24 березня 2006

Архів

Публікації

Серіал "Династія" на виборах-2006

Але найбільш цинічно виглядає, як розмістив кадри Василь Горбаль, керівник столичного осередку Партії регіонів. Він очолив список до Київради, а свою дружину Галину ("зірка української естради") зробив другим номером на виборах до Київської обласної ради. Ще одним прикладом неперебірливості є історія доньки Степана Гавриша, яка іде за списком БЮТ.

Ющенко закликав українців зробити правильний вибір між минулим та майбутнім

Влада за свій перший рік провела велику роботу для забезпечення чесних виборів. Вибір, який сьогодні стоїть перед суспільством – простий. Це вибір між минулим і майбутнім. Прикро, що ті, хто ще вчора фальсифікував вибори і принижував громадян, сьогодні кричать про реванш. Але я вірю в мудрість українського народу

"А вам не однаково? І взагалі, хто Ви така?" або "Совок forever"

Все почалося з того, що я, як чесна громадянка, вирішила завітати до своєї виборчої комісії й перевірити дані про себе та моїх друзів, що мешкають в нашому гуртожитку, в списку виборців. Але будучи чесною, проте не дуже завбачливою громадянкою (а таких у нас багато), прийшла на виборчу дільницю в передостанній день до того, як дільничні виборчі комісії могли робити зміни в списках.

Убито кандидата в міськраду Артемовська від "Нашої України"

У четвер, 23 березня, в Артемовську у власній квартирі виявлено труп кандидата в Артемівську міську раду від "Нашої України" Ганни Боришполь.

Чат з Олександром Волковим: Главная роль для Ющенко – это создать коалицию между "Нашей Украиной" и Партией регионов

Что касается личности премьер, это должна быть компромиссная фигура. Неплохо себя зарекомендовал Ехануров. Можно было бы рассмотреть Яценюка. Я не исключаю, что если возникнет кандидатура Ахметова, она получит очень большую поддержку. В последнее время появилось фамилия Таруты...

Три України

Голодомору, русифікації і колоніальної залежності України для них не існує, навпаки, все, що є – наслідок правильного урядування радянської влади. Ця концепція відверто шизофренічна в описі сучасності – тут на одній титульній сторінці сусідять Ленін і патріарх православної церкви. Зараз тут панує алергія на помаранчевий колір, агресія і образа.

На вибори по-донецьки приїде тисяча західних українців

Більше тисячі спостерігачів із західної України приїдуть на вибори у Донецьку область.

Політичний клас, який вже не може

Нарешті, довгоочікуваний фінал української політичної опери має завершитись після того, як виборці втратять до неї смак. Прихильники біло-синіх, які вимагають хліба, та прихильники помаранчевих, які вимагають видовищ, мають навчитися вимагати від політиків програм, стратегій і системних дій. І це теж питання зміни поколінь. Але вже не політиків, а виборців...

На зрив виборів у Криму кинули 25 млн. доларів?

З проханням перевірити інформацію про завезення до Криму 25 млн. доларів з метою зриву виборів до правоохоронців звернувся голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Іванов.
Новини
19:49
Морозу потрібно ображатися на Мельниченка, а не на журналістів
Аудіозаписи екс-майора держохорони Миколи Мельниченка, опубліковані "Українською правдою", були надиктовані ним у 2003 році.
19:39
оновлено 20:45В СПРАВІ ПРО "ТРАНЗИТНИЙ СЕРВЕР" Є ВІДОМІ ПРІЗВИЩА
18:57
Білоруська міліція звільнила одного українця
У п'ятницю звільнений неповнолітній громадянин України, затриманий у ніч на 24 березня білоруськими правоохоронними органами за участь у мирній акції на Жовтневій
18:25
"Наша Україна" святкуватиме вибори півтора тижні
Блок "Наша Україна" подав заявку в Київську міську державну адміністрацію на проведення мирних зборів у центрі Києва з 27 березня по 4 квітня.
17:47
Тимошенківці вирішили, що влада бореться з ними через генпрокуратуру
Екс-заступник Голови СБУ Андрій Кожемякін має намір подати до суду на заступника Генпрокурора Віктор Шокіна.
17:47
Януковичі влаштували "Нашій Україні" "шпигунські пристрасті"
Виборчий штаб Партії регіонів заявляє про загрозу зриву виборів у Донецькій області.
17:11
Україна заступилася за розігнаних білоруських опозиціонерів
Міністерство закордонних справ стурбовано затриманням 24 березня 2006 року в Білорусії учасників мітингу опозиції, повідомляється в заяві МЗС у п'ятницю.
16:42
БЮТ шукає нові аргументи про "транзитний сервер" від Нашої України
Заступник керівника Центрального виборчого штабу БЮТ Олег Надоша вважає, що виправдовування представників "Нашої України" щодо їх непричетності до організації
16:32
Литвин хоче побільше судів у день виборів?
Голова Верховної Ради Володимир Литвин не підтримує намір президента ветувати закон, відповідно до якого громадянам України дозволяється у день виборів звертатися в суди для відновлення себе в списках виборців.
16:27
Єхануров розповів, що росіяни не вміють працювати
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє про гальмування Росією переговорів зі створення Єдиного Економічного Простору.
16:24
Фігуранта у справі про транзитний сервер відпустили
Суд не знайшов підстав для взяття під варту екс-начальника управління інформаційного забезпечення Центвиборчкому Олександра Скопи і звільнив його на підписку про невиїзд.
16:04
Польща думає, що Україна готова до вступу в НАТО
У технічному плані Україна близька до вступу в НАТО, вважає посол Польщі в Україні Яцек Ключковський.
16:01
Литвин вирішив, що Турчинов спрацював на випередження
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин розцінює заяву про нібито створення транзитного сервера як спробу убезпечитися і попередити будь-які спокуси використання подібних методів політичними силами
14:58
Єхануров думає, що коаліцію створять вночі
Блок "Наша Україна" зробить "усе, щоб в парламенті була створена помаранчева коаліція".
14:38
У "брудну виборчу кампанію" Тимошенко привнесла "свіжість"
Нинішня виборча кампанія була демократичною, але брудною і не цікавою, вважають політологи.
14:35
Російський МЗС здійснює провокації проти України
Україна вважає заклики Росії визнати особливий статус російської мови в окремих регіонах України незаконними й провокаційними.
13:50
Яценюк поставив Європі ультиматум
Міністерство економіки має намір вжити симетричні заходи щодо товарів з Європейського Союзу у випадку введення ЄС антидемпінгового мита 28% на постачання українських труб у країни Союзу.
13:21
Генпрокуратура включилася у політичну боротьбу і розповіла, як Турчинов "слухав" журналіста
Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконного прослуховування телефону журналіста газети "Сегодня" Олександра Корчинського після публікації його замітки про перебування генерала Олексія Пукача, підозрюваного у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, в Ізраїлі.
12:59
Через "корупційний скандал" заарештували екс-помічника Зінченка?
Лідер Партії патріотичних сил Олександр Зінченко заявляє, що затримання його колишнього помічника Володимира Ткача має політичний підтекст та пов’язане з "корупційним" скандалом.
12:44
Колесникову не вдалося позбавитьсь від своєї справи
Заступник генпрокурора Віктор Шокін не вбачає підстав для закриття кримінальної справи щодо голови Донецької облради Бориса Колесникова.
12:40
У Генпрокуратурі кажуть, що влада не затягує справу Гонгадзе
Заступник генерального прокурора Віктор Шокін заперечує зацікавленість влади в зволіканні з судовим розглядом справи про виконавців убивства журналіста Георгія Гонгадзе.
12:17
У Ющенка готуються до розпуску нового парламенту
У секретаріаті президента розробляється варіант розвитку ситуації у випадку розпуску парламенту, якщо той у визначений Конституцією термін не створить парламентської більшості, необхідної для формування уряду.
12:07
Кушнарьов думає, що його підірвав Луценко
Керівник виборчого штабу партії Регіонів Євген Кушнарьов вважає вибух близько харківського осередку партії "подвійною провокацією", спланованою МВС України.
12:01
У Росії Януковича люблять освічені, літні і багаті
Більше половини (55%) росіян знають, що найближчої неділі в Україні відбудуться парламентські вибори.
11:58
Литвин натякає, що голосувати мають особисто за нього
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що 26 березня будуть вибирати не просто політичну партію чи блок, а лідера партії.
11:25
Тимошенко підставила колишніх підлеглих Турчинова
Керівник Юридичного департаменту "Нашої України" Роман Зварич має намір подати звернення до Генпрокуратури через розповсюдження співробітниками СБУ секретної інформації.
10:45
Медведчук погрожує Ющенку розмножити майдан по всій Україні
Опозиційний блок "Не Так!" готовий до масових акцій протесту у випадку, якщо президент Віктор Ющенко не прийме рішення про проведення референдуму щодо вступ у НАТО.
10:14
Янукович уже готується стати ядром
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович стверджує, що його політична сила виграє вибори і стане ядром майбутньої парламентської коаліції.
10:08
"Наша Україна" вирішила потренуватися в математиці
Блок "Наша Україна" має намір провести свій екзит-пол на виборах Верховної Ради 26 березня.
09:36
оновлено 11:02ЛУКАШЕНКО ЗААРЕШТУВАВ ВЕСЬ МІНСЬКИЙ МАЙДАН
Співробітники білоруської міліції в чорній формі, шоломах і масках блокували всіх прихильників опозиції, що мітингували на Жовтневій площі в Мінську.
09:34
Луценко пообіцяв, що його не поставлять у позу
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що відповідно до чинного законодавства, мав право на розголошення обставин з кримінальної справи щодо голови Донецької облради Бориса Колесникова.
09:31
Єхануров хоче, щоб партії стрибали вище
Лідер блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров вважає, що передвиборчу кампанію необхідно скоротити, а прохідний бар'єр до парламенту підняти до 7%.