25 грудня 2004

Архів

Публікації

Кравчук: Можливо, Ющенку доведеться віддавати Януковичу посади

До Медведчука свобода слова придушувалася не так брутально. Якщо є замовлення, він його виконує добросовісно. Кажуть, Медведчук був лобістом силового варіанта? Медведчук не приймає рішення! Я був на нарадах і в Кончі, і за Кончею – ні разу я не чув. Кучмі подобалося, що все спихали на Медведчука. Ми ще не були в опозиції – ми можемо бути серйозною силою.

Президентські вибори-2004 на Закарпатті - вотчині СДПУ(О)

Чому Закарпаття з-поміж усіх західних регіонів виявило найменшу довіру опозиції? Найзахідніша область за соцопитуваннями мала не відставати у підтримці Ющенка від решти західних областей. Натомість, за офіційними результатами, Ющенка підтримали 46,8% закарпатців, а Януковича - 37,9%.
Новини
20:45
Шуфрич каже про зраду Кірпи. А штабу Ющенку розбили машини і вікна
"Наприклад, представникам Януковича, які повинні були приїхати в західні регіони, відмовлено в транспорті", - зазначив депутат.
20:23
Президент Киргизії назвав Януковичу організаторів "помаранчевої революції"
Президент Киргизії Аскар Акаєв закликав не допустити експорту в країну "помаранчевих і трояндових" революцій.
19:05
Екзит-пол на замовлення ICTV проведе американська компанія з "підмоченою" репутацією?
Екзит-пол на переголосуванні 2-го туру президентських виборів в Україні на замовлення телекомпанії ICTV проведе американська компанія "The Luntz research company".
17:19
Давидович застрахувався від паралельного сервера Медведчука і закрив 2 дільниці
Центральна виборча комісія України виготовила й доставила у виборчі округи 38 мільйонів 300 тисяч 15 бюлетенів для повторного голосування другого туру виборів президента 26 грудня.
16:26
Шуфрич упевнений на 100%, що скасує результати виборів
Уповноважений представник кандидата на пост президента України Віктора Януковича в ЦВК Нестор Шуфрич вважає, що сторона, яка програє на виборах, має 100-відсоткові шанси відмінити результати переголосування
15:53
Литвин хоче коаліційний уряд до 15 січня?
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що події, які відбулися в Україні є "завершенням розпаду Радянського Союзу".
14:02
Порошенко задоволений рішенням КС. Тепер Ющенко розірве пакет?
Катеринчук повідомив, що у штабі моделювалась можливість прийняття КС такого рішення. "Ми ще вчора були готові до такого рішення. Сьогодні ми розішлемо на
13:43
Жириновський обвинуватив ЦВК в "антиросійських випадах"
Віце-спікер Держдуми Росії Володимир Жириновський назвав відмову Центральної виборчої комісії видати йому посвідчення міжнародного спостерігача на виборах президента "антиросійським випадом.
13:01
ЧОРНОВІЛ ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО ПРОВОКАТОРІВ У ФОРМІ ЯНУКОВИЧА
Керівник виборчого штабу Януковича Тарас Чорновіл заявляє про розміщення під Києвом невідомих груп чоловіків у камуфляжній формі.
12:51
Представник Януковича каже, що рішення КС на користь Ющенку
Народний депутат Валерій Коновалюк вважає, що рішення Конституційного суду є запорукою того, що вибори президента 26 грудня відбудуться в рамках конституції.
12:36
Шуфрич пророкує різницю в 3% і обіцяє, що Медведчук Януковича не кине
Народний депутат Нестор Шуфрич вважає, що суботнє рішення Конституційного суду може стати причиною оскарження результатів виборів як Ющенком так і Януковичем.
11:36
Представники Януковича і Ющенка вітають незаагажованість КС
Представник Януковича, депутат Валерій Коновалюк позитивно розцінює рішення Конституційного суду, який скасував норму закону про вибори щодо голосування вдома.
11:23
ЦВК НЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛА ЖИРИНОВСЬКОГО СПОСТЕРІГАЧЕМ
Центральна виборча комісія України відмовила у реєстрації офіційним спостерігачем на виборах заступнику голови Держдуми Росії Володимиру Жириновському.
11:15
ЦВК готова виконати будь-яке рішення Конституційного Суду
Центральна виборча комісія України готова виконати будь-яке рішення Конституційного Суду України, яке стосується відповідності Конституції змін до закону про вибори президента.
10:47
КС ВИЗНАВ НЕКОНСТИТУЦІЙНОЮ ЧАСТИНУ ЗАКОНУ ПРО ВИБОРИ
Конституційний суд України визнав неконституційним положення закону про особливості застосуванні закону про вибори президента 26 грудня, який обмежує право на голосування людей з обмеженими можливостями самостійно пересуватися, крім інвалідів першої групи.