26 січня 2001

Архів

Новини
22:52
Після Турчинова буде Чорновіл. Хто наступний?
Тарас Чорновіл підтверджує намір офіційно пізнати свій голос на касетах Мельниченка. У інтерв'ю УП він уточнив, що хотів би зробити це офіційно, з дотриманням всіх необхідних юридичних процедур.
19:47
Що казав Кучма після зникнення Гонгадзе...
Кучма знав, що його завдання з "депортації" Гонгадзе виконано. Такий висновок можна зробити, прочитавши розшифровки останніх, додаткових записів Мельниченка.
18:25
Ющенко про політику та інше…
Олег Дубина був представлений самостійно прем'єром. У цьому Ющенко зізнався у прямому ефірі "Нового каналу". Телеглядачі зажадали реакції Ющенка на "касетний скандал".
17:45
Неоднозначні наслідки призначення
Призначення Дубини посилить позиції Віктора Пінчука, вважає Олександр Турчинов. Він - "досвідчений фахівець", переконаний Петро Порошенко... Це - "людина донецького клану, яка розграбувала вугільну промисловість", заявляє лідер профспілок.
15:40
Турчинов упізнав свій голос
Олександр Турчинов упізнав свій голос на плівках Мельниченка.Пропонуємо впізнати свої розмови Азарову, Щербаню,Януковичу...
14:02
Кучма та його "джентльмени"– в ролі будівничих. Це смішно і страшно
Коли у справі Гонгадзе та "Кучмагейті" спливли дуже ганебні подробиці існування не тільки вищих посадовців держави, а й тих із правоохоронних органів, хто має стояти на сторожі інтересів держави, а не бути "злими псами" за парканом президентської резиденції, українське суспільство, як на мене, має право знати, чому так сталося.
13:28
Президентська Дубина
У команді "реформаторів" з'явилася нова людина, людина президента - Олег Дубина. Призначення сталося швидко. У п'ятницю прем'єр подав подання на ім'я президента, і вже через пару годин указ про призначення Олега Дубини на посаду віце-прем'єра був підписаний.
12:01
Волковгейт в прямому ефірі
Радіо "Свобода" продовжила у четвер сеанс викриття махінацій Волкова у Бельгії. Проти лідера "Демократичного союзу" відкрита справа у суді міста Дендермонде. Крім того, Волков фігурує у справі Міхася.
10:46
Леся Гонгадзе проти відомства Потебенька
Мама Георгія Леся Гонгадзе направила до Печерського районний суд Києва другу скаргу на дії посадових осіб генпрокуратури України - заступника Потебенька Баганця та слідчого з особливо важливих справ Василенка.
23:15
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
Намет імені Георгія Гонгадзе так і залишиться на площі Незалежності у Києві, не дивлячись на запланований ремонт майдану. Принаймні, до 6 лютого. "Люди вже звикли, що він знаходиться саме на цьому місці. Крім того, дружина Гонгадзе Мирослава повинна дати згоду на його перенесення".