25 жовтня 2000

Архів

Новини
19:43
Обхідний газопровід – поки що тільки казка
Будівництво газопроводу в обхід України поки тільки гучний міф. Подробиці самої гучної істерії осені 2000 року в інтерв'ю УП розказав Серж Був‘є, представник генеральної дирекції компанії "Газ де Франс", яка разом з "Газпромом" і ще трьома компаніями вивчає можливість будівництва обхідної труби.
18:36
Журналісти "Інформбюлетеня" будуть голодувати на Майдані Незалежності на захист свободи слова
За умов подальшого тиску на газету, замахів на її право жити й працювати в правовому полі, редактор газети "Інформбюлетень" не виключає, що їй як керівнику видання, доведеться вдатись до радикальної акції громадянської непокори - голодування на Майдані Незалежності в Києві, де проводилась акція солідарності з журналістом Георгієм Гонгадзе.
18:01
Число користувачів Укрнету досягло 400 тисяч і продовжує зростати
За загальною чисельністю аудиторія українського Інтернету складає близько 400 тис. користувачів. 250-260 тис. українців є постійними користувачами Інтернету за станом на початок осені, ще 140-150 тис. користуються послугами мережі час від часу.
14:44
Філіал СДПУ(о) у Печерському райсуді?
Самий гуманний по відношенню до звільнених чиновників суддя Замковенко відзначився ще раз. Очолюваний ним Печерський районний суд Києва відмінив рішення уряду, а сам суддя через місяць знову перейшов дорогу Ющенку.
14:37
Україну знов звинувачують в корупції та шахрайстві
12 світових фінансових установ збираються оголосити "джихад" відмиванню брудних грошей у країнах, яким допомагають. Місце "ворога №1" світових банків ділять між собою фінансові ринки Росії й Украіни.
12:55
Україна збереже стратегічні відносини з США, хто б не переміг на президентських виборах
Україні не варто хвилюватися і переживати - ставлення США до України не зміниться, хто б з двох головних претендентів на президентську посаду в США не переміг. Таку думку висловлює експерт з питань виборчої системи США доктор Едмунд Бірд.