26 квітня 2017

Архів

Публікації

Скільки коштує вести бізнес в Україні

Уже другий рік поспіль бізнес позитивно оцінює зміни у регуляторному середовищі. Однак в Україні все ще погано з отриманням сертифікатів та санітарних висновків, регулюванням експорту, адмініструванням та сплатою податків.

100 днів президентства Трампа: що вже змінилося у відносинах України та США

Американцям складно зрозуміти, яким є ключовий меседж, що його прагне донести держава Україна до нового президента США... Наразі Білий дім грає з ЄС у "хто перший моргне", чекаючи, чи продовжить Брюссель санкції влітку. В Євросоюзі пильно відстежують сигнали з Вашингтона.

20 питань про вакцинацію до Євгена Комаровського

Як правильно підготувати дитину до вакцинації, чи є зв'язок між країною виробництва вакцини і виникненням ускладнень, чи може вакцина викликати аутизм?.. (рос.)

12 років за розмову на кухні. Як російський суд визнає кримських татар "терористами"

Руслан Зейтуллаев – кримський татарин і перший житель Криму, якого в РФ засуджено за "організацію тероризму". Руслан отримав 12 років колонії суворого режиму. Є побоювання, що після цього вердикту переслідування кримських татар поставлять на потік. (рос.)

АЗС "Порошенко", або Як нафтовий бізнес команди Януковича заживе "по-новому"

Мережа АЗС "БРСМ" та Одеський нафтопереробний завод незабаром можуть стати частиною державного підприємства, яке буде контролюватися командою президента. (рос.)

Перемогти в собі популіста. Три економічних уроки виборів у Франції

Макрон – абсолютний консерватор. Його мета чітка і зрозуміла: накопичення боргів – зло, а треба жити "по кишені". Проте виборці рідко погоджуються затягнути паски. Врятувати від цієї загрози обіцяє Ле Пен, проте не каже, якою ціною.
Колонки

Чорнобильська Зона: мейнстрім і андеграунд

Чи варто Україні сподіватися на план Маршалла

Совок кермує: держрегулювання автобусних перевезень пора скасовувати

Новини
23:48
фото, відеоУ Маріуполі в намет Опоблоку викликали поліцію
У Маріуполі Донецької області представники партії "Опозиційний блок" облаштували намети і збирають підписи під своїми вимогами.
23:30
Чиновника прикордонної служби затримали за хабар
У Києві співробітники СБУ затримали на хабарі начальника одного з відділів управління Держприкордонслужби у Житомирській області.
23:15
Справа Насірова: Суд розпочався без Бобровника
Солом’янський райсуд Києва ввечері 26 квітня розпочав розгляд продовження запобіжного заходу відстороненому від посади голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.
22:59
OVERTIME: Головні події дня в економіці
Головні економічні новини за 26 квітня.
22:32
Суд відпустив під домашній арешт гендиректора "СхідГЗК"
Солом'янський райсуд Києва відмовився заарештувати і відпустив під домашній арешт гендиректора дерпідприємства "Східний гірничозбагачувальний комбінат" Олександра Сорокіна, підозрюваного в заволодінні 17 млн доларів при закупівлі урану для держпідприємства.
22:17
У ПАРЄ зібрали підписи з вимогою до РФ відновити Меджліс - Ар'єв
Голова української делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Ар'єв повідомив, що 45 членів ПАРЄ підписали декларацію з вимогою до Росії виконати припис Міжнародного суду ООН щодо відновлення Меджлісу кримськотатарського народу і припинення переслідування української мови в Криму.
21:55
СБУ заявляє про затримання посадовця Нацгвардії, а в НГУ спростовують
Служба безпеки України заявляє про затримання у Києві начальника квартирно-експлуатаційної служби однієї з військових частин Національної гвардії, який брав з підприємців гроші за надання бійців для охорони комерційних об’єктів.
21:46
Лоукостер Ryanair домовився про співпрацю з аеропортом "Бориспіль"
Ірландська авіакомпанія Ryanair домовилася про співпрацю з аеропортами "Бориспіль" та "Львів".
21:22
"Схема Курченка": екс-керівників Одеського НПЗ оголосили в розшук
Прокуратура Одеської області оголосила у розшук колишнього гендиректора та виконавчого директора Одеського НПЗ, причетних до махінацій з нафтопродуктами у "злочинній схемі Курченка".
20:58
відеоПоліцейські проведуть нічні навчання в метро перед Євробаченням
Столичні поліцейські проведуть у метрополітені спільні навчання, аби перевірити готовність київських правоохоронців створити безпечні умови для проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".
20:39
фотоМедика, який оформлював інвалідність за 1 тис доларів, затримали на Запоріжжі
Завідувача одного із центрів обласної лікарні Запоріжжя затримали в службовому кабінеті із хабаром у руках. Фото
20:13
У Dragon Capital пояснили, через який "шпигунський" софт до них прийшла СБУ
Обшуки СБУ в офісі ТОВ "Драгон Капітал" стосувалися програми контролю робочого часу працівників компанії, яка була визнана "спеціальним технічним засобом негласного отримання інформації" на підставі експертного висновку, зробленого в рамках кримінального провадження.
19:59
ЗМІ оприлюднили причини катастрофи ТУ-154, який віз до Сирії артистів
Катастрофа військового лайнера Ту-154, який летів до Сирії 25 грудня 2016 року з Сочі, відбулася через перевантаження: замість нормативних 98 т злітна вага становила понад 110 т.
19:35
За вугілля з Грузії Центренерго може переплатити 7-11 мільйонів доларів
Центренерго може переплатити грузинській компанії Сакнахшірі, яка виграла тендер на постачання 700 тисяч тонн вугілля, близько 10 доларів на кожній тонні в зв'язку із завищеною стартовою вартістю.
19:17
САП: Гроші для застави Насірова мають законне походження
У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявляють, що Держслужба фінконтролю перевірила походження грошей для застави, внесеної за відстороненого від посади голову ДФС Романа Насірова, підозрюваного в зловживанні владою.
18:49
Бойовики продовжують порушувати "тишу", поранили бійця АТО
Протягом дня один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення в наслідок обстрілів.
18:28
Бойовики зірвали процес верифікації відмови ув'язнених їхати в ОРДЛО – Оліфер
Проросійські бойовики зірвали верифікацію відмови громадян від переміщення в рамках обміну заручниками на непідконтрольну Україні частину Донбасу.
18:22
Європарламент запустив процедуру позбавлення Ле Пен імунітету
Президент РФ Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Росії українського соціолога, засновника компанії з маркетингових та соціологічних досліджень "Research&Branding Group" Євгена Копатько.
18:14
Путін дав громадянство українському соціологу Копатьку
Президент РФ Володимир Путін підписав указ про прийняття до громадянства Росії українського соціолога, засновника компанії з маркетингових та соціологічних досліджень "Research&Branding Group" Євгена Копатько.
17:52
На Харківщині на полігоні загинули двоє бійців
На чугуївському загальновійськовому полігоні під час занять з бойової підготовки загинули двоє військовослужбовців 54 окремої механізованої бригади.
17:49
СБУ пришла з обшуками в "Укргазвидобування", вилучає техніку
Служба безпеки України проводить обшуки в офісах ПАТ "Укргазвидобування".
17:38
СБУ заявляє, що Dragon Capital використовувала шпигунський софт із РФ
Працівники Служби безпеки України виявили вісім компаній, серед яких інвестиційна компанія Dragon Capital, які використовували заборонене шпигунське програмне забезпечення російського виробництва.
17:21
фотоПоблизу Дрогобича обстріляли рейсовий автобус
Ніхто не постраждав. Напередодні подібний інцидент стався поблизу селища Підбуж. Фото.
17:11
Проти чекіста, який 65 років тому вбив ОУНівця, відкрили провадження
Генеральна прокуратура України почала розслідування за фактом вбивства художника ОУН і УПА Ніла Хасевича працівником органів держбезпеки СРСР Борисом Стекляром.
16:52
ГПУ повідомила про підозру гендиректору "Тедіс Україна"
Генеральна прокуратура повідомила про підозру генеральному директору дистриб’ютора тютюнової продукції – ТОВ "Мегаполіс Україна".
16:38
У Києві хочуть збудувати 5 центрів переробки сміття
Київська адміністрація пропонує збудувати в Києві п’ять нових центрів поводження з твердими побутовими відходами.
16:34
Рада Європи хоче перевірити СІЗО в Криму, а росіяни обурюються
Турбйорн Ягланд виступає за відправку до анексованого Росією Криму представників Комітету з попередження катувань для вивчення умов утримання ув'язнених.
16:25
Насіров жаліється: Під час обшуку забрали останні гроші
Голова фіскальної служби Роман Насіров скаржиться, що під час обшуку у нього вдома детективи НАБУ вилучили останні гроші і тепер його дружині немає за що жити.
16:14
У Мінсоцполітики пояснили, як отримати зекономлену субсидію
Для отримання зекономленої суми субсидії необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата.
16:03
Одеська міськрада скасувала декомунізацію вулиць, проведену Саакашвілі
Одеська міськрада затвердила назви одної тисячі п'ятсот тридцять одного топоніма (вулиць, провулків, проспектів тощо) українською та російською мовами, повернувши назви частині вулиць, які перейменував екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі.
15:58
Україна надасть Молдові гумдопомогу на 10 мільйонів гривень
Кабінет міністрів схвалив надання гуманітарної допомоги Молдові на суму 10 мільйонів гривень для ліквідації наслідків негоди.
15:47
Нафтогаз виплатить державі 13 мільярдів гривень дивідендів
Дистриб'ютор тютюнових виробів компанія "Тедіс Україна" розпочала процес зміни бенефіціарів.
15:42
Український політв'язень у Криму заявив про дискримінацію
Кримчанин Володимир Балух, якого утримують у Криму під вартою за підняття українського прапора, заявив про дискримінацію за етнічною ознакою з боку працівників ІТТ в Криму.
15:39
Дослідження: Україна покращує зв'язки із США, ЄС і Китаєм
Україна у 2017 році зберегла позитивну динаміку у відносинах з США, ЄС і Китаєм, а на російському напрямі спостерігалося подальше погіршення.
15:36
Минулого року ЄС прихистив удвічі більше біженців, ніж у 2015-му - Євростат
У 2016 році країни Європейського Союзу надали притулок 710 400 особам, що удвічі більше, ніж 2015 року.
15:33
"Тедіс Україна" розпочала процес зміни бенефіціарів - Луценко
Дистриб'ютор тютюнових виробів "Тедіс Україна" розпочала процес зміни бенефіціарів.
15:11
У Мінську поміркують, чи зупиняти Луганську ТЕС і перекривати воду ОРДЛО
Тристороння контактна група в Мінську на засіданні в середу розгляне питання можливої зупинки Луганської ТЕС і припинення водопостачання в окуповані райони Донбасу.
15:08
Іноземні інспектори на Донбасі збирають докази російського втручання
Представники багатонаціональної інспекційної групи Канади на чолі з Франсуа Кузо прибули до Соледара Донецької області, аби розібратися в обстановці.
15:00
САП оскаржила запобіжний захід Мартиненку
Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржила рішення слідчого судді Солом’янського суду про обрання запобіжного заходу Миколі Мартиненку.
14:42
Сущенка в Росії залишили під вартою до кінця червня
Лефортовський суд Москви продовжив до 30 червня арешт українському журналісту Роману Сущенко, якого незаконно утримують у Росії і звинувачують в шпигунстві.
14:35
Фіала: Обшуки СБУ можуть бути пов'язані з тиском у справі Skymall
Генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала не виключає, що обшуки СБУ можуть бути пов'язані з тиском у справі Skymall.
14:32
фото, відеоУ Дніпрі в кабінеті заступника Філатова сталася бійка
У Дніпрі сталася бійка між заступником мера Михайлом Лисенком й представником одного з об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Сергієм Варфоломієм сталася в будівлі виконавчого комітету й міської ради Дніпра в середу. Активіст звинуватив мера Філатова у побитті.
14:28
Українець, що сидить у кримській в'язниці, перерізав собі вени
Громадянин України Андрій Лугін, засуджений у Криму до тюремного ув'язнення, на знак протесту перерізав собі вени.
14:15
Петро Димінський вийшов з групи WOG
Львівський бізнесмен, власник ФК "Карпати" та телеканалу "ZiK" Петро Димінський вийшов із співзасновників мережі WOG.
13:48
Україна наростила виробництво електроенергії попри зупинку п’яти ТЕС - Насалик
Україна наростила виробництво електроенергії на 4 мільярди кВт/год завдяки АЕС і ГЕС.
13:47
Україна просить посилити тиск на РФ через ув'язнення Зейтуллаєва
Міністерство закордонних справ обурене вироком російського суду щодо кримського татарина Руслана Зейтуллаєва, якого засудили на 12 років в'язниці.
13:46
Сенцов: В'язниця - це м'ясорубка людських доль
На врученні премії ПЕН-центру імені Барбари Голдсміт "Свобода писати" актор Алан Каммінг зачитав лист українського режисера Олега Сенцова, якого Росія тримає у заручниках.
13:45
Уряд призначив держсекретаря в Мінагрополітики
Кабмін призначив державним секретарем в Міністерстві аграрної політики та продовольства Владислава Андронова.
13:42
СБУ закінчила обшуки в Dragon Capital
Служба безпеки України закінчила проводити обшуки в інвестиційній компанії Dragon Capital.
13:31
Справи на кривдників Майдану повинні бути в суді до жовтня – ГПУ
"Передача департаментом спецрозслідувань аналогічних звинувачувальних актів до суду не пізніше вересня... по тих, хто винен у подіях на Майдані", – додав Луценко.
13:26
Скандальний президент ПАРЄ намагається уникнути відставки – Ар’єв
Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт намагається ухилитися від відставки попри те, що три політгрупи проголосували за недовіру йому.
13:22
Порошенко підписав зміни правил руху автомобілів на перехрестях
Президент Петро Порошенко підписав закон, який встановлює, що на перехрестях з круговим рухом пріоритет мають машини, що вже їдуть ним по колу.
13:19
Корчак вдруге не з'явилася звітувати в Кабмін
Кабінет міністрів вдруге не зміг розглянути проект Національної доповіді щодо реалізації засад антикорупційної політики у 2016 році.
13:12
У штабі АТО уточнили кількість поранених за добу військових
Минулої доби в зоні антитерористичної операції загинули троє й поранені п'ятеро військових ЗСУ.
13:08
СБУ обшукує Dragon Capital через "нелегальний софт"
СБУ проводить обшуки у компанії Dragon Capital через ніби то нелегальне використання програмного забезпечення.
13:06
фотоНа Луганщині знешкодили міну російського виробництва – СБУ
Протипіхотну осколкову міну ПОМ-2 "Отек" виявили у районі села Лопаскине Луганської області поблизу лінії розмежування. Фото.
12:52
Лукашенко про ненапад: Білоруси приїдуть в Україну хіба на тракторі
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що між білорусами і українцями не може бути ворожнечі.
12:49
Гройсман хоче набрати тисячу реформаторів
Прем'єр Володимир Гройсман заявляє, що в рамках реформування кабінету міністрів буде приведено близько тисячі нових співробітників.
12:44
"Ryanair" та "Бориспіль" домовились - Омелян
Ірландський лоукостер "Ryanair" зміг домовитися з аеропортом "Бориспіль" про співпрацю.
12:39
У Dragon Capital проходять обшуки - Гройсман
В компанії Dragon Capital проходять обшуки.
12:33
фотоЗасуджений до 12 років в'язниці кримський татарин припинив голодування
Кримський татарин Руслан Зейтуллаєв, якого російський суд засудив до 12 років колонії, припинив голодування, оголошене 21 день назад. Фото
12:30
У Керчі протестують робітники заводу, який пов'язували з Ахметовим
Працівники колишнього заводу імені Войкова кажуть, що якщо впродовж 10 днів їм не виплатять зарплату, вони перекриють трасу на Керченську переправу.
12:12
Посли ЄС схвалили безвізовий режим для України
Комітет постійних представників ЄС (COREPER) 26 квітня затвердив надання безвізового режиму для України.
12:09
Спецслужби Франції довели причетність режиму Асада до хіматаки - глава МЗС
Сирійський режим Башара Асада відповідальний за хімічну атаку в місті Хан-Шейхун, в результаті якої загинули понад 80 осіб.
12:05
Порошенко впевнений, що Білорусь не піде війною на Україну
Президент України Петро Порошенко висловив упевненість, що жодна країна-агресор не втягне Білорусь у загарбницьку війну проти України.
12:01
"Укрзалізниця" призначила на травневі додаткові поїзди до Польщі
Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Інтерсіті+ Київ – Перемишль – Київ в пікові дати – 28 квітня, 2, 5, 9 травня.
11:46
Бойовики 24 квітня захопили підстанцію "Укренерго" - МінТОТ
Бойовики 24 квітня захопили підстанцію "Михайлівка" оператора магістральних електромереж України НЕК "Укренерго", розташовану на тимчасово непідконтрольних владі України територіях.
11:38
Скоро за економію газу й електрики дадуть грошову компенсацію - Гройсман
Найближчим часом родини, що зекономили Україні гроші по субсидіях на газ й електроенергію, отримають від держави до 700 гривень компенсації.
11:34
ЗМІ: Італійці воюють на Донбасі, більше - на боці бойовиків
У конфлікті на Донбасі по обидві сторони беруть участь італійці, в Італії ведеться розслідування.
11:22
ГПУ розслідує незаконне відчуження Януковичем санаторію Київводоканалу
Генеральная прокуратура расследует незаконное отчуждение имущества АК "Киевводоканал" в пользу фирм, подконтрольных беглому экс-президенту Виктору Януковичу и его сыну Александру Януковичу.
10:57
ЄС вимагає від України прийняти закон про антикорупційний суд до середини червня
ЄС очікує прийняття Верховною Радою законопроекту про антикорупційний суд до середини червня 2017 року.
10:47
"Справа Хізб ут-Тахрір": кримському татарину Зейтуллаєву дали 12 років колонії
Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив до 12 років колонії суворого режиму кримського татарина Руслана Зейтуллаєва, обвинуваченого в організації в Криму осередку "Хізб ут-Тахрір".
10:46
В окупованому Криму заборонили будівництво
В окупованому Росією Криму введений мораторій на капітальне будівництво до 2018 року.
10:43
фотоНа Донбасі упіймали бойовика, що втікав від "побратимів"
Прикордонники та бійці СБУ затримали на лінії розмежування в Донецькій області бойовика ОРДЛО, який втікав від інших терористів. Фото
10:37
За динамікою суду вирок Чийгозу можуть оголосити влітку – адвокат
Підконтрольний Кремлю Верховний суд анексованого Криму може винести вирок заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтему Чийгозу влітку 2017 року.
10:10
Україна піднялася у рейтингу свободи преси
Україна піднялася на 5 сходинок у рейтингу свободи преси міжнародної організації "Репортери без кордонів".
10:06
Uber обіцяє літаюче таксі вже у 2020 році
Компанія Uber планує до 2020 року провести випробування "літаючого таксі".
09:37
ГПУ підозрює одного з найбільших забудовників в несплаті податків
Компанії, пов'язані з одним із найбільших забудовників житлової нерухомості в Києві Ліко-Холдинг екс-регіонала Ігоря Лисова, підозрюють в ухиленні від сплати податків.
09:24
Посли ЄС у середу голосуватимуть за безвізовий режим для України
Комітет постійних представників ЄС (COREPER) 26 квітня розгляне питання безвізового режиму для України.
09:13
Глава наглядової ради "Київміськбуду" потрапив у "розбірки" зі стріляниною
Поліція почала розслідувати конфлікт зі стріляниною на території пожежної частини міста Васильків Київської області.
09:00
Посольство України пояснило скорочення фінансової допомоги від США
Інформація про скорочення американської допомоги на 68,8% повинна розглядатися з урахуванням фінансової допомоги Сполучених Штатів Україні у формі кредитних гарантій.
08:52
Сенцову присудили премію американського ПЕН-центру
Українському режисеру Олегу Сенцову, незаконно ув'язненому Росією, присудили премію американського ПЕН-центру імені Барбари Голдсміт "Свобода писати".
08:42
РФ становить все більшу загрозу для Європи і НАТО – розвідка Нідерландів
Військова служба розвідки і безпеки Нідерландів (MIVD) застерігає, що загроза дестабілізації з боку Росії і загроза кібератак стають все більш суттєвішими.
08:29
"Укрзалізниця" підкреслює, що не возить вантажі в ОРДЛО
"Укрзалізниця" заявляє, що не здійснює жодної діяльності на непідконтрольній території.
08:04
Кривдник Кличка вирішив повернутися на ринг
Екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Тайсон Ф`юрі збирається повернутися на ринг в липні нинішнього року року.
08:00
Хроніка 26 квітня. Вихід Фірташа на сцену і "екстремістський" український прапор
Ющенко йде, щоб повернутися, українці дізнаються про Фірташа, Лукашенко виявив вошивість влади Януковича, екстремізм через український прапор...
07:45
"Левада-центр": Майже половина росіян хоче відставки Медведєва
Майже половина росіян - 45% респондентів - в тій чи іншій мірі підтримують відставку голови уряду Росії Дмитра Медведєва.
07:22
ЗМІ: Есмінець США привів у готовність озброєння через зустріч з кораблем Ірану
У Перській затоці в понеділок, 24 квітня, відбулося небезпечне зближення есмінця ВМС США USS Mahan з іранським військовим кораблем.
06:51
Доба в АТО: Ситуація загострилася, троє військових ЗСУ загинули
Ситуація в районі проведення АТО загострилася, за минулу добу бойовики 65 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.
06:20
У Конгресі США вважають, що Флінн отримував гроші від РФ незаконно
Члени комітету палати представників США з нагляду та урядової реформи, що належать як до Республіканської, так і до Демократичної партії, прийшли до висновку, що колишній радник президента Дональда Трампа з нацбезпеки Майкл Флінн порушив законодавство, не вказавши в своїй декларації про доходи виплати від російського телеканалу RT, а також від ряду інших російських компаній.
05:36
Елементи американської ПРО доставляють на місця дислокації в Південній Кореї
Військові США почали направляти систему протиракетної оборони THAAD на місце дислокації в Південній Кореї в зв'язку з ядерними випробуваннями КНДР.
04:50
Екс-посол США: Конгрес може перешкодити скороченню допомоги Україні
Серйозне скорочення новою адміністрацією США програм фінансування зовнішньої підтримки, в тому числі понад 68% для України, може не пройти процедуру затвердження в американському Конгресі.
03:42
СБУ виявила два схрони зі зброєю на Донбасі
Співробітники Служби безпеки виявили дві схованки зі зброєю і боєприпасами районі проведення АТО.
03:07
У Лутковської звернулися до РФ через українця, який оголосив голодування в Криму
Офіс уповноваженого Верховної Ради України з прав людини направив лист російському омбудсмену для того, щоб «розібратися» із ситуацією, яка склалася з ув'язненим українцем Андрієм Лугіним, який оголосив голодування в СІЗО Криму.
02:28
Ердоган вважає, що Росія змінила своє ставлення щодо Асада
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган натякнув, що Росія пом'якшила свою позицію щодо підтримки сирійського лідера Башара Асада.
01:48
У Криму "суд" відхилив всі апеляції у справі "Хізб ут-Тахрір"
У вівторок, 25 квітня, в анексованому Криму Бахчисарайський районний "суд" відхилив усі апеляційні скарги у справі "Хізб ут-Тахрір".
01:14
Штаб АТО: Двоє бійців ЗСУ загинули, четверо поранені
В результаті бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, ще четверо отримали поранення.
00:56
Відповідальність за теракт в Петербурзі взяло угруповання, пов'язане з "Аль-Каїдою"
Пов'язане з "Аль-Каїдою" терористичне угрупування «Батальйон імама Шаміля» взяло на себе відповідальність за теракт в метро Санкт-Петербурга.
00:25
відеоУ Києві сталася стрілянина, є постраждалі
У Києві на кордоні Подільського та Оболонського районів між двома компаніями виник конфлікт, в результаті якого три людини отримали вогнепальні поранення.