24 березня 2001

Архів

Новини
15:56
Антикучмісти знову в строю
Реанімовано "справу Чорновола"
У столиці опозиція провела "скорботний марш пам'яті всіх знищених тоталітарним режимом" Кучми.Пізніше на Михайлівській площі відбувся мітинг.Учасники мітингу символічно випустити на волю голубів, які знаходилися в двох клітках. А Кучма у суботу виконав одну з вимог Форуму національного порятунку.
15:16
Руйнація або відновлення?
Багато людей чекає, коли це тіло буде поховано. Голови в нього немає, шкіра поїдена кислотою, усю зиму воно пролежало в Київському морзі. За декілька тижнів Гонгадзе буде похований, і похорон, швидше за все, перетвориться в найбільший з серії протестів опозиції проти українського президента Леоніда Кучми.
14:21
Демократія під знаком швабри
Своє останнє "прості" кримській землі від Леоніда Даниловича було несподіване. Доторкнувшись до вічних цінностей на будівництві Святовладимирського собору в Херсонесі, він раптом "заспівав", що "діалог потрібно вести з усіма політичними силами".
00:03
Судовий цирк на Печерську
Суб’єктивні враження автора від побаченого у Печерському суді у п’ятницю, 23 березня. Суд має вирішити долю Тимошенко і її запросили дати свідчення. Все, що відбувається у залі, нагадує цирк. Або театр.