25 вересня 2000

Архів

Новини
21:07
СБУ розпочала "полювання на відьом"
Служба безпеки України порушила кримінальну справу відносно трьох осіб, які, за даними СБУ, мали намір скинути конституційний лад в Україні.
20:18
СБУ не вірять
Інформація про конституційний переворот, що ніби готується, все частіше зазнає критики. У понеділок перший заступник міністра внутрішніх справ Микола Джига назвав інформацію СБУ "надзвичайно перебільшеною".
18:59
Медведчук пропонує залучити іноземні спецслужби для розшуку Гонгадзе
Перший заступник голови Верховної Ради України Віктор Медведчук підтримує ідею надання допомоги спецслужб інших країн в розслідуванні зникнення Георгія Гонгадзе.
17:24
Георгія бачили минулої неділі, стверджує міліція
Нові обставини справи у понеділок, на 9-й день зникнення Гонгадзе журналістам розповів голова оперативної групи з розшуку журналіста, перший заступник міністра внутрішніх справ України Микола Джига.
17:09
Статті Гонгадзе і про Гонгадзе
Ми спробували спростити для наших читачів доступ до статей Георгія Гонгадзе.
Тут Ви можете знайти статті Георгія та про Георгія.
14:21
"7 днів" у своєму репертуарі
Ми і не чекали, що люди, які працюють на "7 днів", після нашої критики з приводу їх пропагандистської діяльності, знайдуть у собі мужність і просто проявлять людяність у зв'язку із зникненням Гонгадзе. Але тенденційна подача цієї пропагандистської програми спричинила обурення у тих, чию думку ці люди використали для підтвердження своїх порожніх слів.
14:11
Демократія в Україні під загрозою
Утиски свободи слова та вільної преси в Україні становлять загрозу розвиткові демократії та правової держави.
01:53
No to silence! No to leis! No to indifference!
01:53
Не мовчи. Не бреши. Не будь байдужим!
Минув тиждень після зникнення відомого журналіста Георгія Гонгадзе. Судячи за обмеженими повідомленнями правоохоронних органів відпрацьовуються 3-4 основні версії. Напередодні голова СБУ Леонід Деркач заявив, що спецслужби мають деяку важливу інформацію, але розголошувати її, звичайно, "в інтересах слідства", не став.