26 липня 2000

Архів

Новини
19:28
Євген Марчук про те, що загрожує національній безпеці України
"Ледве Україна реструктуризовала зовнішній борг за зобов'язаннями перед європейськими структурами, як через декілька місяців "влетіла" у борг перед Росією на суму $711 млн. внаслідок позаконтрактного відбору газу", - заявив глава Ради національної безпеки і оборони України Євген Марчук.
19:27
Україна отримає туркменський газ!
Туркменістан поновлює постачання природного газу в Україну. У Ашгабаті після нетривалих переговорів український віце-прем'єр Юлія Тимошенко і віце-прем'єр Туркменістана Єлли Гурбанмурадов підписали протокол про постачання туркменського природного газу в Україну у 2000-2010 роках.
19:26
Американський суд не прийняв рішення про відмову звільнити Лазаренка під заставу, заявляє його адвокат
"Я дуже здивована тим, що деякі засоби масової інформації розповсюдили повідомлення, що, начебто, Лазаренку відмовлено у звільненні. Насправді, суд ще не прийняв рішення. Розгляд справи відкладено, і буде продовжено 16 серпня", - заявила в інтерв'ю УП український адвокат родини Лазаренків Марина Долгопола.
19:24
Лазаренко не випустили з в'язниці
Окружний суд в Сан-Франциско відмовив у звільненні під заставу колишньому главі уряду України Павлу Лазаренко, який звинувачується у приховуванні, відмиванні грошей та нелегальному вивезенні майна за кордон.
19:23
"Попса" як політичний детонатор
З подібними проблемами багато хто стикався. В просмалених цигарковим димом та спиртовими випарюваннями кав`ярнях та ресторанах краще не вступати в суперечки - надто це небезпечно. І якщо вам не подобається музика, що там грає, заявляти про це вголос не варто - краще потерпіти, або взагалі залишити заклад.