24 жовтня 2003

Архів

Новини
21:14
Герої і "герої" першого тижня війни, якої не було
У Москві на переговорах з тузлинської кризи Віктор Янукович повівся у абсолютній відповідності до етикету поведінки українського керівництва з росіянами. Коли московський урядовець каже щось неприйнятне, наш мовчить. Росіяни сприймають це як згоду, а наш по дорозі додому чи після прибуття пояснює, що все трошки не так.
19:20
Дамба зашкодить біорозмаїттю Азовського моря
"Ми сподіваємося на проведення експертизи в стислий термін для того, щоб одержати перші висновки до переговорів (міністрів закордонних справ України і) 30 жовтня".
19:01
Кучма дав Смешку й Білоконю три дні, щоб знайти "перевертнів"
Президент України Леонід Кучма доручив міністрові внутрішніх справ і голові Служби безпеки в триденний термін викрити "банду перевертнів".
18:52
ЯНУКОВИЧ КАЖЕ, ЩО НЕ ОБІЦЯВ ПРИБИРАТИ ПРИКОРДОННИКІВ З ТУЗЛИ
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє, що українська сторона розгляне пропозицію Росії про виведення прикордонників з острова Тузла.
17:48
"Тузла – священна земля Росії, полита кров'ю кубанських козаків"
За версією російської преси, винних у тузлинській кризі небагато – рівно один. Це Україна. Особливо активний губернатор Краснодарського краю Ткачов. Його хрипкий голос незабаром стане ще одним звукосимволом російського шовінізму – поряд з істеричною риторикою Жириновського.
17:29
Янукович має піти у відставку, поки не здав Україну з потрохами?
Анатолій Матвієнко вважає, що прем'єр-міністр України Віктор Янукович повинен подати у відставку після переговорів із прем'єр-міністром Росії Михайлом Касьяновим по врегулюванню проблеми в Керченській протоці.
17:00
Українські ультраправі змінять вивіску, щоб їх не плутали з фашистами
Соціал-національна партія України ухвалила рішення про зміну назви та призупинила використання чинної символіки.
16:36
Гончаров не був лідером і організатором "банди перевертнів" - адвокат
Колишній адвокат покійного екс-міліціонера Ігоря Гончарова вважає, що його підзахисний не був лідером і організатором "банди перевертнів".
16:21
Мороз ще не домовився з Ющенком про єдиного кандидата
Лідер Соцпартії Олександр Мороз заявляє, що за умови участі Ющенка в проведенні політичної реформи відкриваються широкі перспективи при визначенні єдиного кандидата на президентських виборах.
14:48
Касьянов: "Дамба до Тузли лише "погрішність" порівняно з діями України"
Зокрема, як нагадав Касьянов, Україна веде видобуток газу в Азовському морі. "На чиїй території?" - запитав Касьянов.
14:42
Янукович непохитний: кордон повинен проходити по воді
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє про незмінність позиції України, відповідно до якої кордон Азово-Керченської акваторії повинен пройти не тільки по дну, але й по водній поверхні.
14:33
Україна, Тузла і Кучма як заручники війни проти Путіна
Конфлікт на Тузлі є відлунням протистояння між трьома провідними групами Росії. Якщо патріотичні настрої торкнуться Східної України, то ними скористається не Ющенко, а більш агресивний політик. Типу Тимошенко, яка привабливо і сексуально виглядатиме у військовій формі.
14:29
Смешко не вважає себе зобов'язаним бігати до Піскуна
У прес-службі нагадали, що на засідання були запрошені міністри внутрішніх справ Микола Білоконь і глава Служби безпеки Ігор Смешко, однак вони за службовими обставинами не можуть взяти участь в колегії Генпрокуратури.
13:33
Росія наполягає, щоб Азовське море було спільним
Росія та Україна протягом найближчих двох-трьох місяців завершать узгодження статусу Азово-Керченської акваторії і підпишуть пакет відповідних міжурядових угод.

13:21
ЯНУКОВИЧ І КАСЬЯНОВ ВИРІШИЛИ ПРИБРАТИ УКРАЇНСЬКИХ ПРИКОРДОННИКІВ З ТУЗЛИ
"Війська не повинні там демонструвати свої мускули, кордону не існує, і ми розглядаємо все це як непорозуміння", - підкреслив прем'єр Росії.
12:58
ЮЩЕНКА ХОЧУТЬ УБИТИ
Ющенко заявив, що політичні опоненти вживають заходів для його фізичної ліквідації.
12:54
Про Тузлу поставлять мюзикл. Лібрето написав журналіст Пінчука
У листопаді в Києві на сцені театру "Сузір'я" буде поставлений мюзикл "Тузла", присвячений подіям навколо будівництва російською стороною дамби в Керченській протоці.
12:36
Росіяни сиплють дамбу вшир. Українці наглядають з понтонів
Російські будівельники продовжують роботу зі зміцнення дамби в Керченській протоці, однак відсипання убік українського кордону не ведеться.
12:34
Острів російсько-української любові
Один цинічний британський політик якось сказав: "У сфері міжнародних відносин великі країни зазвичай поводяться як бандити, а малі – як проститутки". Можна додати хіба, що іноді вони чудово домовляються... У часи Солона Афіни програли Мегару острів Саламін. Після афінянам було взагалі заборонено згадувати про сам факт існування Саламіну.
12:10
Буш і НАТО повинні поставити Путіна на місце – американський експерт
Уряд США повинен активно сприяти деескалації українсько-російського конфлікту навколо острова Тузла.
11:55
Касьянов "ледь тримає ситуацію" і вимагає від Януковича пояснень
"Ситуація набула публічного характеру, а весь світ спостерігає і дивиться, як ми, як говорять у нас на Україні, "тузлимся", - підкреслив прем'єр-міністр України.
11:51
Азаров обіцяє на Тузлі не економити
Кабінет міністрів готовий виділити додаткові кошти для облаштування прикордонної застави на Тузлі.
11:43
Генпрокуратура відшукала нові докази проти Тимошенко
У новому поданні Генеральної прокуратури України до парламенту щодо залучення до кримінальної відповідальності Юлії Тимошенко міститься додаткове обґрунтування цього кроку.
11:15
Зленко як зараз пам'ятає, що правильно провів кордон з Росією
Зленко відзначив, що його "турбує несподівана ініціатива російської сторони споруджувати дамбу без узгодження з Україною".
10:57
Москва не хоче, щоб Україна розпоряджалася протокою, як Великобританія - Гібралтаром
Позиція Росії повинна полягати в тому, щоб надати Керченській протоці нарівні з Азовським морем статусу внутрішніх вод.
10:46
"ПЕРЕВЕРТНІ" ВЧИНИЛИ ЗАМАХ НА СЛІДЧИХ ГЕНПРОКУРАТУРИ
Генеральна прокуратура України заявляє, що в Києві і Київській області діє ще одна "банда перевертнів", до якої входять чинні співробітники міліції.
10:35
У СПРАВІ ГОНГАДЗЕ АРЕШТОВАНО МІЛІЦІОНЕРА-НАЧАЛЬНИКА "НАРУЖКИ"
При затриманні в нього було вилучено дійсне посвідчення начальника департаменту так званої "наружки".