24 жовтня 2000

Архів

Новини
21:59
Просто нормальні пацани
Пан Копилов, на відміну від першого керівника "Нафтогазу України" пана Бакая, олігархом не є і ніколи ним не стане. Тому що він не любить журналістів. Зате його начальник з мінпаливенерго пан Єрмілов - великий майстер добре віджартовуватися на злобу дня. І ще більше заплутати пресу…
19:43
Польща пустить трубу в обхід України
Дожили, панове-товариші, до апогею стратегічного партнерства. Польща вустами свого президента Олександра Квасьневського заявила, що його країна може дати згоду на будівництво обхідного трубопроводу.
18:28
Парламент затвердив особливості приватизації "Укртелекому"
Верховна Рада України, без жодного голосу проти, в четвер повністю ухвалила закон про приватизацію "Укртелекома", внесений народним депутатом Олексієм Костусевим з "Трудової України".
18:05
Надважка тягота вибору
Після перерви депутати продовжили розгляд питання про внесення змін до Конституції, але вже більш спокійно. Комуністи, а також опозиційні депутати висловилися категорично проти прийняття законопроекту у нинішньому вигляді. Народний депутат Віктор Шишкін ще раз повідомив, що на засіданні комітету з правої політики за президентський законопроект проголосувало "0" депутатів, проти - 13.
16:42
Обхідна труба uber alles
Трубу в обхід України будуть будувати незалежно від того, вигідно це економічно чи ні, вважає прем'єр. Але здаватися на волю переможців Ющенко не збирається.
13:02
Українські газові проблеми очима західної преси
Financial Times у вівторок робить припущення, що навіть якщо нові транспортні лінії в обхід України ніколи не будуть прокладені, ця пропозиція є спробою вчинити на Київ тиск, примусити його підвищити контроль над газопроводами і погодитися надати більший вплив "Газпромові".
12:19
Ющенко все ще не хоче бути президентом
Дуже багато з тих, хто може претендувати у майбутньому на президентську посаду вимушені відхрещуватися від своїх планів зараз, побоюючись за своє політичне майбутнє і теперішнє. У вівторок клятву повторив прем'єр Віктор Ющенко.
11:53
Копилов зняв "газове питання" 2001 року
Всі питання, пов'язані з постачанням газу в 2001 році, вже вирішені. Необхідні обсяги "законтрактовані", заявив головний відповідальний за "блакитне паливо" в Україні Вадим Копилов.