, які мають територіальні конфлікти. Може, вони хочуть мати, щоб тут був конфлікт, щоб ми не змогли стати членом НАТО?"
10:51
Потебенько перейшов до Губського
Депутати Зубець, Потебенько і Развадовський увійшли до групи "Народовладдя".
10:19
До дамби 109 метрів. Росіяни встановлюють свої прапори
За даними на 10.45 четверга російські будівельники продовжують зводити дамбу в напрямку острова Коса Тузла.
10:19
Кучма познайомився з прикордонниками на Тузлі і дамбою
Президент України Леонід Кучма, який перервав поїздку по Південній Америці, у четвер зранку прибув до Симферополя, звідки вертольотом відправився на острів Тузла.
10:15
ПУТІН ПРИЗУПИНИТЬ БУДІВНИЦТВО ДАМБИ
Президенти України і Росії Леонід Кучма і Володимир Путін домовилися, що глава Російської Федерації звернеться до керівництва Краснодарського краю з проханням зупинити будівництво дамби в Керченській протоці.