26 липня 2001

Архів

Новини
21:17
Справу Лазаренка у США ледь не закрили
П'ятьох високопоставлених посадовців з України хочуть залучити американські адвокати Павла Лазаренка у якості свідків у справі екс-прем'єра в США. Як обіцяють захисники україно-каліфорнійського в'язня, "протягом двох-трьох місяців справа Лазаренка набуде іншого статусу".
19:57
ЗАМКОВЕНКО ОСКАРЖИВ УКАЗ КУЧМИ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ У ВЕРХОВНОМУ СУДІ
19:43
Останнього держсекретаря призначать у вересні
17:51
Кучма – геополітичний подарунок українцям
Візит Кондоліззи Райс, як і візити інших посадовців із Вашингтону до Києва, засвідчив, що й нова американська влада змушена у відносинах з Україною балансувати і значною мірою дотримуватися політики подвійних стандартів.
17:02
Бродський із задоволенням зустрінеться з Мітюковим у суді
16:36
Нардеп Череп всупереч закону не збирається складати свої повноваження
15:34
Кучма їде до Криму
14:38
Тіло, знайдене у Таращі, поки що ховати не будуть
14:01
Приїзд Кондоліззи Райс до Києва пролобіювала Польща. Зараз готується зустріч Буша, Кваснєвського та Кучми
13:58
За підсудного Дідовця поручилися три народних депутати
13:21
Невдача
У формулярі стверджується, що АГТ - приватна корпорація, яка не належить іноземному уряду, зарубіжній політичній партії або іншій іноземній компанії, а також не підлягає, не контролюється, повністю або частково не фінансується і не субсидується ними. Вказується, правда, що власник АГТ, Віктор Пінчук, є "членом парламенту і незалежним бізнесменом".
12:29
Шлях до "нашої України"
Не дивлячись на те, що Леонід Кучма замість того, щоб об’єднувати націю безпідставно шельмує парламент, потрібно все ж дуже обережно підходити до тих, хто проголошує себе опозиційними до президента силами. Бо більшість з тих, хто сьогодні говорить про необхідність опозиційності діючій владі, не пропонують насправді нічого нового, окрім заміни персонажів цієї влади.
11:56
Генуезька зустріч "великої вісімки" і європейський вибір України
Спочатку 23-річний Карло Джуліані розтрощив важким вогнегасником вікно поліцейського "Ленд-Ровера". Потім зсередини машини йому в голову вистрелив з пістолета переляканий 20-річний поліцейський. Для мільйонів людей на Заході генуезька зустріч "великої вісімки" запам'ятається саме цією картиною.
11:37
У червні 2001 комуністи отримали б чверть місць в парламенті